μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Linux & Εναλλακτικές OS

Register

Ubuntu Linux προβλήματα

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 2 Απρ. 2008, 18:22
Μέλος Ομάδα

Default Ubuntu Linux προβλήματα

Αυτό είναι το μηνιαίο έλεγχο της ubuntu σύστημα μου και θέλω να δώσουν ζευγάρι critisizm και τα συγχαρητήριά του ubuntu. αν μπορείτε να με βοηθήσετε να λύσουμε το critisizm, παρακαλώ να το κάνετε. ευχαριστώ

Κακός
1. My amarok παίκτης laggy και κάθε φορά που κάνω κλικ σε ένα νέο τραγούδι του παίκτη παγώνει, γίνεται μαύρο και άσπρο, και στη συνέχεια να παίζει το τραγούδι μετά από περίπου 5 δευτερόλεπτα.
2. Compiz-Fusion ≠ διπλές οθόνες? Για παράδειγμα, σε έναν υπολογιστή με Windows XP, απλώς σύρετε το παράθυρο για να παρακολουθήσει το άλλο. αλλά για ubuntu όταν σύρετε το παράθυρο μου προς τα δεξιά (όπου μου 2ο μόνιτορ) πάει στην επιφάνεια εργασίας 2 για την κύρια οθόνη.
3. Τα θέματα είναι πολύ άσχημη, i havent βρεθεί ένα μόνο θέμα σχετικά με την αξιοπρεπή ubuntu. Theyre όλα είτε πολύ ογκώδη ή πολύ spacy και λίγο άσχημο. Έχω μεγάλη μου σχετικά με θέματα όπως τα Windows XP σε Windows Vista θέμα που φαίνεται ωραίο, αλλά το σύνολο των θεμάτων vista βρήκα για Ubuntu είναι άσχημη εμφάνιση και την σούπερ ψεύτικο
4. Το ότι δεν σταθερή ... My firefox παγώνει και πρέπει να ισχύει για ubuntu κλείσετε όπως πολλές φορές, όπως κάνω σε έναν υπολογιστή με Windows XP.
5. Δεν μου οδηγούς εργασία μου, εκτός από την κάρτα οθόνης. Σημασία, μου κάρτα τηλεόρασης doesn't εργασίας σε όλα, μου Τηλεχειρισμός wont εργασίες για το Ubuntu μου, μου κάρτα ήχου μου comptuer doesn't να είναι σε πλήρη ικανότητα, για παράδειγμα, έχω 5,1 ηχεία συνδέονται μεταξύ τους, αλλά το Ubuntu παίζει μόνο 2 από τους ομιλητές και θ επίκλισης ελέγχου μου υπογούφερ, το κέντρο και πίσω ηχεία.
6. Adobe Photoshop CS2 doesn't λειτουργούν ως ομαλή Cew όπως λέει το κάνει. atleast για μένα ...
7. Η δεν είναι τόσο γρήγορα όσο PPL πολλοί λένε ότι είναι ... Όταν ανοίγω τον υπολογιστή μου να παραγάγει το ίδιο χρονικό διάστημα όπως και για τα Windows XP και όταν im που ψάχνουν για αρχεία.

Συγχαρητήρια
1. Ψύχεται αναζητούν αποτελέσματα
2. Δεν μπλε οθόνη του θανάτου ακόμη ...
3. Open Source
4. Η ελεύθερη

Αν κάποιος μπορεί να λύσει μου critisizm. ότι θα είναι καταπληκτικό. αν επίκλισης. και i και μόνο θα μπορούσαν να στραφούν πίσω στην M $...=(. Μάλλον καλοί dont κερδίζει πάντα, im που αναρροφείται τελετή στο πίσω στο μονοπώλιο corperate μηχανή
Old 3 Απριλίου 2008, 00:40
Ομάδα Δωρητών

Αν θυμάμαι δικαίωμα, το πρώτο πράγμα που είπα ποτέ είναι ότι η επιλογή του λογισμικού σας είναι ένα βήμα. Το λογισμικό σημαίνει το πλέον κατάλληλο λειτουργικό σύστημα. Αυτό που προσπαθείτε να κάνετε είναι να εξυπηρετηθούν καλύτερα τόσο απροκάλυπτα από την πορεία σε λειτουργικό σύστημα της Microsoft που δεν έχω ιδέα για ποιο λόγο να μην δεχθεί μόνο ως γεγονός.

