menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Linux & Alternatívne OS

Register

Linux Ubuntu problémy

Reply

Thread Tools
Old 2. apríla 2008, 18:22
Člen Skupina

To je môj mesačný kontrolu svojho systému ubuntu a chcem dať pár critisizm a komplimenty Ubuntu. Ak môžete, pomôžte mi vyriešiť critisizm, urobte tak. vďaka

Zlý
1. Moja Amarok hráč lägga a kedykoľvek aj kliknúť na novú pieseň prehrávač zamrzne, stáva sa čiernu a bielu farbu, a potom hrá pieseň asi po 5 sekundách.
2. Compiz-Fusion ≠ Duální monitory, napríklad v počítači so systémom Windows XP, aj stačí pretiahnuť okno na druhý monitor. ale na ubuntu aj keď môj presuňte do pravého okna (ak je môj 2. monitor) to ide na ploche 2 na primárnom monitore.
3. Tieto témy sú dosť škaredé, i havent našel jedinej dôstojnej tému ubuntu. Theyre všetky buď príliš objemné alebo príliš omámená a prostě hnusný. Mám veľkú tém na mojich Windows XP ako vo Windows Vista, ktorá sa zaoberá témou pekné, ale všetky témy Vista som našiel na ubuntu sú škaredé a hľadať super fingovanými
4. Jeho ne že stabilné ... My firefox zamrzne a musím skončiť účinnosť na ubuntu práve toľkokrát, koľkokrát je to aj na Windows XP.
5. Žiadna z mojich vodičov prácu okrem mojej grafickej karty. Zmysle, moje TV karta doesnt práce na všetky moje Diaľkové ovládanie zvyknutý pracovať na svojom Ubuntu, ktoré mám zvukovú kartu na mojom comptuer doesnt práce do svojej plnej kapacity, napríklad som sa 5.1 reproduktory pripojené, ale Ubuntu hrá iba 2 z týchto reproduktorov a já prevýšenia kontrolu môjho subwoofer, center a zadné reproduktory.
6. Adobe Photoshop CS2 doesnt plynúť rovnako príjemné, ako Cew hovorí, že áno. atleast pre mňa ...
7. Jeho nie tak rýchlo, ako mnohí hovoria, že ALS je ... aj keď otvorte Tento počítač má rovnaké množstvo času, rovnako ako na Windows XP aj keď im vyhľadávanie súborov.

Compliments
1. Cool hľadajú účinky
2. Žiadna modrá obrazovka smrti ... zatiaľ
3. Open Source
4. Jeho zdarma

Ak niekto môže vyriešiť môj critisizm. že by bolo úžasné. ak ste prevýšenia. tak by som mohol rovnako len prejsť späť k M $...=(. myslím dobrý kluci dont vždy vyhrá, im odsatím obradov späť do corperate monopol stroj
Old 3. apríla 2008, 00:40
Darcu Skupina

Ak si spomeniete právo, prvá vec, ktorú som kedy povedal, že ste ich výber software je prvý krok. Tento softvér zahŕňa najvhodnejšieho operačného systému. Čo sa snažíte urobiť je tak očividne najlepšie spustením na operačným systémom spoločnosti Microsoft, ktoré som ani potuchy, prečo to nie je len prijať to ako fakt.

Operačných systémov spoločnosti Microsoft sú veľmi nádherné, využite je. Neexistuje jednoznačná odpoveď na otázku, že je najlepšie pre všetkých, je to najlepšie pre špecifické podmienky. Vaše potreby sú výpočtovej srdca Microsoft území z toho jednoduchého dôvodu, že vami zvolený výpočtovej balíku bola napísaná a testované spustiť týmto spôsobom. Ak sa niekedy, že sa rozhodnete, aby sa na Vaše požiadavky s open source aplikácie, ktoré môžu mať na rôzne situácie a môžete re-hodnotiť.

