menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Linux & Alternativní OS

Register

Linux Ubuntu problémy

Reply

Thread Nástroje
Old 2. dubna 2008, 18:22
Člen Skupina

Default Linux Ubuntu problémy

To je můj měsíční kontrolu svého systému ubuntu a chci dát pár critisizm a komplimenty Ubuntu. Pokud můžete, pomozte mi vyřešit critisizm, učiňte tak. díky

Špatný
1. Moje amarok hráč laggy a kdykoli i kliknout na novou píseň přehrávač zamrzne, stává se černou a bílou barvu, a potom hraje píseň asi po 5 sekundách.
2. Compiz-Fusion ≠ Duální monitory, například v počítači se systémem Windows XP, i stačí přetáhnout okno na druhý monitor. ale na ubuntu i když můj přetáhněte do pravého okna (pokud je můj 2. monitor) to jde na ploše 2 na primárním monitoru.
3. Tato témata jsou dost ošklivé, i havent našel jediné slušné téma ubuntu. Theyre všechny buď příliš objemné nebo příliš omámený a prostě hnusný. Mám velkou témat na mých Windows XP jako ve Windows Vista, která se zabývá tématem hezké, ale všechna témata Vista jsem našel na ubuntu jsou ošklivé a hledat super fingovanými
4. Jeho ne že stabilní ... My firefox zamrzne a musím skončit platnost na ubuntu právě tolikrát, kolikrát je to i na Windows XP.
5. Žádná z mých řidičů práci kromě mé grafické karty. Smyslu, moje TV karta doesnt práce na všechny mé Dálkové ovládání zvyklý pracovat na svém Ubuntu, které mám zvukovou kartu na mém comptuer doesnt práce do své plné kapacity, například jsem se 5.1 reproduktory připojené, ale Ubuntu hraje pouze 2 z těchto reproduktorů a já převýšení kontrolu mého subwoofer, center a zadní reproduktory.
6. Adobe Photoshop CS2 doesnt běžet stejně příjemné, jako Cew říká, že ano. atleast pro mě ...
7. Jeho ne tak rychle, jak mnozí říkají, že PPL je ... i když otevřete Tento počítač má stejné množství času, stejně jako na Windows XP i když im vyhledávání souborů.

Compliments
1. Cool hledají účinky
2. Žádná modrá obrazovka smrti ... zatím
3. Open Source
4. Jeho zdarma

Pokud někdo může vyřešit můj critisizm. že by bylo úžasné. pokud jste převýšení. tak bych mohl stejně jen přejít zpět k M $...=(. myslím dobrý kluci dont vždy vyhraje, im odsátím ritu zpět do corperate monopol stroj
Old 3. dubna 2008, 00:40
Dárce Skupina

Pokud si vzpomenete právo, první věc, kterou jsem kdy řekl, že jste je výběr software je první krok. Tento software zahrnuje nejvhodnějšího operačního systému. Co se snažíte udělat je tak bezostyšně nejlépe spuštěním na operačním systémem společnosti Microsoft, které jsem ani ponětí, proč to není jen přijmout to jako fakt.

Operačních systémů společnosti Microsoft jsou velmi nádherné, využijte je. Neexistuje jednoznačná odpověď na otázku, že je nejlepší pro všechny, je to nejlepší pro specifické podmínky. Vaše potřeby jsou výpočetní srdce Microsoft území z toho prostého důvodu, že vámi zvolený výpočetní balíku byla napsána a testována spustit tímto způsobem. Pokud se někdy, že se rozhodnete, aby se na Vaše požadavky s open source aplikace, které mohou mít na různé situace a můžete re-hodnotit.

Můj systém: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Základní deska:
Asus A8N-VM CSM
Paměť RAM:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Grafické karty (s):
nVidia Geforce 6600 512 mb
Zvuková karta:
Cherry RS 6000 M klávesnice
Pevný disk (y):
Barracuda.7 + 2x200GB 58 MB / s udržení
Optická mechanika (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake soprán
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (s):
SXGA plochý
Operační systém (y):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 3. dubna 2008, 01:24
Dárce Skupina

ok i zde jde
1. amarok-li se o prostředí, kde není gnome, ale našel jsem to fungovalo pokuta pro mě, použijte rythmbox
2.I nikdy duální monitory, ale za dva týdny čas hardy bude s lépe monitorovat podporu
3. témata pro ubuntu jsou vynikající, přejděte na www.gnome-look.org existuje spousta
4.it je velmi stabilní jako os však firefox isnt a to je stejné pro všechny distribuce, ale doufejme, že nový Firefox 3 bude lépe realizovány
5.ubuntu 's řidiči programovali dobrovolník open source kodérů, zvážení všech hardwarových avalible ven ve chvíli, myslím, že ubuntu udělala zatraceně jemné práci na získání spousta řidičů společně, každý jednotlivý kus hardwaru na počítači funguje bezchybně
6.in jaký doesnt je hladký běh, opět to není to chyba ubuntu, ale víno a codeweavers, bude mít lepší čas s novým financování
7. to nemusí být tak rychlé, pro vás, ale určitě je pro mě a ve většině ostatních uživatelů, stejně jako pro vyhledávání souboru je závislá na množství souborů a PC specifikace

Jedna věc nesnáším je, když lidé jdou na GNU / Linux a pak si stěžují, jak své ne jako okna, ne jeho ne jako okna, protože její ne okna!
(ne jak se na sebe)

Můj systém: Cewy se divit Macine

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Základní deska:
ASUS p5q deluxe
Paměť RAM:
4 harpuna OCZ 1066MHz SLI
Grafické karty (s):
nvidia evga 8800 ultra ko
Zvuková karta:
palubě
Pevný disk (y):
750 harpuna Seagate, 32meg cache
Optická mechanika (s):
3 asus dvd spisovatelé, LightScribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-P60
Chlazení:
tuniq věž
Síť / Internet:
Duální Gigabit LAN porty
Monitor (s):
24 "dell 2408wfp
Operační systém (y):
winfail průhled 64 | ubuntu / arch linux
Old 3. dubna 2008, 01:27
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal spot View Post
Pokud si vzpomenete právo, první věc, kterou jsem kdy řekl, že jste je výběr software je první krok. Tento software zahrnuje nejvhodnějšího operačního systému. Co se snažíte udělat je tak bezostyšně nejlépe spuštěním na operačním systémem společnosti Microsoft, které jsem ani ponětí, proč to není jen přijmout to jako fakt.