Λειτουργικά συστήματα της Microsoft είναι πολύ ωραίο, να επωφεληθούν από αυτά. Δεν υπάρχει ενιαία απάντηση ότι το καλύτερο για τα πάντα, υπάρχει καλύτερος για ειδικές περιστάσεις. Υπολογιστική σας ανάγκες καρδιά Microsoft έδαφος για τον απλό λόγο ότι έχετε επιλέξει υπολογιστική πακέτα γραπτών και δοκιμάζεται για να εκτελέσετε αυτόν τον τρόπο. Αν, κάποτε, μπορεί να αποφασίσει να καλύψει τις απαιτήσεις σας με εφαρμογές ανοικτού πηγαίου κώδικα μπορεί να σας είναι μια διαφορετική κατάσταση και μπορείτε να αξιολογούν εκ νέου.

Το σύστημά μου: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Motherboard:
Asus A8N-VM CSM
Μνήμες:
Cl2 Corsair PC3200 DDR-400 2GB
Κάρτα γραφικών (ες):
nVidia Geforce 6600 512MB
Κάρτα Ήχου:
Cherry RS 6000 m πληκτρολόγιο
Hard Drive (s):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s διατηρήσει
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Υπόθεση / PSU:
Thermaltake σοπράνο
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (ες):
SXGA επίπεδης οθόνης
Operating System (s):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 3 Απριλίου 2008, 01:24
Ομάδα Δωρητών

ok πάει καλά εδώ
1. amarok γίνεται για το kde περιβάλλον δεν gnome, ωστόσο βρήκα ωραία λειτούργησε για μένα, η χρήση rythmbox
2.i ποτέ δεν χρησιμοποιούνται διπλές οθόνες, αλλά σε δύο εβδομάδες θα είναι ανθεκτικά, με καλύτερη παρακολούθηση της στήριξης
3. τα θέματα για ubuntu είναι εκκρεμείς, πηγαίνετε στο www.gnome-look.org υπάρχουν πολλές
4.it είναι πολύ σταθερό ως os ωστόσο isn't firefox και ότι είναι το ίδιο για όλες τις distro αλλά ελπίζω το νέο Firefox 3, θα πρέπει να εφαρμοστούν καλύτερα
5.ubuntu είναι οι οδηγοί είναι προγραμματισμένο από εθελοντή ανοικτού κώδικα coders, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα hardware avalible αναφέρονται αυτή τη στιγμή νομίζω ubuntu δεκάρα έχει κάνει καλή δουλειά για να τις παρτίδες των οδηγών μαζί, κάθε κομμάτι του υλικού για τον υπολογιστή μου λειτουργεί άψογα
6.in ποιο τρόπο να τρέξει doesn't ομαλή, και πάλι αυτό δεν είναι ubuntu φταίει το κρασί αλλά και codeweavers, θα αποκτήσετε καλύτερη χρονικά με τη νέα χρηματοδότηση
7. μπορεί να μην είναι τόσο γρήγορα για σας, αλλά σίγουρα είναι για μένα και οι περισσότεροι από τους άλλους χρήστες, όπως η αναζήτηση για το αρχείο αυτό εξαρτάται από την ποσότητα των αρχείων και pc specs

Μισώ ένα πράγμα είναι όταν οι άνθρωποι πηγαίνουν σε GNU / Linux και στη συνέχεια διαμαρτύρονται για τον τρόπο με τον οποίο δεν ήθελε τα παράθυρα, δεν τα παράθυρα γιατί δεν ήθελε τα παράθυρα δεν!
(δεν λαμβάνουν σε σας)

Το σύστημά μου: Cewy της διερωτώμαι macine

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Motherboard:
asus p5q deluxe
Μνήμες:
4 GIG ocz 1066mhz SLI
Κάρτα γραφικών (ες):
ΕΒΓΑ nvidia 8800 ultra ko
Κάρτα Ήχου:
εποχουμένως
Hard Drive (s):
750 GIG Seagate, 32meg cache
Optical Drive (s):
3 asus dvd συγγραφείς, lightscribe
Υπόθεση / PSU:
Lian-li armoursuite PC-P60
Ψύξη:
tuniq πύργος
Network / Internet:
διπλή θύρες Gigabit LAN
Monitor (ες):
24 "dell 2408wfp
Operating System (s):
winfail Vista 64 | ubuntu / arch linux
Old 3 Απριλίου 2008, 01:27
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας spot View Post
Αν θυμάμαι δικαίωμα, το πρώτο πράγμα που είπα ποτέ είναι ότι η επιλογή του λογισμικού σας είναι ένα βήμα. Το λογισμικό σημαίνει το πλέον κατάλληλο λειτουργικό σύστημα. Αυτό που προσπαθείτε να κάνετε είναι να εξυπηρετηθούν καλύτερα τόσο απροκάλυπτα από την πορεία σε λειτουργικό σύστημα της Microsoft που δεν έχω ιδέα για ποιο λόγο να μην δεχθεί μόνο ως γεγονός.

