![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ово је моје месечне прегледе моје Убунту система и желим да да пар цритисизм и поздрави Убунту. ако можете помоћ мене решити цритисизм, молимо да то урадите. хвала Лоше 1. Амарок Мој играч је лаггы и кад кликнем на нову песму играч фреезес, постаје црно и бело, а затим репродукује пјесме након око 5 секунди. 2. Цомпиз Фусион-≠ Дуал Монитори; На пример, на рачунару са системом Уиндоус КСП, ЈА праведан превуците прозор са другим монитором. али кад сам на убунту превуците мој прозор на десној страни (где је мој 2. монитор) иде на Десктоп 2 на примарни монитор. 3. Теме су прилично ружно, ја лука пронашао једног достојан теми на убунту. Они све било превише позамашан или превише спацы и само ружна. Имам велике теме на мој Уиндоус КСП на систем Уиндоус Виста, као тему која изгледа лепо, али све видик теме нисам нашао за убунту су ружна и изгледају супер фалсификовати 4. Његова стабилна да не ... Мој фреезес Фирефокс и ја морати силом затворити на убунту само онолико пута колико је то могу учинити на рачунару са системом Уиндоус КСП. 5. Нико од мојих возачи раде осим моје Видео Цард. Значи, моја ТВ картица се посао ат сви, мој Даљински управљач навика посао на мој Убунту, Мы звучна картица на мој цомптуер се раде на томе да свој пуни капацитет, нпр имам 5,1 звучници повезани, али само игра Убунту 2 од оних говорника и ја цант цонтрол мој сабвуфер, центар, а повратак говорника. 6. Адобе Пхотосхоп ЦС2 се изводити као глатка као Цеу каже да то ради. атлеаст за мене ... 7. Његова не тако брзо као што многи кажу да је ппл ... Нашто ЈА отворен Мој Рачунар је потребно исту количину времена као и на Уиндоуси КСП, али кад им у потрази за датотеке. Похвале 1. Цоол хандсоме ефекте 2. Не плави екран смрти ... још 3. Опен Соурце 4. Његов слободан Ако неко може решити моје цритисизм. што би било изненађујуће. ако лицемјерје. и ја би те само се пребаците назад на М $...=(. Ваљда добар момачки донт увек побеђује, им се усисан обред назад на цорперате монопол машина |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако ЈА сећати се право, прва ствар сам икад рекао је да изаберете ваш софтвер је један корак. Софтвер подразумева најрелевантније оперативног система. Оно што покушавате да урадите је тако најбоље служио блатантлы бы трчање на Мицрософт оперативном систему да ја немам појма зашто не праведан прихватити као чињеницу.
Мицрософт оперативни системи врло су прекрасни, искористите их. Нема једног одговора који је најбоље за све, ту је најбоље за одређеним околностима. Ваше потребе се унутрашњост цомпутинг Мицрософт територије из једноставног разлога што сте изабрали цомпутинг пакети су били писмени и тестирани за покретање на тај начин. Ако је, једног дана, да се одлучите за снабдјевање храном за своје захтеве са опен соурце апликацијама вам мај пронаћи то је другачијој ситуацији и можете поново процените. Мы Сыстем: Тим
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ок добро иде овде
1. Амарок је за кде окружење не гноме, ипак сам га пронашао радили за мене у реду, користите рытхмбокс 2.и никада нису користили монитори дуал али за две недеље време ће бити одважан са бољи монитор суппорт 3. теме за убунту су одличне, идите на ууу.гноме-лоок.орг има доста 4.ит је врло стабилан као ос ватра међутим није и да је исти за све дистро'с но надамо се нови Фирефокс 3 ће бити боље имплементирана 5.убунту 'с дривер су програмирани од стране добровољачких цодерс опен соурце, с обзиром на сав хардвер авалибле се у овом тренутку мислим убунту је учинио осудити фини посао о доласку пуно возача заједно, свака комад хардвера на мој пц ради флаулесслы 6.ин који начин се то изводити глатким, опет то није мана, али је убунту вино и цодеуеаверс, он ће с временом бити боље са новим финансирања 7. он мај неће бити тако брзо за вас али свакако је за мене и већина других корисника, као и за слику у потрази зависи о количини слика и ПЦ наочаре једна ствар је Мрзим кад људи иду на ГНУ / Линукс и онда се жале како њен не као прозоре, но не као његове прозоре јер његов не прозоре! (не узимајући у вас) Мы Сыстем: Цеуы је чудо мацине
|
|
| |||
| |||
| Куоте:
као деафаулт долази са ИСО диск и паљењем апликације гласник која се бави свим клијентима пристојан плејер (Уиндоус Медиа суцкс) слободан канцеларијски клијента који може отворити и сачувати све мицрософтс формата, као и отворене формате пристојан клијент е-поште и бољих перформанси, када сам га кликнете отвара се у року од цца други не 5 |
|
| |||
| |||
| Цеуы, немам проблема са својим ентузијазмом, али "бирајући свој софтвер је један корак" је неизбежан. Неки људи једноставно имају не-преносив требати покренути гивен пакет и све ентузијазам у свету се не дешава да би се изводити ако се не изводе на постојеће емулаторс. То није блесав савет, који је као што Бог је приповиједао је добио Десет заповести његовој криву, то је неизбежна последица живота, свемира и свега. А када сте кратко наведене све оперативне системе способне за покретање програма имате више нема избора, онда можете одабрати ваш хардвер. |
|
| |||
| |||
| ако се односи на Пхотосхоп, наравно, то је за мицросфтс користити софтвер, али њене људе попут мене који су везали да други људи виде свјетлост, већина људи мисле постоје само две оперативне системе вани, што више људи користи Линукс и боље га ће се, што више људи који се издваја за четкање већи брод који је диктатор прозори постаје |
|
| |||
| |||
| Шта сам заправо имао на уму био Адобе Премиер Про ЦС3, а никога да вероватно приказују се да користите Мац ОСКС него један од Редмонд производима. Постоји стварно су лица чији послови зависе о пакету који раде савршено. Свим средствима саветовати људе и показати им предности, али не оверселл. Нико не жели разочарати купца. |
|
| |||
| |||
| који није ваљан аргумент. ако неко жели плаћати за такве програме па за бога милога да тече урођеник |
|
| |||
| |||
| Куоте:
постоји као Уинамп плаыер. не стари Уинамп али ново са гладак и брз теми са лакоћом ...? или да ли ми препоручити покренути Уинамп и вина ... |
|
| |||
| |||
| што не воле о рытхмбокс? Такође само напријед Додај / уклони и тражи музика има доста играча |