![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ovo je moje mjesečne preglede moje Ubuntu sustava i želim dati par critisizm i pozdravi Ubuntu. ako možete pomoć mene riješiti critisizm, molimo da to učinite. hvala Loše 1. Amarok Moj igrač je laggy i kad kliknem na novu pjesmu igrač freezes, postaje crno i bijelo, a zatim reproducira pjesme nakon oko 5 sekundi. 2. Compiz Fusion-≠ Dual Monitori; Na primjer, na računalu sa sustavom Windows XP, JA pravedan povucite prozor s drugim monitorom. ali kad sam na ubuntu povucite moj prozor na desnoj strani (gdje je moj 2. monitor) ide na Desktop 2 na primarni monitor. 3. Teme su prilično ružno, ja luka pronašao jednog pristojnog temi na ubuntu. Oni sve bilo previše pozamašan ili previše spacy i samo ružna. Imam velike teme na moj Windows XP na sustav Windows Vista, kao temu koja izgleda lijepo, ali sve vidik teme nisam našao za ubuntu su ružna i izgledaju super falsifikovati 4. Njegova stabilna da ne ... Moj freezes Firefox i ja morati silom zatvoriti na ubuntu samo onoliko puta koliko je to mogu učiniti na računalu sa sustavom Windows XP. 5. Nitko od mojih vozači rade osim moje Video Card. Znači, moja TV kartica se funkcionirati at svi, moj Daljinski upravljač navika funkcionirati na moj Ubuntu, My zvučna kartica na moj comptuer se rade na tome da svoj puni kapacitet, npr. imam 5,1 zvučnici povezani, ali samo igra Ubuntu 2 od onih govornika i ja cant control moj subwoofer, centar, a povratak govornika. 6. Adobe Photoshop CS2 se izvoditi kao glatka kao Cew kaže da to radi. atleast za mene ... 7. Njegova ne tako brzo kao što mnogi kažu da je ppl ... Našto JA OpenBSD Moj Računalo je potrebno istu količinu vremena kao i na Windowsima XP, ali kad im u potrazi za datoteke. Pohvale 1. Cool obličje efekte 2. Ne plavi ekran smrti ... još 3. Open Source 4. Njegov slobodan Ako netko može riješiti moje critisizm. što bi bilo iznenađujuće. ako licemjerje. i ja bi te samo se prebaciti natrag na M $...=(. Valjda dobar momački dont uvijek pobjeđuje, im se usisan obred natrag na corperate monopol stroj |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako JA sjećati se pravo, prva stvar sam ikad rekao je da odaberete vaš softver je jedan korak. Softver podrazumijeva najprikladnije operativnog sustava. Ono što pokušavate učiniti je tako najbolje služio blatantly by trčanje na Microsoft operativnom sustavu da ja nemam pojma zašto ne pravedan prihvatiti kao činjenicu.
