![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Покушао сам оба Минт и Убунту. И кад сам Укључите рачунар са ОС ЦД у мој рачунар, логотип за процесор рачунара и хајде, затим поруку рекавши нешто о Линукс кернел долази на за дјелић секунде. Након тога на екрану остаје црне боје, и никада чизме на ОС инсталиран. Убунту и Минт |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ми морамо знати модел је "јебани Соны матична плоча".
| |||
| |||
| Не знам, али знам својим матичним плочама није проблем јер имам инсталле Убунту на мој Соны и пре и имам инсталиран Мандрива као |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| хммм, колико РАМ-а имате? и колико ја знам нема драјвера за матичну плочу постоје само дривер за он боард графика и звук, тако да не могу бити проблем
| |||
| |||
| ок када покренете ливе цд требали бисте видели листу опција рекавши почетни и напредни убунту или нешто уз оне линије? требало би да видите опцију за подешавање боот параметара боот = апци офф поставити да онда понови поступак |
|
| |||
| |||
| Кад сам покренути моје ливе цд, нема списка опција |
|
| |||
| |||
| учинити ништа што се приказују на свим да са ЦД-а |
|
| |||
| |||
| добро након логотипа за рачунаре. она каже нешто о Линукс кернал са великим поруку, али она иде на за дјелић секунде па ја лицемјерје прочитали. након тога иде празан |
|
| |||
| |||
| ок то рећи о кернал у тексту |
|
| |||
| |||
| Да у својим текстом. |