Môj systém: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Základná doska:
Asus A8N-VM CSM
Pamäť RAM:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Grafické karty (s):
nVidia Geforce 6600 512 mb
Zvuková karta:
Cherry RS 6000 M klávesnice
Pevný disk (y):
Barracuda.7 + 2x200GB 58 MB / s udržanie
Optická mechanika (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake soprán
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (s):
SXGA plochý
Operačný systém (y):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 3. apríla 2008, 01:24
Darcu Skupina

ok i tu ide
1. Amarok-li sa o prostredie, kde nie je gnome, ale našiel som to fungovalo pokuta pre mňa, použite rythmbox
2.I nikdy duálne monitory, ale za dva týždne čas hardy bude s lepšie monitorovať podporu
3. témy pre ubuntu sú vynikajúce, prejdite na www.gnome-look.org existuje spousta
4.it je veľmi stabilný ako os však firefox isnt a to je rovnaké pre všetky distribúcie, ale dúfajme, že nový Firefox 3 bude lepšie realizované
5.ubuntu 's vodiči programovaní dobrovoľník open source kodéry, zvážení všetkých hardvérových avalible von vo chvíli, myslím, že ubuntu udělala zatraceně jemné prácu na získanie spousta vodičov spoločne, každý jednotlivý kus hardvéru na počítači funguje bezchybne
6.in aký doesnt je hladký beh, opäť to nie je to chyba ubuntu, ale víno a codeweavers, bude mať lepší čas s novým financovanie
7. to nemusí byť tak rýchle, pre vás, ale určite je pre mňa a vo väčšine ostatných užívateľov, rovnako ako pre vyhľadávanie súboru je závislá na množstvo súborov a PC špecifikácie

Jedna vec neznášam je, keď ľudia idú na GNU / Linux a potom si sťažujú, ako svoje ne ako okna, nie jeho ne ako okná, pretože jej ne okna!
(ne ako sa na seba)

Môj systém: Cewy sa diviť Macina

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Základná doska:
ASUS p5q deluxe
Pamäť RAM:
4 harpúna OCZ 1066MHz SLI
Grafické karty (s):
nvidia evga 8800 ultra ko
Zvuková karta:
palube
Pevný disk (y):
750 harpúna Seagate, 32meg cache
Optická mechanika (s):
3 asus dvd spisovatelia, LightScribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-P60
Chladenie:
tuniq veža
Sieť / Internet:
Duální Gigabit LAN porty
Monitor (s):
24 "dell 2408wfp
Operačný systém (y):
winfail priehľad 64 | ubuntu / arch linux
Old 3. apríla 2008, 01:27
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal spot View Post
Ak si spomeniete právo, prvá vec, ktorú som kedy povedal, že ste ich výber software je prvý krok. Tento softvér zahŕňa najvhodnejšieho operačného systému. Čo sa snažíte urobiť je tak očividne najlepšie spustením na operačným systémom spoločnosti Microsoft, ktoré som ani potuchy, prečo to nie je len prijať to ako fakt.

Operačných systémov spoločnosti Microsoft sú veľmi nádherné, využite je. Neexistuje jednoznačná odpoveď na otázku, že je najlepšie pre všetkých, je to najlepšie pre špecifické podmienky. Vaše potreby sú výpočtovej srdca Microsoft území z toho jednoduchého dôvodu, že vami zvolený výpočtovej balíku bola napísaná a testované spustiť týmto spôsobom. Ak sa niekedy, že sa rozhodnete, aby sa na Vaše požiadavky s open source aplikácie, ktoré môžu mať na rôzne situácie a môžete re-hodnotiť.
mieste som našiel vyššie vyhlásenie trochu hlúpe, dôvod, prečo sa ľudia sťahujú do linux je pre rýchlosť, vyzerá a bezpečnosť spolu s veľkou online komunitu. a pre všeobecné použitie linux je lepšie veriť, alebo nie
ako deafault je dodávaný s
iso disku a vypaľovanie aplikácií
posol, ktorý sa zaoberá všetkými klientmi
slušný hudobný prehrávač (Windows Media naštve)
bezplatné kancelárske klient, ktorý dokáže otvárať a ukladať všetky microsofts formátov, rovnako ako otvorené formáty
slušný e-mailového klienta
a lepší výkon, aj keď kliknutím app otvorí v druhej ne 5
Old 3. apríla 2008, 02:36
Darcu Skupina

