![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš išbandžiau ir mėtų ir Ubuntu. Ir kai I turn on my computer su OS CD "My Computer", už Kompiuteris ir procesorius logotipas come on, tada pranešimą pasakyti kažką apie Linux Kernel ateina už sekundės. Po to ekranas lieka juodas, ir niekada batai su OS diegimo. Ubuntu ir Mint |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mums reikia žinoti modelio "Crappy Sony Motherboard".
| |||
| |||
| Nežinau, bet žinau, jos ne Portatiles problema, nes turiu installe Ubuntu mano Sony anksčiau ir aš taip pat įdiegta Mandriva |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmmm, kiek RAM tu turi? Taip pat kiek žinau, nėra jokio pagrindo plokštės tvarkykles yra tik vairuotojams laive grafika ir garso, kad vykti problema
| |||
| |||
| Gerai, kai paleidžiate Live CD jūs turėtumėte pamatyti pasirinkimų sąrašą sakydamas paleisti Ubuntu ir išplitusio ar kažkas palei tas linijas? turėtumėte matyti galimybė nustatyti įkrovos parametrus boot Apci = off nustatyti, kad tada bandykite dar kartą |
|
| |||
| |||
| Kada aš pradėsiu savo Live CD, nėra galimybių sąrašas |
|
| |||
| |||
| do it doesnt nieko nerodo visai nesusijusios su CD |
|
| |||
| |||
| ir po įrašo, skirto kompiuterio logotipai. ji sako ką nors apie Linux kernal su Big pranešimą, tačiau tai vyksta už sekundės, kad i cant jį perskaityti. Po to eina tuščias |
|
| |||
| |||
| Gerai ji sako apie teksto kernal |
|
| |||
| |||
| Taip jos teksto. |