mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Linux & Alternative OS

Register

Linux Ubuntu problemos

Reply

Temos įrankiai
Old Balandis 2, 2008, 18:22
Narys

Tai yra mano mėnesį patikrinti savo Ubuntu sistemą, ir aš noriu duoti pora critisizm ir pagarbą Ubuntu. Jei galite man padėti išspręsti critisizm, prašome tai padaryti. ačiū

Blogas
1. Mano Amarok grotuvas laggy ir kai spaudžiu naują dainą žaidėjas užšąla, tampa juoda ir balta, ir tada atlieka daina po maždaug 5 sekundes.
2. Compiz-fusion ≠ Dual Monitoriai, pavyzdžiui, dėl "Windows XP", aš tiesiog vilkite langą į kitą monitorių. bet ubuntu kai aš perkelkite mano langą į dešinę (jeigu mano 2. monitoriaus) jis eina į Desktop 2 pirminėje stebėti.
3. Temos yra labai bjaurus, i havent rasti vieną padoraus temą apie ubuntu. Theyre visi arba per daug arba per daug apdujęs ir tik negraži. Turiu didelį temas, mano "Windows XP" su "Windows Vista" temos, kuri atrodo gražūs, bet visi Vista themes Radau ubuntu yra negraži ir atrodo super Fake
4. Jos ne tai, kad stabili ... Mano firefox pakimba ir turiu priversti mesti į Ubuntu tik tiek kartų, kaip aš ant Windows XP.
5. Nė vienas iš mano vairuotojų darbą, išskyrus mano vaizdo plokštę. Kitaip tariant, mano TV plokštė neveikia, ne visi, mano Nuotolinio valdymo įpratęs dirbti mano Ubuntu, Mano garso korta mano comptuer neveikia, visą savo pajėgumus, pavyzdžiui, turiu 5,1 garsiakalbiai sujungti, o Ubuntu yra svarbus tik 2 iš tų garsiakalbių ir aš cant kontrolės Mano subwoofer, center, ir atgal garsiakalbius.
6. Adobe Photoshop CS2 doesnt paleisti sklandžiai kaip Cew sako jis. atleast for me ...
7. Jos ne taip sparčiai, kaip daugeliui ppl pasakyti, kad tai ... Kai aš atidarau My Computer "trunka pat laiko, kaip ji veikia ant Windows XP taip pat, kai jiems ieškoti failų.

Compliments
1. Cool ieškote poveikį
2. Nr Blue Screen of Death ... dar
3. Open Source
4. Jo laisvą

Jei kas nors gali padėti išspręsti mano critisizm. kad būtų nuostabu. Jei negalite. ir aš taip pat tiesiog perjungti į M $...=(. Manau gera guys dont visada laimi, jiems yra čiulpti apeigos atgal į corperate monopolija mašina
Old Balandis 3, 2008, 00:40
Donorų grupės

Jei aš atsimenu teisė, pirmas dalykas, kurį aš kada nors jums sako, kad pasirenkant programinę įrangą, yra vienas žingsnis. Programinė įranga reiškia, kad labiausiai tinka operacinę sistemą. Tai, ką jūs bandote daryti taip akivaizdžiai geriausiai veikia "Microsoft" operacinę sistemą, kad aš neturiu supratimo, kodėl tu negali tiesiog priimti tai kaip faktą.

Microsoft operacinės sistemos yra labai puikus, jomis pasinaudoti. Nėra vieno atsakymo, kad geriausia už viską, yra geriausia jų konkrečias aplinkybes. Jūsų kompiuterinės poreikius širdyje "Microsoft" teritoriją dėl tos paprastos priežasties, kad jūsų pasirinkta skaičiavimo pakuotės buvo parašyta ir išbandyti, paleisti, kad taip. Jei kada nors jums nuspręsti, siekiant patenkinti savo poreikius su atviro kodo programų galite rasti tai kita situacija, ir jūs galite iš naujo įvertinti.

