![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| ЈА инсталиран Убунту на мој Мацбоок 13 'и када сам партитионед, она партитионед реду. Ја боотед на мој убунту и то утврде прекид. И кликните на ЕСЦ за прелаз на боотсцреен тако да ја могу ићи на мој МАЦ ОС Кс. ... али је Мац ОС Кс није тамо?? мој ХДД је 119ГБ и на мој убунту каже да имам 30 и партитионед га. ми је Мац ОС Кс потпуно нестала, или је неки хиддне где. ако је тако да могу приступити |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| боот Убунту те проверити мац партиције за датотеке можда само треба додати опцију за мац на свој списак ларве
| |||
| |||
| како могу то учинити |
|
| |||
| |||
| Такође, на мом бип Медиа Плаыер, имам плоу назван БеепФиндер али ја донт знати како да га инсталирате, инсталације прочитајте ми није јасно |
|
| |||
| |||
| је ово на убунту? ја хав никад чуо бип користим Амарок и рытхмбокс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Можете ли послати ми јасно инсталацију прочитајте на тхреад како бисмо могли видети све оно што каже? И'м леарнинг огроман из тих размена.
| |||
| |||
| Мој главни приоритет је добивање мој МАЦ картотека као све моје школе датотеке су на њега. |
|
| |||
| |||
| Дозволите ми да се пуни укус тог пост - све ваше школе датотеке на основу МАЦ ОСКС, а ви сте били и репартитионинг форматирања и инсталирања Убунту на њу, а ви немате резервне копије датотеке у школу било где на свим? И они су важни за вас? Јесте да сам у праву? |
|
| |||
| |||
| добро ако је тај случај боот Убунту, идите на мац партиције и предузети све датотеке које су вам потребне и ставите их на бљесак возити, онда барем имате бацк уп |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Диск Партион у Убунту Линукс | Горан | Линукс ОС и алтернативна | 0 | 3. јуна 2009 06:44 |
| Линукс Убунту. хрпе проблема и потреба | асхаиба | Линукс ОС и алтернативна | 5 | 4 мај 2009 22:57 |
| Да ли је могуће покренути фрееуаре Линукс Убунту ОС сличан са видик | буцкуеед90 | Линукс ОС и алтернативна | 5 | 4 децембар 2008 05:51 |
| Линукс Убунту и убрзати | пхил66 | Линукс ОС и алтернативна | 8 | 5 април 2008 12:52 |
| Линукс Убунту проблем | асхаиба | Линукс ОС и алтернативна | 10 | 3 април 2008 10:34 |
| Тхреад Тоолс | |
| |