Λειτουργικά συστήματα της Microsoft είναι πολύ ωραίο, να επωφεληθούν από αυτά. Δεν υπάρχει ενιαία απάντηση ότι το καλύτερο για τα πάντα, υπάρχει καλύτερος για ειδικές περιστάσεις. Υπολογιστική σας ανάγκες καρδιά Microsoft έδαφος για τον απλό λόγο ότι έχετε επιλέξει υπολογιστική πακέτα γραπτών και δοκιμάζεται για να εκτελέσετε αυτόν τον τρόπο. Αν, κάποτε, μπορεί να αποφασίσει να καλύψει τις απαιτήσεις σας με εφαρμογές ανοικτού πηγαίου κώδικα μπορεί να σας είναι μια διαφορετική κατάσταση και μπορείτε να αξιολογούν εκ νέου.
spot βρήκα την παραπάνω δήλωση κάπως ανόητη, ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι κυκλοφορούν με το linux είναι για την ταχύτητα, την εμφάνιση και την ασφάλεια σε συνδυασμό με τη μεγάλη online κοινότητα. και για τη γενική χρήση του Linux είναι καλύτερη, πιστεύω ότι ή δεν
όπως deafault αυτό έρχεται με
ISO δίσκου καύση και εφαρμογές
αγγελιοφόρος που ασχολείται με όλους τους πελάτες
ενός αξιοπρεπούς αναπαραγωγής μουσικής (Windows Media χάλια)
ελεύθερη γραφείο πελάτη ότι μπορεί να ανοίγει και να αποθηκεύει όλες τις μορφές της microsofts, καθώς και τους ανοικτούς μορφότυπους
ένα αξιοπρεπές email client
και καλύτερες επιδόσεις, όταν κλικ σε ένα app ανοίγει μέσα σε 5 δευτερόλεπτα δεν
Old 3 Απριλίου 2008, 02:36
Ομάδα Δωρητών

Cewy, δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον ενθουσιασμό σας, αλλά "επιλέγοντας το λογισμικό σας είναι ένα βήμα" είναι αναπόφευκτη. Μερικοί άνθρωποι απλά έχουν μια μη διαπραγματεύσιμη ανάγκη να τρέχει ένα συγκεκριμένο πακέτο και όλα τα ενθουσιασμό του κόσμου δεν πρόκειται να κάνει να τρέξει εφόσον δεν αντίκεινται στις υφιστάμενες emulators. Δεν είναι ανόητη συμβουλή, σαν να λέει ότι ο Θεός πήρε την Δέκα Εντολές λάθος, είναι αναπόφευκτη συνέπεια της ζωής, το σύμπαν και τα πάντα.

Και όταν έχετε προεπιλεγεισών όλα τα λειτουργικά συστήματα που μπορούν να λειτουργούν τα προγράμματα που δεν έχουν άλλη επιλογή από πάνω, τότε μπορείτε να επιλέξετε το υλικό σας.
Old 3 Απριλίου 2008, 02:56
Ομάδα Δωρητών

Αν αναφέρεστε στο photoshop φυσικά είναι η φορητότητα για microsfts λογισμικού αλλά και του λαού, όπως εγώ, είναι να κάνει τους ανθρώπους να δεσμεύοντος βλέπε το άλλο πρίσμα, οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν υπάρχουν μόνο δύο λειτουργικά συστήματα έξω εκεί, οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν το linux τόσο το καλύτερο θα πάρει, τα περισσότερα άτομα που βούρτσα θα διατεθεί το μεγαλύτερο πλοίο του δικτάτορα που είναι τα παράθυρα γίνεται
Old 3 Απριλίου 2008, 03:21
Ομάδα Δωρητών