Mano sistema: Timas

Procesorius (-iai):
Athlon 64 3500 +
Pagrindinė plokštė:
Asus A8N-VM CSM
RAM atmintis:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 6600 512MB
Garso plokštė:
Vyšnių RS 6000 m klaviatūra
Kietasis diskas (-ai):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s palaikyti
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake Soprano
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitorius (-ai):
SXGA plokščiasis
Operacinė sistema (-os):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old Balandis 3, 2008, 01:24
Donorų grupės

Gerai, gerai čia vyksta
1. Amarok yra numatyta KDE aplinka ne gnome, tačiau mes pastebėjome, tai kuo puikiausiai man naudoti rythmbox
2.I niekada naudojami dviejų monitorių, bet po dviejų savaičių laiko hardy bus atlikti geriau kontroliuoti paramos
3. ubuntu temos išskirtinį, eikite į www.gnome-look.org Gausu
4.it yra labai stabilus OS tačiau Firefox forget ir tai yra visų distribucijos's, bet tikiuosi nauja Firefox 3 bus geriau įgyvendinami pats
5.ubuntu 's vairuotojai Programavo savanoriai atviro kodo programuotojams, atsižvelgiant į visus aparatūros avalible nuo to momento aš manau Ubuntu padarė prakeiktas baudos Darbas gauti daug vairuotojų kartu, kiekvienas gabalas aparatūros ant mano PC dirba nepriekaištingai
6.in Kokiu būdu doesnt ji paleisti sklandžiai, vėl tai ne Ubuntu kaltė, bet vyno ir CodeWeavers, ji bus geriau su laiku, naujos finansavimo
7. ji gali būti ne taip greitai jums, bet ji tikrai yra už mane, ir dauguma kitų vartotojų, kaip ir failas ieško tai priklauso nuo failų dydžio ir PC specifikacijas

vienas dalykas, nekenčiu kai žmonės turi eiti į GNU / Linux ir tada skųstis, kaip jos nėra, kaip Windows, ne jo nėra, kaip Windows, nes jos ne Windows!
(Negaunu ne jūs)

Mano sistema: Cewy's stebuklas Macine

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Pagrindinė plokštė:
Asus p5q Deluxe
RAM atmintis:
4 koncertą OCZ 1066MHz SLI
Graphics Card (-ai):
NVIDIA EVGA 8800 Ultra ko
Garso plokštė:
laive
Kietasis diskas (-ai):
750 koncertą Seagate, 32meg talpyklos
Optical Drive (s):
3 Asus DVD rašytojų, LightScribe
Case / PSU:
Lian-Li armoursuite PC-P60
Aušinimas:
tuniq bokštas
Tinklas / Internetas:
dvigubas Gigabit LAN ports
Monitorius (-ai):
24 "Dell 2408wfp
Operacinė sistema (-os):
winfail Vista 64 | Ubuntu / Arch Linux
Old Balandis 3, 2008, 01:27
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by vietoje View Post
Jei aš atsimenu teisė, pirmas dalykas, kurį aš kada nors jums sako, kad pasirenkant programinę įrangą, yra vienas žingsnis. Programinė įranga reiškia, kad labiausiai tinka operacinę sistemą. Tai, ką jūs bandote daryti taip akivaizdžiai geriausiai veikia "Microsoft" operacinę sistemą, kad aš neturiu supratimo, kodėl tu negali tiesiog priimti tai kaip faktą.

Microsoft operacinės sistemos yra labai puikus, jomis pasinaudoti. Nėra vieno atsakymo, kad geriausia už viską, yra geriausia jų konkrečias aplinkybes. Jūsų kompiuterinės poreikius širdyje "Microsoft" teritoriją dėl tos paprastos priežasties, kad jūsų pasirinkta skaičiavimo pakuotės buvo parašyta ir išbandyti, paleisti, kad taip. Jei kada nors jums nuspręsti, siekiant patenkinti savo poreikius su atviro kodo programų galite rasti tai kita situacija, ir jūs galite iš naujo įvertinti.
vietoje, aš rasiu kaip ataskaitoje šiek tiek kvailas, kodėl žmonėms pereiti prie Linux ir sparta, išvaizda ir saugumas, kartu su Didžiosios online bendruomenei. ir bendro naudojimo Linux yra geriau tikėti ar ne
kaip deafault ji ateina su
ISO ir diskų įrašymo programos
Messenger, kuris nagrinėja visus klientus
geras muzikos grotuvas (Windows Media sucks)
nemokamai biuras klientas gali atidaryti ir išsaugoti visus Microsofts formatus taip pat atviri formatai
geras pašto klientas
ir geresnių rezultatų, kai aš spauskite APP ji atsidaro antra ne 5
Old Balandis 3, 2008, 02:36
Donorų grupės

Cewy, aš ne su savo problema, o entuziazmas "pasirinkti jūsų programinė įranga yra vienas žingsnis", yra neišvengiama. Kai kurie žmonės tiesiog nediskutuotina reikia paleisti šį paketą ir visų pasaulio entuziazmo nesiruošia padaryti jį paleisti, jei ji neprieštarauja dėl esamų emuliatorius. Jis ne kvailas patarimus, tai kaip ir sako Dievas, jis gavo savo Dešimt įsakymų neteisingai, tai neišvengiama gyvenimo, visatos, ir viskas.

