![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я встановив Ubuntu на моєму MacBook 13 "і, коли я поділена, вона розділена штрафу. Я завантажився на моєму Ubuntu і це працює прекрасно. Я натискаю ESC, щоб перейти до BootScreen так що я можу піти до мого Mac OS X. ... Але Mac OS X хіба є?? мій жорсткий диск 119GB є і моїм Ubuntu вона каже, що я 30, як я розділити його. Я Mac OS X повністю не зникнуть, або це hiddne деяким де. якщо так, то як я можу до нього доступ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ubuntu завантаження та перевірки Mac розділ для файлів, які ви можете просто необхідно додати параметр для Mac GRUB на вашому списку
| |||
| |||
| Як я можу це зробити |
|
| |||
| |||
| Крім того, на мій Beep Media Player, у мене є плагін називається BeepFinder але я не знаю, як його встановити, установка читав мені хіба Відкритий |
|
| |||
| |||
| це на Ubuntu? Море я ніколи не чув гудок я використовую Amarok і rythmbox |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чи могли б ви пост неясно установці читати мене в потоці, тому ми всі можемо бачити, що це говорить? Я вчуся величезні суми з цих обмінів.
| |||
| |||
| Мій головний пріоритет отримує My Mac файлами, як і всі мої файли школі на ньому. |
|
| |||
| |||
| Дозвольте мені отримати повний смак, що піст - всі ваші файли знаходяться на школу під Mac OSX і ви були перепланування і форматуванням і установкою Ubuntu на нього, і у вас немає резервної копії файлу у будь-якому місці школи на всіх? І вони важливі для вас? Хіба я отримав це право? |
|
| |||
| |||
| добре, якщо Thats Ubuntu разі завантаження, перейдіть у розділ Mac і вжити всіх файлу вам потрібно, і поклав їх на флеш-диска, то принаймні у вас назад UPS |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Розбиття диска в Ubuntu Linux | Горан | Linux & альтернативних ОС | 0 | 3 червня 2009 06:44 |
| Linux Ubuntu. навантажень проблем і потреб | ashaiba | Linux & альтернативних ОС | 5 | 4 травня 2009 22:57 |
| Чи можна запустити безкоштовну ОС Linux Ubuntu, як з Vista | buckweed90 | Linux & альтернативних ОС | 5 | 4 грудня 2008 05:51 |
| Linux Ubuntu і прискорити | phil66 | Linux & альтернативних ОС | 8 | 5 квітня 2008 12:52 |
| Linux Ubuntu проблем | ashaiba | Linux & альтернативних ОС | 10 | 3 квітня 2008 10:34 |
| Різьба Інструменти | |
| |