mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Linux un alternatīvie OS

Register

Linux Ubuntu problēmas

Reply

Thread Tools
Old 2 aprīlis 2008, 18:22
Loceklis

Default Linux Ubuntu problēmas

Šis ir mans ikmēneša pārbaudīt savu Ubuntu sistēmā, un es vēlos, lai dotu pāris critisizm un komplimentus par Ubuntu. ja varat man palīdzēt atrisināt critisizm, lūdzu, dariet to. pateicība

Slikts
1. Mans amarok spēlētājs ir laggy un ikreiz, kad noklikšķināt uz jaunu dziesmu spēlētājs sasalst, kļūst melns un balts, un pēc tam atskaņo dziesmu apmēram pēc 5 sekundēm.
2. Compiz-Fusion ≠ Dual Monitors, piemēram, par Windows XP, es vienkārši velciet logu uz citu monitoru. bet uz Ubuntu, kad es vilkt mans logs uz labo (ja mans 2. monitors) tā iet uz 2 Desktop par primāro monitoru.
3. Tēmas ir diezgan neglīts, i havent atrast vienu cienīgu tēmu par Ubuntu. Theyre visi vai nu pārāk liela izmēra vai pārāk spacy un tikai neglīts. Man ir liels tēmu par manu Windows XP par Windows Vista tēma, kas izskatās jauki, bet visi vista tēmām es atradu par Ubuntu ir neglītas un izskatās super fake
4. Tā nav, ka stabils ... Mans firefox sasalst un i ir spēkā atmest par Ubuntu tikpat daudz reižu, cik man uz Windows XP.
5. Neviens no maniem vadītāju darba izņemot manu video karti. Nozīmē, mana TV karte doesn't darbu vispār, mans Tālvadības paradis darbu mana Ubuntu, Manas skaņas karte manā comptuer doesn't darbu, lai pilnībā spēju, piemēram, man ir 5,1 speakers ir pievienots, bet Ubuntu tikai spēlē 2 no šiem runātājiem un i cant kontrole mana subwoofer, centrā un atpakaļ runātājiem.
6. Adobe Photoshop CS2 doesn't darboties gluda kā Cew says it does. atleast for me ...
7. Tās nav tik ātri, cik daudz ppl teic, ka tas ir ... kad es atveru My Computer ir nepieciešams tikpat daudz laika kā tas uz Windows XP, kā arī, ja im meklējot failus.

Komplimentus
1. Cool looking sekas
2. Ne zils ekrāns nāves ... tomēr
3. Open Source
4. Tā brīvu

Ja kāds varētu atrisināt manas critisizm. tas būtu pārsteidzošs. Ja Jūs nevar. Nu es varētu arī vienkārši pārslēdzieties atpakaļ uz M $...=(. I guess labas guys dont vienmēr uzvar, im ir sūkāt rituāls atpakaļ uz corperate monopols mašīna
Old Aprīlis 3, 2008, 00:40
Donors Group

Ja es atceros labi, pirmā lieta, ko es kādreiz teica tev ir, ka izvēloties jūsu programmatūra ir pirmais posms. Programmatūra nozīmē vispiemērotākās operētājsistēmu. Ko jūs mēģināt darīt, ir tik uzkrītoši vislabāk darbojas Microsoft operētājsistēmu, ka man nav ne jausmas, kāpēc jūs ne tikai pieņemt to kā faktu.

Microsoft operētājsistēmām ir ļoti brīnišķīgi, gūt labumu no tām. Nav viennozīmīgi atbildēt, ka vislabāk par visu, tur ir labākais īpašos apstākļos. Jūsu skaitļošanas vajadzībām bufervalsts Microsoft teritorijā vienkāršā iemesla dēļ, ka jūsu izvēlētā skaitļošanas paketes tika rakstīti un pārbaudīti, lai darboties tādā veidā. Ja kādu dienu jūs nolemjat rūpējas par jūsu prasībām, atvērtā pirmkoda programmas jūs varat atrast ir atšķirīgā situācijā, un Jūs varat atkārtoti novērtēt.

