![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pokušao sam oba Mint i Ubuntu. I kad sam Uključite računalo s OS CD u moj računalo, logotip za procesor računala i hajde, zatim poruku rekavši nešto o Linux kernel dolazi na za djelić sekunde. Nakon toga na ekranu ostaje crne boje, i nikada čizme na OS Installer. Ubuntu i Mint |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mi moramo znati model je "jebani Sony matična ploča".
| |||
| |||
| Ne znam, ali znam svojim matičnim pločama nije problem jer imam installe Ubuntu na moj Sony i prije i imam instaliran Mandriva kao |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hmmm, koliko RAM-a imate? i koliko ja znam nema drivera za matičnu ploču postoje samo driveri za on board grafika i zvuk, tako da ne mogu biti problem
| |||
| |||
| ok kada pokrenete live cd trebali biste vidjeli popis opcija rekavši početni i napredni ubuntu ili nešto uz one linije? trebali biste vidjeti opciju za podešavanje boot parametara boot = apci off postaviti da onda ponovi postupak |
|
| |||
| |||
| Kad sam pokrenuti moje live cd, nema popisa opcija |
|
| |||
| |||
| učiniti ništa što se prikazivati na svim da sa CD-a |
|
| |||
| |||
| dobro nakon logotipa za računala. ona kaže nešto o linux kernal sa velikim poruku, ali ona ide na za djelić sekunde pa ja licemjerje pročitali. nakon toga ide prazan |
|
| |||
| |||
| ok to reći o kernal u tekstu |
|
| |||
| |||
| Da u svojim tekstom. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Linux Mint - Problemi sa Screen Resolution | phillipbooker08 | Linux OS i alternativna | 0 | 4. lipnja 2009 18:52 |
| Linux Ubuntu i ubrzati | phil66 | Linux OS i alternativna | 8 | 5. travanj 2008 12:52 |
| Linux Ubuntu problem | ashaiba | Linux OS i alternativna | 10 | 3. travanj 2008 10:34 |
| Linux Ubuntu na Mac, Mac OS X je otišao? | ashaiba | Linux OS i alternativna | 8 | 4. ožujak 2008 09:30 |
| Linux metvice, kako, skinuti | ashaiba | Linux OS i alternativna | 64 | 29. veljača 2008 00:57 |
| Thread Tools | |
| |