פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי

Register

לינוקס Ubuntu בעיות

Reply

שרשרת כלים
Old 2 אפריל 2008, 18:22
חבר קבוצת

Default לינוקס Ubuntu בעיות

זהו אזור חודשי לודא של Ubuntu המערכת שלי ואני רוצה לתת כמה מחמאות ו critisizm של Ubuntu. אם אתה יכול לעזור לי לפתור את critisizm, אנא עשה זאת. תודה

רע
1. אזור amarok הוא שחקן laggy וכן בכל פעם שאני לחץ על השיר החדש של השחקן ההקפאה, הופך לשחור ולבן, ולאחר מכן מנגן שיר אחרי בערך 5 שניות.
2. Compiz-Fusion ≠ Dual מוניטורים; לדוגמה, ב-Windows XP, אני פשוט לגרור את החלון כדי לפקח על אחרים. אבל כשאני על Ubuntu לגרור את החלון מצד ימין (כאשר מוניטור שלי 2) זה הולך 2 על שולחן העבודה העיקרית לפקח.
3. הם נושאים את די מכוער, אני נמצא havent הגון אחד נושא על Ubuntu. כל אחד משני Theyre גדול מדי או יותר מדי spacy ופשוט מכוער. יש לי גדול על נושאים כמו שלי ב-Windows XP ב-Windows Vista נושא שבו נראה נחמד, אבל כל נושא Vista מצאתי עבור Ubuntu הם מכוער ולחפש Super מזויפים
4. כי זה לא יציב ... Firefox הקפאות שלי ואני צריך לכפות על Ubuntu להיסגר רק כמה פעמים כמו שאני עושה ב-Windows XP.
5. אף אחד הנהגים את העבודה שלי, אלא כרטיס המסך. כלומר, הטלוויזיה שלי כרטיס doesn't עבודה בכלל, שליטה מרחוק הרגל שלי על העבודה שלי Ubuntu, אזור כרטיס הקול שלי comptuer doesn't עובד במלוא היכולת, למשל יש לי 5.1 רמקולים המחוברים, Ubuntu אלא רק משחק של 2 רמקולים אלה ואני צביעות שליטה שלי subwoofer, מרכז, והגב הנואמים.
6. Adobe Photoshop CS2 doesn't להופיע כל חלקה כפי Cew אומר שהיא עושה. atleast בשבילי ...
7. זה לא הכי מהר ppl רבים אומרים את זה ... הוא כאשר אני פותח על המחשב שלי לוקח את אותה כמות זמן כפי שהיא עושה ב-Windows XP גם כאשר מחפשים IM קבצים.

מחמאות
1. מגניב מבט אפקטים
2. לא המסך הכחול של המוות עדיין ...
3. קוד פתוח
4. בין חינם

אם מישהו יכול לפתור את critisizm. זה יהיה מדהים. אם צביעות. טוב אולי אני גם פשוט לחזור ל ז $...=(. טוב חבר 'ה, אני מניח dont תמיד מנצחים, IM להיות מצוץ rite שוב על מכונת corperate מונופול
Old 3 אפריל 2008, 00:40
קבוצת תורמים

אם אני זוכר נכון, הדבר הראשון שאני אי פעם אמר לך את זה בחירת התוכנה היא שלב אחד. התוכנה מתאימה ביותר מרמז את מערכת ההפעלה. מה אתה מנסה לעשות זאת היא על ידי blatantly מיטב שימש לפעול על מערכת ההפעלה של מיקרוסופט, כי אין לי מושג למה אתה לא פשוט לקבל את זה בתור עובדה.

מערכות ההפעלה של מיקרוסופט מאוד נהדר, לנצל אותם. אין תשובה אחת שזה הכי טוב לכל דבר, יש ביותר עבור נסיבות ספציפיות. את צרכי המחשוב הם heartland טריטוריה של מיקרוסופט פשוטה הסיבה שבחרת חבילות מחשוב נכתבו ו נבחנה לרוץ ככה. אם, יום אחד, אתה תחליט לספק את הדרישות עם יישומי קוד פתוח תוכלו למצוא זהו המצב שונה ואתה יכול להעריך מחדש.

