![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я намагався як м'ята та Ubuntu. І коли я включаю мій комп'ютер з компакт-диска ОС на моєму комп'ютері, логотип на процесор комп'ютера і давай, то повідомлення про те, що-небудь про Linux Kernel приходить протягом долі секунди. Після цього екран залишається чорним, і ніколи не Чоботи для ОС Installer. Ubuntu і Mint |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Нам необхідно знати модель "Crappy Sony Материнські плати".
| |||
| |||
| Я не знаю, але я знаю його не плати проблема, тому що я проінсталюйте Ubuntu на моєму Sony раніше, і я встановив Mandriva, а також |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ммм, скільки оперативної пам'яті у вас є? також, наскільки я знаю, немає драйвера для материнської плати є тільки драйвера на борту графіки та звуку, з тим щоб нахиляє бути проблемою
| |||
| |||
| OK при запуску Live CD ви побачите список опцій говорять Ubuntu початку і передової або щось подібне? Ви повинні побачити можливість встановити параметри завантаження завантаження ІУППА = Off набір, який потім повторіть |
|
| |||
| |||
| Коли я починаю Live CD, у нас немає списку варіантів |
|
| |||
| |||
| робити нічого doesn't відображення на всіх робити з компакт-диска |
|
| |||
| |||
| а після логотипи на комп'ютері. вона говорить що-небудь про Linux Kernal і великий, але воно йде за долі секунди я нахиляє читати. Після цього він гасне |
|
| |||
| |||
| OK воно говорить про Kernal в тексті |
|
| |||
| |||
| Так у своєму тексті. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Linux Mint - Проблема з роздільною здатністю екрана | phillipbooker08 | Linux & альтернативних ОС | 0 | 4 червня 2009 18:52 |
| Linux Ubuntu і прискорити | phil66 | Linux & альтернативних ОС | 8 | 5 квітня 2008 12:52 |
| Linux Ubuntu проблем | ashaiba | Linux & альтернативних ОС | 10 | 3 квітня 2008 10:34 |
| Ubuntu Linux на Mac, Mac OS X Is Gone? | ashaiba | Linux & альтернативних ОС | 8 | 4 березня 2008 09:30 |
| Linux Mint, як, завантажити | ashaiba | Linux & альтернативних ОС | 64 | 29 лютого 2008 00:57 |
| Різьба Інструменти | |
| |