![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Acest lucru se verifica meu lunar din sistemul meu Ubuntu şi vreau să dau câteva critisizm şi complimente de Ubuntu. Dacă puteţi să-mi ajute la rezolvarea critisizm, vă rugăm să faceţi acest lucru. mulţumesc Rău 1. My amarok player este laggy şi ori de câte ori i clic pe un nou cântec de jucător blochează, devine alb-negru, apoi joacă piesa după aproximativ 5 secunde. 2. Compiz-Fusion ≠ Dual Monitoare; De exemplu, pe un Windows XP, eu doar glisaţi fereastra la alte monitor. dar, pe când am ubuntu meu drag fereastra spre dreapta (în cazul în care mi se monitorizeze 2a) se merge la Desktop 2 pe monitorul principal. 3. Temele sunt destul de urât, i havent găsit-o singură temă decentă pe Ubuntu. Theyre toate fie prea mare sau prea spacy şi doar urât. Am o mare de teme pe Windows XP ca temă în Windows Vista, care arata frumos, dar toate vista teme i-au gasit pentru ubuntu sunt urât şi uite super fals 4. Stabil, care sa nu ... My Firefox blochează şi am să renunţ vigoare pe ubuntu la fel de multe ori ca sa fac pe un Windows XP. 5. Nici unul dintre conducătorii auto mea de lucru cu excepţia mea placă video. Adica, mi TV Card doesnt work la toate, mi Telecomandă obiceiul munca mea de pe Ubuntu, My placă de sunet pe comptuer doesnt work la întreaga sa capacitate, de exemplu, i-au conectat 5.1 vorbitori, dar numai Ubuntu joacă de cele 2 difuzoare şi i cant control meu subwoofer, centru, spate şi difuzoare. 6. Adobe Photoshop CS2 doesnt executa la fel de buna ca Cew spune că nu. atleast pentru mine ... 7. Sale, nu la fel de rapid ca multe ppl spun este ... cand am deschis Computerul meu este nevoie de aceeaşi perioadă de timp în care aceasta nu pe Windows XP, de asemenea, atunci când im căutarea de fişiere. Complimente 1. Cool caută efecte 2. Nu ecran albastru de deces încă ... 3. Open Source 4. Libera Dacă cineva poate rezolva meu critisizm. că ar fi extraordinar. dacă cant. bine i-ar putea, de asemenea doar trece înapoi la M $...=(. Cred băieţii buni dont mereu victorii, im fiind supt rit în spate la corperate monopol maşină |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dacă îmi amintesc bine, primul lucru pe care l-am spus că este alegerea software-ul dvs. este un pas. Software-ul presupune cele mai potrivite pentru sistemul de operare. Care pe care încercaţi să faceţi este să blatantly deci cel mai bine servite prin rularea pe un sistem de operare Microsoft pe care le-am nici o idee de ce ai face, nu doar accepta-o ca pe un fapt.