המערכת שלי: טים

מעבד (ים):
Athlon 64 3500 +
לוח האם:
ASUS A8N-VM CSM
זיכרון RAM:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
כרטיס מסך (S):
nvidia Geforce 6600 512MB
כרטיס קול:
דובדבן RS 6000 ז מקלדת
Hard Drive (s):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s לתמוך
כונן אופטי (S):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake סופרן
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
Telewest 2x20Mb/sec
צג (S):
SXGA לוח שטוח
מערכת הפעלה (S):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 3 אפריל 2008, 01:24
קבוצת תורמים

אישור גם כאן הולך
1. amarok מתבצעת עבור kde לא סביבת GNOME, עם זאת מצאתי את זה עובד מצוין בשבילי, השתמש rythmbox
מעולם לא השתמשת 2.i כפולה מפקחת אבל בעוד שבועיים יהיה חסין הזמן עם תמיכה טובה יותר לפקח על
3. את ערכות נושא של Ubuntu הם מצטיינים, ללכת www.gnome-look.org יש הרבה
4.it היא מאוד יציבה כמו מערכת הפעלה עם זאת Firefox isn't וכי הוא זהה עבור כל distro של אבל אני מקווה החדש Firefox 3 יהיה טוב יותר מיושם
5.ubuntu זה מנהלי ההתקנים לפי תוכנית התנדבות קוד פתוח coders, שוקל את כל החומרה avalible החוצה ברגע זה אני חושב Ubuntu עשתה את העבודה על הארור בסדר מקבל הרבה של נהגים ביחד, כל אחד חתיכת חומרה על המחשב שלי עובד היו ללא רבב
6.in מה הדרך doesn't להפעיל אותה חלקה, שוב אין זה פגם של Ubuntu אבל יין ו codeweavers, תקבלו את זה טוב יותר עם הזמן החדש מימון
7. ייתכן שהוא לא יהיה מהיר כמו לך אבל זה בהחלט הוא עבורי ועבור רוב המשתמשים האחרים, כמו חיפוש עבור קובץ זה תלוי בכמות הקבצים למחשב מפרט

דבר אחד אני שונא את זה כאשר אנשים הולכים GNU / Linux ולאחר מכן להתלונן על הדרך שלו לא כמו חלונות, לא זה לא כמו חלונות, כי זה לא חלונות!
(לא מקבל אותך)

המערכת שלי: Cewy של פלא macine

מעבד (ים):
Intel Core 2 מרובע q6600@3.2Ghz
לוח האם:
ASUS p5q Deluxe
זיכרון RAM:
4 חלטורה OCZ SLI 1066mhz
כרטיס מסך (S):
evga Nvidia 8800 Ultra ko
כרטיס קול:
onboard
Hard Drive (s):
750 חלטורה seagate, 32meg המטמון
כונן אופטי (S):
3 ASUS DVD סופרים, lightscribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-p60
Cooling:
tuniq מגדל
רשת / אינטרנט:
dual gigabit יאן יציאות
צג (S):
24 "Dell 2408wfp
מערכת הפעלה (S):
winfail Vista 64 | Ubuntu / Linux קשת
Old 3 אפריל 2008, 01:27
קבוצת תורמים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי כתם View Post
אם אני זוכר נכון, הדבר הראשון שאני אי פעם אמר לך את זה בחירת התוכנה היא שלב אחד. התוכנה מתאימה ביותר מרמז את מערכת ההפעלה. מה אתה מנסה לעשות זאת היא על ידי blatantly מיטב שימש לפעול על מערכת ההפעלה של מיקרוסופט, כי אין לי מושג למה אתה לא פשוט לקבל את זה בתור עובדה.

מערכות ההפעלה של מיקרוסופט מאוד נהדר, לנצל אותם. אין תשובה אחת שזה הכי טוב לכל דבר, יש ביותר עבור נסיבות ספציפיות. את צרכי המחשוב הם heartland טריטוריה של מיקרוסופט פשוטה הסיבה שבחרת חבילות מחשוב נכתבו ו נבחנה לרוץ ככה. אם, יום אחד, אתה תחליט לספק את הדרישות עם יישומי קוד פתוח תוכלו למצוא זהו המצב שונה ואתה יכול להעריך מחדש.
כתם מצאתי לעיל הצהרה קצת טיפשי, הסיבה מדוע אנשים לינוקס היא לעבור את המהירות, נראה ובטיחות יחד עם הקהילה המקוונת הגדולה. ועל כללי השימוש לינוקס היא טובה יותר תאמין או לא
כאשר זה מגיע עם deafault
ISO ו צריבת דיסק יישומים
שליח העוסק כל הלקוחות
א הגון נגן (Windows Media מבאס)
חינם Office כי לקוח יכול לפתוח ולשמור את כל microsofts פורמטים וכן פורמטים פתוחים
א הגון לקוח הדוא"ל
ועל ביצועים טובים יותר, כאשר אני לחץ על App זה נפתח תוך שנייה לא 5
Old 3 אפריל 2008, 02:36
קבוצת תורמים

Cewy, אין לי בעיה עם ההתלהבות שלך, אבל "בחירת תוכנה היא צעד אחד" הוא בלתי נמנע. חלק מהאנשים פשוט יש שאינו סחיר צריך להפעיל נתון חבילת וכל ההתלהבות בעולם הוא לא הולך לעשות את זה לרוץ אם זה אינו פועל על הקיים emulators. זה לא טיפשי ייעוץ, זה כאילו אלוהים אומר שהוא קיבל את עשרת הדיברות לא נכון, זוהי תוצאה בלתי נמנע של החיים, היקום והכל.