Ir kada jūs trumpąjį sąrašą įtraukti visų operacinių sistemų, galinčių rodyti programas Jūs neturite kitos išeities kaip, tada jūs galite pasirinkti savo techninės įrangos.
Old Balandis 3, 2008, 02:56
Donorų grupės

jeigu yra daroma nuoroda į Photoshop, žinoma, jis yra perkeltas į microsfts programinė įranga, tačiau jos žmonės kaip aš, kurie susiejimas, kad žmonės mato kito šviesos, dauguma žmonių mano, ten yra tik dvi operacines sistemas, ten, daugiau žmonių naudoja Linux geriau ją gaus, daugiau žmonių, kad teptuku ji panaikinti didesnis diktatorius laivui, Windows tampa
Old Balandis 3, 2008, 03:21
Donorų grupės

Ką aš iš tikrųjų turėjo galvoje buvo "Adobe Premiere Pro CS3 ir visiems rodyti, kad tikriausiai reikia naudojant Mac OSX, o ne vieną iš Redmond produktus. Ar tikrai yra žmonių, kurių darbo vietos priklauso nuo to, kad paketas dirba puikiai. Pasinaudodama visomis priemonėmis, konsultuoti žmones ir parodyti jiems naudą, bet ne oversell. Niekas nenori nusivylęs klientas.
Old Balandis 3, 2008, 03:25
Donorų grupės

Thats nėra tinkamas argumentas. jei kas nors nori mokėti už tokią programinę įrangą Tada dievų dėlei paleisti gimtoji
Old Balandis 3, 2008, 09:46
Narys

Citata:
Originally Posted by Cew27 View Post
Gerai, gerai čia vyksta
1. Amarok yra numatyta KDE aplinka ne gnome, tačiau mes pastebėjome, tai kuo puikiausiai man naudoti rythmbox
2.I niekada naudojami dviejų monitorių, bet po dviejų savaičių laiko hardy bus atlikti geriau kontroliuoti paramos
3. ubuntu temos išskirtinį, eikite į www.gnome-look.org Gausu
4.it yra labai stabilus OS tačiau Firefox forget ir tai yra visų distribucijos's, bet tikiuosi nauja Firefox 3 bus geriau įgyvendinami pats
5.ubuntu 's vairuotojai Programavo savanoriai atviro kodo programuotojams, atsižvelgiant į visus aparatūros avalible nuo to momento aš manau Ubuntu padarė prakeiktas baudos Darbas gauti daug vairuotojų kartu, kiekvienas gabalas aparatūros ant mano PC dirba nepriekaištingai
6.in Kokiu būdu doesnt ji paleisti sklandžiai, vėl tai ne Ubuntu kaltė, bet vyno ir CodeWeavers, ji bus geriau su laiku, naujos finansavimo
7. ji gali būti ne taip greitai jums, bet ji tikrai yra už mane, ir dauguma kitų vartotojų, kaip ir failas ieško tai priklauso nuo failų dydžio ir PC specifikacijas

vienas dalykas, nekenčiu kai žmonės turi eiti į GNU / Linux ir tada skųstis, kaip jos nėra, kaip Windows, ne jo nėra, kaip Windows, nes jos ne Windows!
(Negaunu ne jūs)
Man nepatinka rythembox daug ... aš jį ir amorok yra daug geriau tada

Ar kaip Winamp grotuvą. ne senas Winamp, bet nauja, aptakus ir greitas tema lengvai ...? ar jums rekomenduojame paleisti Winamp vyno ...
Old Balandis 3, 2008, 09:55
Donorų grupės

Kas ne patinka rythmbox?
pat eiti į Add / Remove ir ieškoti muzikos yra daug žaidėjų

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.