Microsoft sisteme de operare sunt foarte minunat, să profite de ele. Nu există un singur răspuns că e cel mai bun de tot, nu e cel mai bine pentru situaţii specifice. Nevoile dvs. de calcul sunt heartland Microsoft a teritoriului pentru simplul motiv că-aţi ales de calcul pachete au fost scrise si testate pentru a rula acest mod. În cazul în care, candva, va decide pentru a satisface cerinţele dumneavoastră cu aplicaţii open source este posibil să se găsească o altă situaţie şi puteţi re-evaluaţi. Sistemul meu: Tim
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ok merge bine aici
1. amarok este făcut pentru a nu gnome kde mediu, cu toate acestea am găsit-o a lucrat bine pentru mine, utilizează rythmbox 2.i nu au utilizat niciodată dublă monitoare, dar în două săptămâni timp Hardy va fi cu o mai bună monitorizare a sprijini 3. temelor pentru ubuntu sunt remarcabile, mergeţi la www.gnome-look.org există o mulţime 4.it este foarte stabil, ca un sistem de operare cu toate acestea Firefox isnt şi care este aceeaşi pentru toate distro, dar sperăm că noul Firefox 3 va fi mai bine pus în aplicare 5.ubuntu e drivere sunt programate de către voluntar open source coders, luând în considerare toate elementele de hardware avalible la momentul ubuntu Cred că a făcut-o naibii de bine cu privire la obţinerea de locuri de muncă mulţime de driver-ele împreună, fiecare bucată de hardware de pe PC-ul meu de lucrări flawlessly 6.in ce mod doesnt-l rulaţi buna, din nou, acest lucru nu este ubuntu de vina, dar vin şi codeweavers, acesta va fi mai bine in timp cu noi de finanţare 7. aceasta nu poate fi la fel de repede pentru tine, dar cu siguranta este cea mai mare pentru mine şi de alţi utilizatori, ca şi pentru căutarea de fişiere depinde de cantitatea de fişiere şi PC specs Nu-mi place un singur lucru este atunci când oamenii merg la GNU / Linux şi apoi se plâng despre cum sa nu vrea ferestre, nici sa nu vrea Windows, deoarece nu este Windows! (nu se la tine) Sistemul meu: Cewy de mirare macine
|
|
| |||
| |||
| Citat:
deafault ca este vorba cu iso şi disc ardere aplicaţii un mesager care se ocupă de toate clienti un nivel decent music player (Windows Media naspa) un client gratuit de birou care poate deschide şi salva toate microsofts de formate, precum şi deschise formate un nivel decent de e-mail client şi o performanţă mai bună, atunci când i clic pe un app acesta se deschide într-un al doilea nu 5 |
|
| |||
| |||
| Cewy, nu am nici o problemă cu entuziasm, dar "alegerea software-ul dvs. este un pas" este inevitabilă. Unii oameni pur şi simplu au un non-negociabil nevoie pentru a rula un anumit pachet de entuziasm şi tot în lume nu se va face rula în cazul în care acesta nu se execută pe Emulatoarele existente. Nu este o prostie de consiliere, care spune ca Dumnezeu a ajuns sa Zece Porunci greşit, este o consecinţă inevitabilă a vieţii, a universului şi totul. Şi când v-aţi scurt listate toate sistemele de operare capabil de a rula programele pe care le-aţi ales nici un peste, apoi puteţi selecta hardware. |
|
| |||
| |||
| dacă se referă la photoshop, desigur, este portat pentru microsfts software-ul său, dar oameni ca mine, care sunt lega de a face oamenii vedea alte lumină, cei mai mulţi oameni cred că există doar două sisteme de operare, acolo, de mai multe persoane la o mai bună utilizare linux-l vor primi, de mai multe persoane care-l perie deoparte cele mai mari dictatorul navei, care este Windows devine |
|
| |||
| |||
| Ce-am avut în vedere a fost de Adobe Premiere Pro CS3, şi să fie difuzate pe oricine care este probabil să fie utilizând Mac OSX, mai degrabă decât una din Redmond a produselor. Nu sunt cu adevărat oameni ale căror locuri de muncă depind de acest pachet de lucru perfect. Prin toate mijloacele sfătui oamenii şi să le arătăm avantajele, dar nu lăuda exagerat. Nimeni nu vrea un client dezamăgit. |
|
| |||
| |||
| Asta nu este un argument valabil. dacă cineva vrea să plătească pentru o astfel de software-ul pentru zeii dragul apoi rulaţi-l nativ |
|
| |||
| |||
| Citat:
este acolo un jucător ca Winamp. nu vechiul winamp, dar cel nou, cu o neted şi repede temă cu usurinta ...? sau vă recomandăm i rula winamp de vin ... |
|
| |||
| |||
| Ce să nu ca despre rythmbox? De asemenea, du-te pentru a adăuga / elimina şi de căutare de muzică, există o mulţime de jucători |
![]() |
|
| Marcaje |