по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Linux & Алтернативни OS

Register

Linux Ubuntu проблеми

Reply

Нишка Инструменти
Old 2 април 2008, 18:22
Член Група

Default Linux Ubuntu проблеми

Това е моята месечна проверка на моята система Ubuntu и искам да дам няколко critisizm и комплименти на Ubuntu. Ако не можете да ми помогнете за решаване на critisizm, направете го. благодарности

Лош
1. Моят amarok играч е laggy и когато щракнете върху нова песен играчът замръзва, се превръща в черно-бяло, а след това играе песента след около 5 секунди.
2. Compiz-Fusion ≠ Dual Монитори; За пример, на Windows XP, просто плъзнете прозореца на останалите монитора. но за Ubuntu, когато плъзнете прозореца в дясно (където ми е 2ри монитор) той отива да Desktop 2 на първичния монитора.
3. Темите са доста грозни, аз havent намери един достоен темата за Ubuntu. Те всички прекалено обемисти или прекалено spacy и просто грозна. Имам много теми на моя Windows XP, както в Windows Vista тема, която изглежда добре, но всички изглед теми имам за Ubuntu са грозни и изглежда супер фалшив
4. Неговата не е стабилна ... Моят Firefox замръзва и аз трябва да напусна сила на Ubuntu точно толкова пъти, колкото аз правя на Windows XP.
5. Никой от моите водачи работят с изключение на моята видео карта. Смисълът ми TV карта doesn't работата на всички, моят Дистанционен контрол приучавам работата по моя Ubuntu, моята звукова карта на моя comptuer doesn't работа за пълния си капацитет, например аз имам 5,1 тонколони свързани, но Ubuntu играе само 2 от тези говорители и аз невъзможен контрола ми субуфер, център, и обратно говорители.
6. Adobe Photoshop CS2 doesn't тичам като гладък като Cew казва, че знае. поне за мен ...
7. Неговата не е толкова бързо, колкото се може повече ЗОП казват, че е ... когато отворите My Computer, че отнема толкова време, както го прави за Windows XP, както и когато Im търсене на файлове.

Комплименти
1. Cool търси ефекти
2. Не син екран на смъртта ... още
3. Отворен код
4. Неговият свободен

Ако някой може да ми разрешите critisizm. Това ще е невероятно. Ако жаргон. и аз може и просто се върнете към M $...=(. Аз предполагам, добри момчета DONT винаги печели, Im е сукал обред обратно към corperate монопол машина
Old 3 април 2008, 00:40
Номер на групата

Ако си спомням право, първото нещо, което някога каза ли е, че избора ви софтуер е стъпка едно. Софтуерът включва най-подходяща операционна система. Какво се опитвате да направите, е толкова очевидно най-доброто обслужване, като пуснете на Microsoft операционна система, която имам никакъв представа защо не просто приемете, че това е факт.

Microsoft операционни системи са много прекрасни, да се възползват от тях. Там 'никакъв единен отговор, който е най-добре за всичко, което има най-добър за специфични обстоятелства. Вашият компютърни нужди са важна област Microsoft територия за проста причина, че избраната от Вас изчислителни пакети бяха написани и тествани да тече този начин. Ако някой ден, може да реши да се погрижат за Вашите изисквания, на приложения с отворен код може да се намери тя е различна ситуация и можете да преоценят.

Моята система: Тим

Процесор (и):
Athlon 64 3500 +
Дънната платка:
Asus A8N-VM CSM
RAM памет:
Корсар PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Графична карта (и):
NVidia GeForce 6600 512MB
Звукова карта:
Череша RS 6000 M клавиатура
Hard Drive (и):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / и поддържане на
Оптично устройство (а):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Дело / PSU:
Thermaltake сопрано
Охлаждане:
Акции
Мрежа / Интернет:
Telewest 2x20Mb/sec
Монитор (и):
SXGA плосък панел
Операционна система (и):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 3 април 2008, 01:24
Номер на групата

Добре добре тук отива
1. amarok е направена за KDE среда GNOME не, но аз намерих работи добре за мен, използвайте rythmbox
2.i никога не са използвали двойно монитори, но след две седмици време кален ще излезе с по-добро наблюдение подкрепа
3. темите за Ubuntu са неизпълнени, идете на www.gnome-look.org там са много
4.it е много стабилен като обаче на Firefox isn't и това е една и съща за всички distro, но се надяваме, че новият Firefox 3 ще бъде по-добре изпълнени
5.ubuntu е водачи са програмирани от доброволци с отворен код coders, като всички хардуерни avalible се в момента, мисля, че Ubuntu е направил доста добре работа за първите партиди на водачи заедно, всяка част от хардуера на моя компютър работи безупречно
6.in какъв начин doesn't го дават гладко, пак това не е вина на Ubuntu, но вината и codeweavers, той ще получи по-добро в момента с новите финансиране
7. тя не може да бъде по-бързо за теб, но тя със сигурност е за мен и повечето от останалите потребители, както и за търсене на файл, зависи от размера на файловете и PC очила

нещо, което мразя, когато хората отидете на GNU / Linux, а след това се оплакват за това, как му не му харесва Windows, не му не му харесва Windows, тъй като неговите не прозорците!
(Не получавам по вас)

Моята система: Cewy на чудно macine

Процесор (и):
Intel Core 2 четворни q6600@3.2Ghz
Дънната платка:
ASUS p5q лукс
RAM памет:
4 концерта ocz 1066mhz SLI
Графична карта (и):
NVIDIA evga 8800 ултра Ko
Звукова карта:
на борда
Hard Drive (и):
750 гиг SEAGATE, 32meg кеш
Оптично устройство (а):
3 ASUS DVD писатели, lightscribe
Дело / PSU:
lian-Li armoursuite PC-p60
Охлаждане:
tuniq кула
Мрежа / Интернет:
двоен Gigabit LAN портове
Монитор (и):
24 "Dell 2408wfp
Операционна система (и):
winfail изглед 64 | Ubuntu / арх Linux
Old 3 април 2008, 01:27
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от място View Post
Ако си спомням право, първото нещо, което някога каза ли е, че избора ви софтуер е стъпка едно. Софтуерът включва най-подходяща операционна система. Какво се опитвате да направите, е толкова очевидно най-доброто обслужване, като пуснете на Microsoft операционна система, която имам никакъв представа защо не просто приемете, че това е факт.