Cewy, nemám problém so svojím nadšenie, ale "výber softvér je prvý krok", je nevyhnutné. Niektorí ľudia jednoducho majú non-negotiable potreba na spustenie daného balíka a všetci nadšenie vo svete nebude je prevádzkovať, pokiaľ to nie je v rozpore zo súčasných emulátory. Nie je to hlúpe rady, že to ako hovorí Boh dostal jeho Desať prikázaní zle, je to nevyhnutný dôsledok života, vesmíru a vôbec.

A keď ste krátke-uvedené všetky operačné systémy schopné jazdy programy máte na výber viac, potom si môžete vybrať váš hardvér.
Old 3. apríla 2008, 02:56
Darcu Skupina

Ak ste s odkazom na photoshop samozrejme je portován pre microsfts softvér, ale jeho ľudia ako ja, ktorí sú viazanie, aby ľudia vidia ostatní svetla, väčšina ľudí si myslí, že sú iba dva operačné systémy tam, tým viac ľudí používa linux lepšie ju budú mať, tým viac ľudí, že kefa je zrušil diktátora väčšie lode, ktoré sa stane okna
Old 3. apríla 2008, 03:21
Darcu Skupina

Čo som skutočne mal na mysli, bola Adobe Premiere Pro CS3, a ktokoľvek, kto beží, že to bude pravdepodobne používate Mac OSX, skôr ako jeden z Redmondu výrobky. Tam naozaj sú ľudia, ktorých zamestnanie závisí od balíka, ktorý pracuje perfektne. Všetkými prostriedkami radiť ľuďom a ukázať im výhody, ale nie je oversell. Nikto nechce zklamaný zákazník.
Old 3. apríla 2008, 03:25
Darcu Skupina

To nie je platný argument. ak niekto chce zaplatiť za takýto softvér potom pre bohov záujmu spustiť nativně
Old 3. apríla 2008, 09:46
Člen Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal Cew27 View Post
ok i tu ide
1. Amarok-li sa o prostredie, kde nie je gnome, ale našiel som to fungovalo pokuta pre mňa, použite rythmbox
2.I nikdy duálne monitory, ale za dva týždne čas hardy bude s lepšie monitorovať podporu
3. témy pre ubuntu sú vynikajúce, prejdite na www.gnome-look.org existuje spousta
4.it je veľmi stabilný ako os však firefox isnt a to je rovnaké pre všetky distribúcie, ale dúfajme, že nový Firefox 3 bude lepšie realizované
5.ubuntu 's vodiči programovaní dobrovoľník open source kodéry, zvážení všetkých hardvérových avalible von vo chvíli, myslím, že ubuntu udělala zatraceně jemné prácu na získanie spousta vodičov spoločne, každý jednotlivý kus hardvéru na počítači funguje bezchybne
6.in aký doesnt je hladký beh, opäť to nie je to chyba ubuntu, ale víno a codeweavers, bude mať lepší čas s novým financovanie
7. to nemusí byť tak rýchle, pre vás, ale určite je pre mňa a vo väčšine ostatných užívateľov, rovnako ako pre vyhľadávanie súboru je závislá na množstvo súborov a PC špecifikácie

Jedna vec neznášam je, keď ľudia idú na GNU / Linux a potom si sťažujú, ako svoje ne ako okna, nie jeho ne ako okná, pretože jej ne okna!
(ne ako sa na seba)
Já nerad rythembox veľa ... i použité amorok a to je oveľa lepšie než to

je tu hráč, ako je Winamp. nie je starý winamp, ale nová s elegantné a rýchly tému ľahké ...? alebo si odporučiť aj spustiť winamp vína ...
Old 3. apríla 2008, 09:55
Darcu Skupina

Čo sa nebude páčiť asi rythmbox?
tiež pridať / odobrať a vyhľadávanie hudby existuje veľa hráčov

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.