Mana sistēma: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Motherboard:
Asus A8N-VM CSM
RAM Operatīvā atmiņa:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Graphics Card (s):
nVidia GeForce 6600 512MB
Sound Card:
Cherry RS 6000 m tastatūra
Hard Drive (s):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s atbalstīt
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake Soprano
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (s):
SXGA plakano
Operating System (s):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old Aprīlis 3, 2008, 01:24
Donors Group

ok arī šeit iet
1. amarok ir paredzēta kde vide nav gnome, bet es atklāju, tā strādāja naudas man, izmantojiet rythmbox
2.i nekad izmanto divus monitorus, bet divu nedēļu laikā izturīgs, tiks noteikti ar labāku monitoru atbalstu
3. par Ubuntu temati ir izcilu, dodieties uz www.gnome-look.org tur ir daudz
4.it ir ļoti stabila os tomēr Firefox isn't un tas ir vienāds visiem distro ir, bet cerams, ka jaunā Firefox 3 būs labāk īstenot
5.ubuntu 's draiveri ir plānoti brīvprātīgie open source coders, apsverot visas aparatūras avalible veic pēc šobrīd es domāju, ka Ubuntu ir paveicis damn fine darbu par iegūt partiju vadītājiem kopā ikvienam aparatūras uz mana pc strādā nevainojami
6.in Kādā veidā doesn't tas darbojas gludi, atkal tas nav Ubuntu vaina, bet vīna un codeweavers, tas iegūs labāku laikā ar jaunu finansēšanas
7. tas var nebūt tik ātri, lai jums, bet tas noteikti ir priekš manis un vairums citu lietotāju kā failu meklēšana ir atkarīgs no apjoma failus un PC specs

viena lieta i hate ir tad, kad cilvēki iet uz GNU / Linux un tad sūdzas par to, kā tā nav, piemēram, logu, ne tā nepatīk, logi, jo tā nav Windows!
(nesaņemu pie jums)

Mana sistēma: Cewy's brīnīties macine

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Motherboard:
asus p5q deluxe
RAM Operatīvā atmiņa:
4 kabriolets OCZ 1066MHz sli
Graphics Card (s):
NVIDIA evga 8.800 ultra ko
Sound Card:
borta
Hard Drive (s):
750 kabriolets Seagate 32meg cache
Optical Drive (s):
3 asus dvd rakstnieki, LightScribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-P60
Dzesēšana:
tuniq tornis
Tīkla / Internets:
dubultā Gigabit LAN ports
Monitor (s):
24 "dell 2408wfp
Operating System (s):
winfail vista 64 | Ubuntu / arch linux
Old Aprīlis 3, 2008, 01:27
Donors Group

Quote:
Originally Posted by spot View Post
Ja es atceros labi, pirmā lieta, ko es kādreiz teica tev ir, ka izvēloties jūsu programmatūra ir pirmais posms. Programmatūra nozīmē vispiemērotākās operētājsistēmu. Ko jūs mēģināt darīt, ir tik uzkrītoši vislabāk darbojas Microsoft operētājsistēmu, ka man nav ne jausmas, kāpēc jūs ne tikai pieņemt to kā faktu.

Microsoft operētājsistēmām ir ļoti brīnišķīgi, gūt labumu no tām. Nav viennozīmīgi atbildēt, ka vislabāk par visu, tur ir labākais īpašos apstākļos. Jūsu skaitļošanas vajadzībām bufervalsts Microsoft teritorijā vienkāršā iemesla dēļ, ka jūsu izvēlētā skaitļošanas paketes tika rakstīti un pārbaudīti, lai darboties tādā veidā. Ja kādu dienu jūs nolemjat rūpējas par jūsu prasībām, atvērtā pirmkoda programmas jūs varat atrast ir atšķirīgā situācijā, un Jūs varat atkārtoti novērtēt.
vietas, es atklāju iepriekš minētais apgalvojums mazliet dumjš, iemesls, kādēļ cilvēki pārceļas uz linux ir ātrums, izskatās un drošību kopā ar lielu tiešsaistes kopienā. un vispārējai lietošanai linux ir labāks ticiet vai nē
kā deafault tas nāk ar
iso un disku dedzināšanas pieteikumi
ziņnesis, kas nodarbojas ar visiem klientiem
pienācīgas kvalitātes mūzikas atskaņotāju (Windows Media sucks)
bezmaksas biroja klientu, kas var atvērt un saglabāt visus microsofts formātus, kā arī atvērtus formātus
pienācīgas e-pasta klients
un labāku sniegumu, kad es uz app tas paver laikā otrais nav 5
Old Aprīlis 3, 2008, 02:36
Donors Group