ומתי אתה כבר רשום קצר את כל מערכות ההפעלה מסוגל להפעיל את תוכניות אין לך ברירה מעל, ולאחר מכן תוכל לבחור את החומרה.
Old 3 אפריל 2008, 02:56
קבוצת תורמים

אם אתה מתכוון ל Photoshop כמובן שזה ported עבור microsfts התוכנה אבל אנשים כמוני שהם קשירה כדי לגרום לאנשים אחרים לראות את האור, רוב האנשים חושבים שיש רק שתי מערכות ההפעלה בחוץ, יותר אנשים משתמשים ב-Linux את זה טוב יותר תקבלו יותר, כך שאנשים מטאטא הצידה את זה יותר גדול של דיקטטור הספינה כי הוא הופך את Windows
Old 3 אפריל 2008, 03:21
קבוצת תורמים

מה שאני בעצם היה אכפת היה ב-Adobe Premiere Pro CS3, וכל אחד פועל זה ככל הנראה באמצעות Mac OSX במקום אחד Redmond של מוצרים. יש באמת אנשים אשר עבודתם תלויים כי החבילה עובדת באופן מושלם. על ידי כל אמצעי לייעץ אנשים ולהציג להם את היתרונות אך לא oversell. אף אחד לא רוצה לקוח מאוכזב.
Old 3 אפריל 2008, 03:25
קבוצת תורמים

thats טענה לא תקפה. אם מישהו רוצה לשלם עבור תוכנה כזו אז gods טובה להפעיל אותו natively
Old 3 אפריל 2008, 09:46
חבר קבוצת

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Cew27 View Post
אישור גם כאן הולך
1. amarok מתבצעת עבור kde לא סביבת GNOME, עם זאת מצאתי את זה עובד מצוין בשבילי, השתמש rythmbox
מעולם לא השתמשת 2.i כפולה מפקחת אבל בעוד שבועיים יהיה חסין הזמן עם תמיכה טובה יותר לפקח על
3. את ערכות נושא של Ubuntu הם מצטיינים, ללכת www.gnome-look.org יש הרבה
4.it היא מאוד יציבה כמו מערכת הפעלה עם זאת Firefox isn't וכי הוא זהה עבור כל distro של אבל אני מקווה החדש Firefox 3 יהיה טוב יותר מיושם
5.ubuntu זה מנהלי ההתקנים לפי תוכנית התנדבות קוד פתוח coders, שוקל את כל החומרה avalible החוצה ברגע זה אני חושב Ubuntu עשתה את העבודה על הארור בסדר מקבל הרבה של נהגים ביחד, כל אחד חתיכת חומרה על המחשב שלי עובד היו ללא רבב
6.in מה הדרך doesn't להפעיל אותה חלקה, שוב אין זה פגם של Ubuntu אבל יין ו codeweavers, תקבלו את זה טוב יותר עם הזמן החדש מימון
7. ייתכן שהוא לא יהיה מהיר כמו לך אבל זה בהחלט הוא עבורי ועבור רוב המשתמשים האחרים, כמו חיפוש עבור קובץ זה תלוי בכמות הקבצים למחשב מפרט

דבר אחד אני שונא את זה כאשר אנשים הולכים GNU / Linux ולאחר מכן להתלונן על הדרך שלו לא כמו חלונות, לא זה לא כמו חלונות, כי זה לא חלונות!
(לא מקבל אותך)
אני לא לחבב rythembox הרבה ... אני השתמשתי בה ואת amorok הרבה יותר טוב אז זה

האם יש שחקן כמו Winamp. לא הישן winamp אבל חדש עם חלק ומבריק ומהירה נושא בקלות ...? או שמא אתה ממליץ אני מפעיל winamp יין ...
Old 3 אפריל 2008, 09:55
קבוצת תורמים

מה שלא כמו לגבי rythmbox?
גם לעבור על הוספה / הסרה והחיפושי המוסיקה יש הרבה שחקנים

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
Ubuntu Linux. המון בעיות ועליו ashaiba מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי 5 4th מאי 2009 22:57
Ubuntu Linux 7.10 WLAN בעיה oobrokensilence מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי 3 4th מאי 2009 08:23
HP DV9720ea Linux / Ubuntu Drivers Hybr! ד מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי 7 12th אוקטובר 2008 16:13
לינוקס Ubuntu ו לזרז phil66 מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי 8 ה -5 בחודש אפריל 2008 12:52
לינוקס Ubuntu על Mac, Mac OS X הוא נעלם? ashaiba מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי 8 4th מרץ 2008 09:30
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.