Microsoft операционни системи са много прекрасни, да се възползват от тях. Там 'никакъв единен отговор, който е най-добре за всичко, което има най-добър за специфични обстоятелства. Вашият компютърни нужди са важна област Microsoft територия за проста причина, че избраната от Вас изчислителни пакети бяха написани и тествани да тече този начин. Ако някой ден, може да реши да се погрижат за Вашите изисквания, на приложения с отворен код може да се намери тя е различна ситуация и можете да преоценят.
място Намерих горното изявление малко глупаво, причината, поради които хората се движат към Linux е за скорост, изглежда и безопасност, заедно с голямата онлайн общност. и за обща употреба Linux е по-добре, или не го вярвам
както deafault той идва с
ISO и диск парене приложения
вестител, че се занимава с всички клиенти
приличен музикален плеър (Windows Media гадно)
свободна длъжност, че клиентът може да открие и спаси всички microsofts формати, както и отворени формати
приличен имейл клиент
и по-добри резултати, когато Кликнете някой ап тя открива в рамките на 5 секунди не
Old 3 април 2008, 02:36
Номер на групата

Cewy, нямам проблем с ентусиазъм, но "избор на софтуер е стъпка" е неизбежен. Някои хора просто са извън договаряне трябва да пуснете даден пакет и всички ентусиазъм в света няма да направи това върви, ако това не противоречи на съществуващите emulators. Той не е глупав съвет, че е като казва Бог е получил десетте заповеди, си има, това е неизбежна последица от живота, вселената и всичко останало.

И когато сте краткосрочни изброени всички операционни системи, способни да работят на програми, които нямат избор на отговорност, след това можете да изберете вашия хардуер.
Old 3 април 2008, 02:56
Номер на групата

Ако се отнасят до Photoshop, разбира се пренесли за microsfts софтуер, но неговите хора като мен, които са обвързване да направи хората виждат другите светлина, повечето хора, че има само две операционни системи там, толкова повече хора използват Linux толкова по-добре, че ще получим, толкова повече хора, които четка го отмени по-голям диктатор на кораба, който е Windows става
Old 3 април 2008, 03:21
Номер на групата

Това, което действително е в ума е Adobe Премиера Pro CS3 и всеки работи това е възможно да се използват Mac OSX, а не една от Redmond продукти. Там наистина са хора, чиято работа зависи от пакета, които работят перфектно. С всички средства съветват хората и да им покажем на обезщетения, но не oversell. Никой не иска да разочарован клиент.
Old 3 април 2008, 03:25
Номер на групата

този не е валиден аргумент. ако някой иска да плати за този софтуер тогава за боговете заради Направи го роден
Old 3 април 2008, 09:46
Член Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от Cew27 View Post
Добре добре тук отива
1. amarok е направена за KDE среда GNOME не, но аз намерих работи добре за мен, използвайте rythmbox
2.i никога не са използвали двойно монитори, но след две седмици време кален ще излезе с по-добро наблюдение подкрепа
3. темите за Ubuntu са неизпълнени, идете на www.gnome-look.org там са много
4.it е много стабилен като обаче на Firefox isn't и това е една и съща за всички distro, но се надяваме, че новият Firefox 3 ще бъде по-добре изпълнени
5.ubuntu е водачи са програмирани от доброволци с отворен код coders, като всички хардуерни avalible се в момента, мисля, че Ubuntu е направил доста добре работа за първите партиди на водачи заедно, всяка част от хардуера на моя компютър работи безупречно
6.in какъв начин doesn't го дават гладко, пак това не е вина на Ubuntu, но вината и codeweavers, той ще получи по-добро в момента с новите финансиране
7. тя не може да бъде по-бързо за теб, но тя със сигурност е за мен и повечето от останалите потребители, както и за търсене на файл, зависи от размера на файловете и PC очила

нещо, което мразя, когато хората отидете на GNU / Linux, а след това се оплакват за това, как му не му харесва Windows, не му не му харесва Windows, тъй като неговите не прозорците!
(Не получавам по вас)
Аз мразя rythembox много ... аз го употребявали и amorok е много по-добре след това

има ли плеър като Winamp. не е стар Winamp, но нов с елегантния си и бързо тема с лекота ...? или не ви препоръчваме да пускам Winamp на виното ...
Old 3 април 2008, 09:55
Номер на групата

какво да не се хареса в rythmbox?
също да отидете на Add / Remove и търсене на музика има много играчи

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Ubuntu Linux. купища проблеми и се нуждае от ashaiba Linux & Алтернативни OS 5 4 май 2009 г. 22:57
Ubuntu Linux 7,10 WLAN проблем oobrokensilence Linux & Алтернативни OS 3 4 май 2009 г. 08:23
HP DV9720ea Linux / Ubuntu Драйвери Hybr! Г Linux & Алтернативни OS 7 12 Окт 2008 16:13
Linux Ubuntu и разгарям phil66 Linux & Алтернативни OS 8 5-и парламентарен Апр 2008 12:52
Linux Ubuntu за Mac, Mac OS X е отишъл? ashaiba Linux & Алтернативни OS 8 4 Март 2008 09:30
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc