![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nainstaloval som Ubuntu na mojom MacBook 13 'a keď som partitioned, je partitioned pohodě. štartovanie systému aj na mojej ubuntu a funguje to v pohode. I kliknite esc ísť na bootscreen tak aj my môžeme ísť na Mac OS X. ... ale na Mac OS X isnt tam?? môj HDD je 119gigabajt a my ubuntu to vraví, som 30 ako aj partitioned to. je môj Mac OS X úplne preč, alebo je to hiddne niektoré kam. ak áno, ako môže aj prístup je |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| boot ubuntu a kontrolu mac stredisko pre súbory, ktoré by mohli práve potreba pridať voľbu pre mac grub do svojho zoznamu
| |||
| |||
| ako to mám urobiť |
|
| |||
| |||
| aj na mojom Beep Media Player, mám plugin nazvaný BeepFinder ale i dont know how to nainštalovať, inštaláciu čítaj isnt mi jasné |
|
| |||
| |||
| je to na ubuntu? i HAV nikdy neslyšela pípnutie aj použitie Amarok a rythmbox |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mohli by ste po nejasné nainštalovať čítaj mi na vlákno, aby sme mohli všetci vidieť, čo to hovorí? Já jsem se učí veľké množstvo z týchto výmen.
| |||
| |||
| Mojou hlavnou prioritou je dostat môj mac súbory ako všetky moje školské súbory sú na tom. |
|
| |||
| |||
| Dovoľte mi plnú chuť tejto post - všetky svoje školské súbory sú na Mac OSX a za ktoré ste bol repartitioning a formátovanie a inštaláciu Ubuntu na ňom, a nemáte žiadne preddavky školské súbory kdekoľvek na všetkých? A sú pre vás dôležité? Už som to správne? |
|
| |||
| |||
| aj keď to je v prípade boot ubuntu, choďte do mac oddielu a všetky súboru budete potrebovať, a dať ich na flash disku, potom aspoň máte späť ups |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Disk partion v Ubuntu Linux | Goran | Linux & Alternatívne OS | 0 | 3. júna 2009 06:44 |
| Linux Ubuntu. veľa problémov a potrieb | ashaiba | Linux & Alternatívne OS | 5 | 4. mája 2009 22:57 |
| Je možné spustiť freeware OS ako je linux ubuntu s priehľad | buckweed90 | Linux & Alternatívne OS | 5 | 4. decembra 2008 05:51 |
| Linux Ubuntu a oživnout | phil66 | Linux & Alternatívne OS | 8 | 5. apríla 2008 12:52 |
| Linux Ubuntu problémy | ashaiba | Linux & Alternatívne OS | 10 | 3. apríl 2008 10:34 |
| Thread Tools | |
| |