![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Jsem se pokusila obě mincovny a Ubuntu. A když i Zapněte počítač s OS CD do mého počítače, loga na počítačových procesorů a pojď, pak zpráva říká něco o Linux přijde o u zlomku sekundy. Po uplynutí této obrazovce zůstane černý a nikdy boty s OS Installer. Ubuntu a máta |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Potřebujeme znát model ze "mizerný Sony Motherboard".
| |||
| |||
| Nevím, ale já vím své základní desky není problém, protože jsem na mém Ubuntu installe sony před a Nainstaloval jsem Mandriva stejně |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hmmm, kolik RAM máte? Také pokud vím, neexistují žádné ovladače k základní desce jsou pouze pro řidiče na palubě grafika a zvuk tak, že nelze být problém
| |||
| |||
| ok při spuštění live CD, měli byste vidět seznam voleb říká start ubuntu a pokročilého nebo něco podobný? měli byste mít možnost nastavit parametry boot apci = off soubor, který pak znovu |
|
| |||
| |||
| Když jsem začátkem mé Live cd, neexistuje seznam voleb |
|
| |||
| |||
| do it doesnt displej vůbec nic do činění s cd |
|
| |||
| |||
| i po loga pro počítač. to říká něco o linux kernal s velkou zprávu, ale to se děje na zlomku sekundy tak i cant číst. poté, co že to jde prázdný |
|
| |||
| |||
| ok to říci o kernal v textu |
|
| |||
| |||
| Ovšem v jeho textu. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Linux mincovna - problémy s Rozlišení obrazovky | phillipbooker08 | Linux & Alternativní OS | 0 | 4. června 2009 18:52 |
| Linux Ubuntu a oživnout | phil66 | Linux & Alternativní OS | 8 | 5. dubna 2008 12:52 |
| Linux Ubuntu problémy | ashaiba | Linux & Alternativní OS | 10 | 3. duben 2008 10:34 |
| Ubuntu Linux na Mac, Mac OS X je pryč? | ashaiba | Linux & Alternativní OS | 8 | 4. březen 2008 09:30 |
| Linux mint, jak to, download | ashaiba | Linux & Alternativní OS | 64 | 29. února 2008 00:57 |
| Thread Nástroje | |
| |