Microsoft operativni sustavi vrlo su prekrasni, iskoristite ih. Nema jednog odgovora koji je najbolje za sve, tu je najbolje za određenim okolnostima. Vaše potrebe se unutrašnjost computing Microsoft teritorija iz jednostavnog razloga što ste odabrali computing paketi su bili pismeni i testirani za pokretanje na taj način. Ako je, jednog dana, da se odlučite za snabdjevanje hranom za svoje zahtjeve s open source aplikacijama vam svibanj pronaći to je drugačijoj situaciji i možete ponovno procijenite. My System: Tim
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ok dobro ide ovdje
1. amarok je za kde okruženje ne gnome, ipak sam ga pronašao radili za mene u redu, koristite rythmbox 2.i nikada nisu koristili monitori dual ali za dva tjedna vrijeme će biti odvažan s bolji monitor support 3. teme za ubuntu su izvrsne, idite na www.gnome-look.org ima dosta 4.it je vrlo stabilan kao os krijesnica međutim nije i da je isti za sve distro's no nadamo se novi Firefox 3 će biti bolje implementirana 5.ubuntu 's driveri su programirani od strane dobrovoljačkih coders open source, s obzirom na sav hardver avalible se u ovom trenutku mislim ubuntu je učinio osuditi fini posao o dolasku puno vozača zajedno, svaka komad hardvera na moj pc radi flawlessly 6.in koji način se to izvoditi glatkim, opet to nije mana, ali je ubuntu vino i codeweavers, on će s vremenom biti bolje s novim financiranja 7. on svibanj neće biti tako brzo za vas ali svakako je za mene i većina drugih korisnika, kao i za sliku u potrazi ovisi o količini slika i PC naočale jedna stvar je Mrzim kad ljudi idu na GNU / Linux i onda se žale kako njen ne kao prozore, no ne kao njegove prozore jer njegov ne prozore! (ne uzimajući u vas) My System: Cewy je čudo macine
|
|
| |||
| |||
| Quote:
kao deafault dolazi s ISO disk i paljenjem aplikacije glasnik koja se bavi svim klijentima pristojan svirač (Windows Media sucks) slobodan uredski klijenta koji može otvoriti i spremiti sve microsofts formata, kao i otvorene formate pristojan klijent e-pošte i boljih performansi, kada sam ga kliknete otvara se u roku od cca drugi ne 5 |
|
| |||
| |||
| Cewy, nemam problema sa svojim entuzijazmom, ali "birajući svoj softver je jedan korak" je neizbježan. Neki ljudi jednostavno imaju ne-prenosiv trebati pokrenuti given paket i sve entuzijazam u svijetu se ne događa da bi se izvoditi ako se ne izvode na postojeće emulators. To nije blesav savjet, koji je kao što Bog je pripovijedao je dobio Deset zapovijedi njegovoj krivu, to je neizbježna posljedica života, svemira i svega. A kada ste kratko navedene sve operativne sisteme sposobne za pokretanje programa imate više nema izbora, onda možete odabrati vaš hardver. |
|
| |||
| |||
| ako se odnosi na photoshop, naravno, to je za microsfts koristiti softver, ali njene ljude poput mene koji su vezali da drugi ljudi vide svjetlost, većina ljudi misle postoje samo dvije operacijske sustave vani, što više ljudi koristi Linux i bolje ga će se, što više ljudi koji se izdvaja za četkanje veći brod koji je diktator prozori postaje |
|
| |||
| |||
| Što sam zapravo imao na umu bio Adobe Premiere Pro CS3, a nikoga da vjerojatno prikazuju se da koristite Mac OSX nego jedan od Redmond proizvodima. Postoji stvarno su osobe čiji poslovi ovise o paketu koji rade savršeno. Svim sredstvima savjetovati ljude i pokazati im prednosti, ali ne oversell. Nitko ne želi razočarati kupca. |
|
| |||
| |||
| koji nije valjan argument. ako netko želi plaćati za takve programe pa za boga miloga to trčanje urođenik |
|
| |||
| |||
| Quote:
postoji kao Winamp player. ne stari winamp ali novo sa gladak i brz temi s lakoćom ...? ili da li mi preporučiti pokrenuti winamp i vina ... |
|
| |||
| |||
| što ne vole o rythmbox? Također otiđite na Dodaj / ukloni i traži glazba ima dosta igrača |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Linux Ubuntu. hrpe problema i potreba | ashaiba | Linux OS i alternativna | 5 | 4. svibanj 2009 22:57 |
| Ubuntu linux 7,10 WLAN problem | oobrokensilence | Linux OS i alternativna | 3 | 4. svibanj 2009 08:23 |
| HP DV9720ea Linux / Ubuntu Drivers | Hybr! D | Linux OS i alternativna | 7 | 12. listopad 2008 16:13 |
| Linux Ubuntu i ubrzati | phil66 | Linux OS i alternativna | 8 | 5. travanj 2008 12:52 |
| Linux Ubuntu na Mac, Mac OS X je otišao? | ashaiba | Linux OS i alternativna | 8 | 4. ožujak 2008 09:30 |
| Thread Tools | |
| |