![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз опитах и двете мента и Ubuntu. И когато се включа на моя компютър с операционна система CD в моя компютър, логото за компютъра и процесор стига, след това съобщение, нещо за Linux Kernel идва на за разделно секунда. След това на екрана остава черен, и никога ботуши до OS Installer. Ubuntu и мента |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Трябва да знаете модела на "Crappy Sony дънната платка".
| |||
| |||
| Аз не знам, но знам неговото дънни платки не е проблем, защото аз имам installe Ubuntu ми Sony преди и аз имам инсталирана Mandriva, както и |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmmm, колко овен имате ли? също така, доколкото аз знам не съществуват драйвери за дънната платка има само за водачите на борда на графика и звук, така че жаргон да е проблем
| |||
| |||
| ОК, когато започнете да живеете на CD трябва да видите списък с опции казва проекта Ubuntu и напреднали или нещо по тези линии? Вие трябва да видите опцията да настроите параметрите обувка обувка apci = разстояние е, че тогава опитай |
|
| |||
| |||
| Когато започна да ми Live CD, няма списък от опции |
|
| |||
| |||
| го doesn't дисплей нещо изобщо да правите с вг |
|
| |||
| |||
| и след като емблеми за компютър. той казва нещо за Linux kernal с голям съобщението, но то продължава за разделно секунди, така и арго го прочетете. след това тя отива празно |
|
| |||
| |||
| Добре го казвам за kernal в текст |
|
| |||
| |||
| Дори му в текста. |