![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Esmu mēģinājis gan Mint un Ubuntu. Un kad es Ieslēdziet datoru ar OS CD manā datorā, lai dators un procesors logo come on, tad ziņu saka kaut ko par Linux Kernel iedegas uz sekundes daļu. Pēc šī ekrāns paliek melns, un nekad zābaki ar OS Installer. Ubuntu un Mint
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Mums jāzina modeli "Crappy Sony Motherboard".
|
|||
|
|||
|
Es nezinu, bet es zinu, tā nav motherboards problēmas, jo esmu installe Ubuntu uz manu sony pirms un i ir instalēta Mandriva, kā arī
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
hmmm, cik daudz RAM jums ir? arī, cik man zinām, ka nav par mātesplates draiveri ir tikai draiveri, lai uz kuģa, grafikas un skaņas, lai aprunāt būt problēma
|
|||
|
|||
|
Labi, kad jūs sākat dzīvot cd jums vajadzētu redzēt opciju saraksts sakot sākt Ubuntu un progresējošu vai kaut kas pa šo līniju?
Jums vajadzētu redzēt iespēju, lai uzstādītu boot parametrus boot apci = off noteikts, ka pēc tam mēģiniet atkārtoti |
|
|
|||
|
|||
|
Kad es sāku mana Live cd, saraksta nav iespējas
|
|
|
|||
|
|||
|
do it doesn't displejs kaut ko darīt ar cd
|
|
|
|||
|
|||
|
arī pēc tam, kad uz datora logotipus. tā saka kaut ko par linux kernal ar lielu ziņa, bet tas notiek uz sekundes daļu so i cant izlasīt. Pēc tam neko nerāda
|
|
|
|||
|
|||
|
ok tas saka par kernal teksta
|
|
|
|||