![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Po zainstalowaniu Ubuntu na moim MacBook 13 "oraz kiedy i partycjonowane, to partycjonowane grzywny. i uruchomiony na moim ubuntu i działa dobrze. I kliknij przycisk ESC, aby przejść do bootscreen więc mogę iść do mojej Mac OS X. ... ale Mac OS X isnt tam?? mój HDD 119GB i jest na moim ubuntu to mówi i co najmniej 30, jak i partycjonowane go. mój Mac OS X całkowicie usunięte, czy też hiddne gdzieś. jeśli tak, to w jaki sposób można uzyskać do niego dostęp |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| boot ubuntu i sprawdzić mac partycji pliki można tylko trzeba dodać opcję mac do listy grub
| |||
| |||
| Jak mam to zrobić |
|
| |||
| |||
| także w mojej Beep Media Player, mam wtyczki o nazwie BeepFinder ale ja dont znać jak go zainstalować, instalacji przeczytaj mnie jasne isnt |
|
| |||
| |||
| to jest na ubuntu? I never heard of hav sygnał i korzystać amarok i rythmbox |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Could you post niejasne zainstalować przeczytaj mnie do wątku, abyśmy mogli wszystko zobaczyć, co on mówi? I'm learning ogromne kwoty z tych giełd.
| |||
| |||
| Moim głównym priorytetem jest uzyskanie mój mac plików jak wszystkie moje pliki są szkoły na jej temat. |
|
| |||
| |||
| Pozwól mi pełny smak tego post - wszystkie pliki są szkoły na podstawie Mac OSX i you've been repartitioning i formatowania i instalacji Ubuntu na nią i nie masz kopii zapasowych plików ze szkoły w dowolnym miejscu na wszystkich? I są one ważne dla Ciebie? Czy mam prawo? |
|
| |||
| |||
| również jeżeli thats przypadku boot ubuntu, przejdź do mac partycji i podejmują wszelkie plik należy i połóż je na dysku flash, a następnie przynajmniej masz back up |