Αυτό που πραγματικά είχε στο μυαλό ήταν το Adobe Premiere Pro CS3, και κανείς ότι η λειτουργία ενδέχεται να χρησιμοποιούν Mac OSX παρά ένα από τα προϊόντα της Redmond. Εκεί πραγματικά είναι άτομα των οποίων οι θέσεις εργασίας που εξαρτώνται από το πακέτο εργασίας τέλεια. Με όλα τα μέσα που συμβουλεύει τους ανθρώπους και να τους δείξουμε τα πλεονεκτήματα, αλλά δεν oversell. Κανείς δεν θέλει μια απογοήτευση για τον πελάτη.
Old 3 Απριλίου 2008, 03:25
Ομάδα Δωρητών

thats δεν αποτελεί έγκυρο επιχείρημα. αν κάποιος θέλει να πληρώσει για το λογισμικό στη συνέχεια, για λόγους θεούς εκτελέσετε εγγενώς
Old 3 Απριλίου 2008, 09:46
Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Cew27 View Post
ok πάει καλά εδώ
1. amarok γίνεται για το kde περιβάλλον δεν gnome, ωστόσο βρήκα ωραία λειτούργησε για μένα, η χρήση rythmbox
2.i ποτέ δεν χρησιμοποιούνται διπλές οθόνες, αλλά σε δύο εβδομάδες θα είναι ανθεκτικά, με καλύτερη παρακολούθηση της στήριξης
3. τα θέματα για ubuntu είναι εκκρεμείς, πηγαίνετε στο www.gnome-look.org υπάρχουν πολλές
4.it είναι πολύ σταθερό ως os ωστόσο isn't firefox και ότι είναι το ίδιο για όλες τις distro αλλά ελπίζω το νέο Firefox 3, θα πρέπει να εφαρμοστούν καλύτερα
5.ubuntu είναι οι οδηγοί είναι προγραμματισμένο από εθελοντή ανοικτού κώδικα coders, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα hardware avalible αναφέρονται αυτή τη στιγμή νομίζω ubuntu δεκάρα έχει κάνει καλή δουλειά για να τις παρτίδες των οδηγών μαζί, κάθε κομμάτι του υλικού για τον υπολογιστή μου λειτουργεί άψογα
6.in ποιο τρόπο να τρέξει doesn't ομαλή, και πάλι αυτό δεν είναι ubuntu φταίει το κρασί αλλά και codeweavers, θα αποκτήσετε καλύτερη χρονικά με τη νέα χρηματοδότηση
7. μπορεί να μην είναι τόσο γρήγορα για σας, αλλά σίγουρα είναι για μένα και οι περισσότεροι από τους άλλους χρήστες, όπως η αναζήτηση για το αρχείο αυτό εξαρτάται από την ποσότητα των αρχείων και pc specs

Μισώ ένα πράγμα είναι όταν οι άνθρωποι πηγαίνουν σε GNU / Linux και στη συνέχεια διαμαρτύρονται για τον τρόπο με τον οποίο δεν ήθελε τα παράθυρα, δεν τα παράθυρα γιατί δεν ήθελε τα παράθυρα δεν!
(δεν λαμβάνουν σε σας)
Μου αρέσει πολύ ... rythembox i χρησιμοποίησε και amorok είναι πολύ καλύτερη στη συνέχεια

υπάρχει ένας παίκτης σαν το Winamp. Winamp δεν το παλιό αλλά το νέο με την κομψή και γρήγορα θέμα με ευκολία ...; ή μήπως σας συνιστούμε να εκτελέσω το Winamp του κρασιού ...
Old 3 Απριλίου 2008, 09:55
Ομάδα Δωρητών

Τι να μην αρέσει rythmbox;
επίσης να πάτε για να προσθέσετε / αφαιρέσετε και αναζήτηση μουσικής υπάρχουν πολλοί παίκτες

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Ubuntu Linux. φορτία των προβλημάτων και των αναγκών ashaiba Linux & Εναλλακτικές OS 5 4η Μαΐου 2009 22:57
Ubuntu Linux 7,10 WLAN πρόβλημα oobrokensilence Linux & Εναλλακτικές OS 3 4η Μαΐου 2009 08:23
HP DV9720ea Linux / Ubuntu Οδηγοί Hybr! Δ Linux & Εναλλακτικές OS 7 12 Οκτ 2008 16:13
Ubuntu Linux και ζωογονώ phil66 Linux & Εναλλακτικές OS 8 5 Απρ 2008 12:52
Ubuntu Linux σε Mac, Mac OS X έχει πάει; ashaiba Linux & Εναλλακτικές OS 8 4η Μαρ 2008 09:30
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.