Cewy, man nav nekādu problēmu ar savu entuziasmu, bet "izvēli jūsu programmatūra ir pirmais posms" ir neizbēgams. Daži cilvēki vienkārši neapgrozāmu jāpalaiž, ņemot vērā iepakojumu un visu entuziasmu pasaule nav dodas, lai padarītu to palaist, ja tas nedarbojas uz esošajiem emulatori. Tas nav dumjš padomu, kas ir kā stāsta Dievs viņš ieguva desmit baušļi nepareizi, tas ir nenovēršamas sekas dzīvi, Visumu un viss.

Un, kad esat atlasīja visas darbības sistēmas, kas spēj darboties programmas, neatliek nekas cits, nekā, tad Jūs varat izvēlēties savu aparatūru.
Old Aprīlis 3, 2008, 02:56
Donors Group

Ja Jums ir, atsaucoties uz photoshop, protams, tas ir pārnests uz microsfts programmatūru, bet tās cilvēki, piemēram, man, kas ir sasaistīšanu, lai cilvēki redz citiem gaismas, lielākā daļa cilvēku domāju, ka tur ir tikai divas operētājsistēmas, kas pastāv, vairāk cilvēku izmanto linux labāk tas iegūs, vairāk cilvēku, kas birste malā lielāka diktatora kuģi, kam ir logi kļūst
Old Aprīlis 3, 2008, 03:21
Donors Group

Kas man tiešām bija prātā bija Adobe Premiere Pro CS3, un ikviens darbojas tas iespējams, izmantojot Mac OSX, nevis vienu no Redmond produktiem. Tur tiešām ir cilvēki, kuru darba vietas ir atkarīgi no minētās paketes strādā perfekti. Ar visiem līdzekļiem konsultēt cilvēkus un parādīt tos ieguvumus, bet nav oversell. Neviens negrib vīlies klients.
Old Aprīlis 3, 2008, 03:25
Donors Group

thats nav pamatotu argumentu. ja kāds vēlas maksāt par šādas programmatūras tad dievi dēļ palaist natively
Old Aprīlis 3, 2008, 09:46
Loceklis

Quote:
Originally Posted by Cew27 View Post
ok arī šeit iet
1. amarok ir paredzēta kde vide nav gnome, bet es atklāju, tā strādāja naudas man, izmantojiet rythmbox
2.i nekad izmanto divus monitorus, bet divu nedēļu laikā izturīgs, tiks noteikti ar labāku monitoru atbalstu
3. par Ubuntu temati ir izcilu, dodieties uz www.gnome-look.org tur ir daudz
4.it ir ļoti stabila os tomēr Firefox isn't un tas ir vienāds visiem distro ir, bet cerams, ka jaunā Firefox 3 būs labāk īstenot
5.ubuntu 's draiveri ir plānoti brīvprātīgie open source coders, apsverot visas aparatūras avalible veic pēc šobrīd es domāju, ka Ubuntu ir paveicis damn fine darbu par iegūt partiju vadītājiem kopā ikvienam aparatūras uz mana pc strādā nevainojami
6.in Kādā veidā doesn't tas darbojas gludi, atkal tas nav Ubuntu vaina, bet vīna un codeweavers, tas iegūs labāku laikā ar jaunu finansēšanas
7. tas var nebūt tik ātri, lai jums, bet tas noteikti ir priekš manis un vairums citu lietotāju kā failu meklēšana ir atkarīgs no apjoma failus un PC specs

viena lieta i hate ir tad, kad cilvēki iet uz GNU / Linux un tad sūdzas par to, kā tā nav, piemēram, logu, ne tā nepatīk, logi, jo tā nav Windows!
(nesaņemu pie jums)
Man nepatīk rythembox daudz ... i to izmantoja un amorok ir daudz labāks, tad tā

Vai ir spēlētājs, piemēram Winamp. ne veco winamp, bet jaunu ar gluds un ātrs tēma viegli ...? vai jūs ieteiktu palaist winamp vīna ...
Old Aprīlis 3, 2008, 09:55
Donors Group

whats ne patīk rythmbox?
pāriet arī uz Pievienot / noņemt un meklēšanas mūzika ir daudz par spēlētāju

Register

Bookmarks