Operačních systémů společnosti Microsoft jsou velmi nádherné, využijte je. Neexistuje jednoznačná odpověď na otázku, že je nejlepší pro všechny, je to nejlepší pro specifické podmínky. Vaše potřeby jsou výpočetní srdce Microsoft území z toho prostého důvodu, že vámi zvolený výpočetní balíku byla napsána a testována spustit tímto způsobem. Pokud se někdy, že se rozhodnete, aby se na Vaše požadavky s open source aplikace, které mohou mít na různé situace a můžete re-hodnotit.
místě jsem našel výše prohlášení trochu hloupé, důvod, proč se lidé stěhují do linux je pro rychlost, vypadá a bezpečnost spolu s velkou online komunitu. a pro obecné použití linux je lepší věřit, nebo ne
jako deafault je dodáván s
iso disku a vypalování aplikací
posel, který se zabývá všemi klienty
slušný hudební přehrávač (Windows Media naštve)
bezplatné kancelářské klient, který umí otevírat a ukládat všechny microsofts formátů, stejně jako otevřené formáty
slušný e-mailového klienta
a lepší výkon, i když klepnutím app otevře ve druhé ne 5
Old 3. dubna 2008, 02:36
Dárce Skupina

Cewy, nemám problém se svým nadšení, ale "výběr software je první krok", je nevyhnutelné. Někteří lidé prostě mají non-negotiable potřeba ke spuštění daného balíčku a všichni nadšení ve světě nebude je provozovat, pokud to není v rozporu ze stávajících emulátory. Není to hloupé rady, že to jako říká Bůh dostal jeho Deset přikázání špatně, je to nevyhnutelný důsledek života, vesmíru a vůbec.

A když jste krátké-uvedeny všechny operační systémy schopné jízdy programy máte na výběr více, pak si můžete vybrat váš hardware.
Old 3. dubna 2008, 02:56
Dárce Skupina

Pokud jste s odkazem na photoshop samozřejmě je portován pro microsfts software, ale jeho lidé jako já, kteří jsou vázání, aby lidé vidí ostatní světla, většina lidí si myslí, že jsou pouze dva operační systémy tam, tím více lidí používá linux lepší ji budou mít, tím více lidí, že kartáč je zrušil diktátora větší lodě, které se stane okna
Old 3. dubna 2008, 03:21
Dárce Skupina

Co jsem skutečně měl na mysli, byla Adobe Premiere Pro CS3, a kdokoli, kdo běží, že to bude pravděpodobně používáte Mac OSX, spíše než jeden z Redmondu výrobky. Tam opravdu jsou lidé, jejichž zaměstnání závisí na balíčku, který pracuje perfektně. Všemi prostředky radit lidem a ukázat jim výhody, ale není oversell. Nikdo nechce zklamaný zákazník.
Old 3. dubna 2008, 03:25
Dárce Skupina

To není platný argument. pokud někdo chce platit za takový software potom pro bohy zájmu spustit nativně
Old 3. dubna 2008, 09:46
Člen Skupina

Citace:
Původně Poslal Cew27 View Post
ok i zde jde
1. amarok-li se o prostředí, kde není gnome, ale našel jsem to fungovalo pokuta pro mě, použijte rythmbox
2.I nikdy duální monitory, ale za dva týdny čas hardy bude s lépe monitorovat podporu
3. témata pro ubuntu jsou vynikající, přejděte na www.gnome-look.org existuje spousta
4.it je velmi stabilní jako os však firefox isnt a to je stejné pro všechny distribuce, ale doufejme, že nový Firefox 3 bude lépe realizovány
5.ubuntu 's řidiči programovali dobrovolník open source kodérů, zvážení všech hardwarových avalible ven ve chvíli, myslím, že ubuntu udělala zatraceně jemné práci na získání spousta řidičů společně, každý jednotlivý kus hardwaru na počítači funguje bezchybně
6.in jaký doesnt je hladký běh, opět to není to chyba ubuntu, ale víno a codeweavers, bude mít lepší čas s novým financování
7. to nemusí být tak rychlé, pro vás, ale určitě je pro mě a ve většině ostatních uživatelů, stejně jako pro vyhledávání souboru je závislá na množství souborů a PC specifikace

Jedna věc nesnáším je, když lidé jdou na GNU / Linux a pak si stěžují, jak své ne jako okna, ne jeho ne jako okna, protože její ne okna!
(ne jak se na sebe)
Já nerad rythembox hodně ... i použité amorok a to je mnohem lepší než to

je tu hráč, jako je Winamp. není starý winamp, ale nová s elegantní a rychlý téma snadné ...? nebo si doporučit i spustit winamp vína ...
Old 3. dubna 2008, 09:55
Dárce Skupina

Co se nebude líbit asi rythmbox?
také přidat / odebrat a vyhledávání hudby existuje spousta hráčů

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.