![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Megpróbáltam mindkét Mentát és az Ubuntu. És mikor én be a számítógépet és az operációs rendszer CD-t a számítógépet, a logó a Számítógép és processzor gyere, akkor egy üzenet mondás valamit Linux Kernel jön az egy másodperc. Ezután a képernyő fekete marad, és soha nem csizma az operációs rendszer telepítő. Az Ubuntu és a Mentát |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tudnunk kell, hogy a modell a "piszkos Sony Alaplap".
| |||
| |||
| Nem tudom, de tudom, hogy nem az alaplapok gond, mert az én installe Ubuntu Sony előtt és már telepítette Mandriva is |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hmmm, mennyi ram van? is, amennyire én tudom, nem a járművezetők egy alaplapot is csak a járművezetők a fedélzeten grafikát és hangot, hogy jelentős a probléma
| |||
| |||
| OK gombra, amikor elindítja a live cd látnod kell a lehetőségek listájának mondván start Ubuntu és a fejlett, vagy valami ezek a vonalak mentén? Látnia kell a lehetőséget, hogy boot paraméterek boot apci = off meg, hogy aztán újra |
|
| |||
| |||
| Amikor elindítom én Live CD-t, nincs lehetőségek listájának |
|
| |||
| |||
| do it doesnt kijelző semmit csinálni a CD-t |
|
| |||
| |||
| valamint a logókat a számítógépet. ez mond valamit a linux Kernal egy nagy üzenet, de ez megy egy másodperc így én vidám olvasni. azt követően, hogy elsötétül |
|
| |||
| |||
| OK nem azt mondom a Kernal szöveg |
|
| |||
| |||
| igen, hogy a szöveget. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Linux Mint - problémák a Screen Resolution | phillipbooker08 | Linux és OS Alternatív | 0 | 4. június 2009 18:52 |
| Ubuntu Linux és a gyorsulás | phil66 | Linux és OS Alternatív | 8 | 5. április 2008 12:52 |
| Ubuntu Linux problémák | ashaiba | Linux és OS Alternatív | 10 | 3. április 2008 10:34 |
| Ubuntu Linux, Mac, Mac OS X elment? | ashaiba | Linux és OS Alternatív | 8 | 4. március 2008 09:30 |
| Linux menta, hogy hogyan, letöltés | ashaiba | Linux és OS Alternatív | 64 | 29. február 2008 00:57 |
| Téma eszközök | |
| |