![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Ez a havi ellenőriz az én ubuntu rendszer, és én szeretném a párok critisizm, és gratulál az ubuntu. ha tudod segítsen nekem megoldani a critisizm, tegye meg most. köszönöm Rossz 1. Saját amaroK játékos laggy és amikor rákattintok egy új dalt a játékos fagyása, fekete-fehér lesz, majd játszik a dal után körülbelül 5 másodperc. 2. Compiz-Fusion ≠ Dual Monitors, például a Windows XP, csak húzza az ablakot, hogy a másik monitor. de az ubuntu amikor húzza én ablakot a jobb oldalon (ahol a 2. monitor), hogy megy a Desktop 2 az elsődleges monitor. 3. A témák meglehetősen ronda, i havent találtak egyetlen tisztességes témakört ubuntu. Theyre minden vagy túl nagy terjedelmű, vagy túl borsos, és csak ronda. Én nagy témákat én Windows XP Windows Vista téma amely olyan szép, de a vista témák már talált ubuntu rondák és nézz szuper fake 4. Azt, hogy a stabil ... Saját firefox lefagy, és van, hogy hatályba lépjen ki az Ubuntu, mint ahányszor én a Windows XP. 5. Egyik én gépjárművezetők munkáját, kivéve az én videó kártya. Vagyis, a TV kártya nem dolgozik minden, a távirányító szokás munkát én Ubuntu, My hangkártya én comptuer nem dolgozik teljes kapacitással, például már 5,1 hangszórók csatlakoztatva, de az Ubuntu csak játszik 2 e hangszórók és én cant ellenőrző én subwoofer, center, és a hátsó hangfalak. 6. Adobe Photoshop CS2 doesnt távon, a gördülékeny Cew azt mondja, igen. atleast nekem ... 7. Az nem olyan gyors, mint sok ppl mondom, hogy ... mikor én nyílt Sajátgép azt ugyanolyan az idő, ahogyan azt a Windows XP, illetve ha im keresett fájlokat. Üdvözlet 1. Cool looking hatásai 2. Nincs kék képernyő halála még ... 3. Open Source 4. Szabad Ha valaki tud megoldani én critisizm. ez csodálatos. ha vidám. Talán jól is csak kapcsoljuk vissza M $...=(. Gondolom jó fickók dont mindig nyer, im, hogy szar szertartás vissza a monopólium corperate gép |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha jól emlékszem, az első dolog, amit valaha is mondtam neked, hogy választotta el a szoftver első lépés. A szoftver magában foglalja a megfelelő operációs rendszert. Mit próbál tenni, így nyilvánvalóan legjobban szolgálja futó Microsoft operációs rendszert, hogy fogalmam sincs, miért nem fogadja el azt a tényt.
Microsoft operációs rendszerek nagyon csodálatos, kihasználják őket. Nincs egyedüli válasz, hogy a legjobb mindent, ott van a legjobb különleges körülmények között. Ön számítástechnikai igényeit hátország Microsoft területén az egyszerű oknál fogva, hogy a választott számítási csomagot írásbeli és tesztelni futtatni így. Ha valamikor, akkor dönthet úgy, hogy ki az Ön által támasztott követelményeknek és a nyílt forráskódú alkalmazások előfordulhat, hogy más a helyzet, és akkor újra kell értékelniük. My System: Tim
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| OK itt is megy
1. amaroK van arról, hogy a környezetet, nem kde gnome azonban azt tapasztaltam, hogy jól működött nekem, használja rythmbox 2.i még soha nem használt kettős monitorok, de két hét ideje rideg lesz ki a jobb monitor támogatása 3. A téma az Ubuntu kiemelkedő, megy www.gnome-look.org van bőven 4.it nagyon stabil, mint egy Firefox-os azonban isnt és ez ugyanaz az összes distro, de remélhetőleg az új Firefox 3 jobban fogják megvalósítani 5.ubuntu 's meghajtók programozni önkéntes nyílt forráskódú kóderek, figyelembe véve az összes hardver avalible ki abban a pillanatban azt hiszem ubuntu tette egy rohadt szép feladatot kapok sok a vezetők együtt, minden egyes darab hardvert én pc működik hibátlanul 6.in milyen módon doesnt játszani sima, megint ez nem az Ubuntu hibája, hanem a bor és a codeweavers, akkor jobb az időben az új finanszírozási 7. ez nem lehet olyan gyorsan az Ön számára, de ez biztosan nem nekem és a legtöbb felhasználó, mint a keresett fájl függ az összeg, illetve a fájlok és pc specs Egyrészt utálom, ha az emberek tovább a GNU / Linux és aztán panaszkodnak, hogy mennyire nem olyan, mint az ablakok, no nem olyan, mint a windows, mert nem windows! (nem kapok meg magad) My System: Cewy a csoda macine
|
|
| |||
| |||
| Idézet:
deafault mint azt a ISO és lemez égő alkalmazások a messenger, hogy foglalkozik az összes kliens tisztességes zenelejátszó (Windows Media szar) ingyenes irodai kliens, amely nyitott és mentse minden Microsofts formátumokat, valamint a nyílt formátumok tisztességes email kliens és a jobb teljesítmény, amikor rákattintok egy app nyit egy második nem 5 |
|
| |||
| |||
| Cewy, nincs probléma, de a lelkesedés "választotta el a szoftver első lépés" elkerülhetetlen. Vannak, akik egyszerűen nem tárgyalható kell futtatni egy csomagot, és a lelkesedést, a világ nem fog játszani, ha nem működik a meglévő emulators. Ez nem buta tanácsot, hogy olyan, mintha Isten mondja neki a Tízparancsolatot baj, hogy ez elkerülhetetlen következménye az élet, a világmindenség, meg minden. És ha már rövid felsorolt összes operációs rendszerek képesek a futó programok nincs választás alatt, akkor válasszuk ki a hardvert. |
|
| |||
| |||
| Ha hivatkozva photoshop persze ez átvitt microsfts a szoftvert, de az emberek, mint én, akik az árukapcsolás, hogy az emberek a másik könnyű, a legtöbb ember gondol ott csak két operációs rendszerek odakinn, annál több ember használja azt a Linux a jobb lesz, minél több embert, hogy az ecsettel, hogy félre a nagyobb diktátor hajót, hogy a Windows lesz |
|
| |||
| |||
| Amit én tulajdonképpen már az előtt volt, az Adobe Premiere Pro CS3 és bárki működik ez valószínűleg használ Mac OSX, mint egy Redmond termékeit. Tényleg van, akiknek a munkahely függ, hogy a csomag működik tökéletesen. Minden módon tanácsot az emberek és mutasd meg az előnyöket, de nem oversell. Senki nem akar egy csalódott ügyfél. |
|
| |||
| |||
| amit nem érvényes érv. ha valaki akar fizetni ilyen szoftvert, akkor az istenek kedvéért lefuttatjuk natívan |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Van egy játékos, mint a Winamp. nem a régi, de az új winamp egy olyan sima, gyors és könnyű téma ...? vagy mit ajánlani i run winamp bort ... |
|
| |||
| |||
| Mi nem az, mint kb rythmbox? is menni hozzáadása / eltávolítása és a keresési zene van rengeteg játékos |