![]() |
|
| |||
| |||
| Bu benim benim Ubuntu sistem ve i kontrol aylık bir çift critisizm ve Ubuntu ve övgü vermek istiyorum. Eğer bana critisizm çözmeye yardımcı olabilir, bu yüzden lütfen. teşekkürler Kötü 1. Benim amaroK oyuncu laggy ve zaman tıklayınca oyuncu donuyor yeni bir şarkı üzerine, siyah ve beyaz olur, ve sonra çalan şarkıyı sonra yaklaşık 5 saniye. 2. Compiz-Fusion ≠ Çift Monitör; Örneğin, Windows XP, i sadece diğer izlemek için pencereyi sürükleyin. ama Ubuntu üzerine i sağa (burada benim 2. monitör) bu Masaüstü 2 birincil monitörde giderse benim pencere sürükleyin. 3. Temalar oldukça çirkin olan, i havent Ubuntu tek bir iyi tema buldum. Theyre tüm ya da ya da spacy sadece çirkin hantal. Ben ancak güzel görünüyor Windows Vista tema olarak Windows XP harika temalar tüm Vista tema I Ubuntu buldunuz çirkin ve süper sahte bak 4. Bu da istikrarlı değil ... Benim Firefox donuyor ve i Ubuntu üzerine çıkmak gücüne sahip gibi i birçok kez Windows XP var. 5. Video Kart dışında benim sürücüleri eserin Yok. Anlam, benim TV Kartı doesnt work at all, benim Ubuntu, tam yetenek için comptuer doesnt iş benim ses kartı benim Uzaktan kumanda alışkanlık iş, örneğin I 5,1 hoparlörler bağlı, ancak Ubuntu sadece hoparlörler ve i 2 oynar cant kontrol benim Subwoofer, merkez ve arka hoparlörler. 6. Adobe Photoshop CS2 doesnt Cew öyle diyor gibi pürüzsüz olarak çalıştırın. Bana atleast için ... 7. Bu kadar hızlı değil çok ppl gibi olduğunu söylüyorlar ... ne zaman i zaman, Windows XP gibi bu yanı zaman dosyalar için arama Sohbet, aynı miktar alır Bilgisayarım'ı açın. Övgü 1. Aradığınız etkileri Cool 2. Ölüm yok mavi ekran ... henüz 3. Açık Kaynak 4. Ücretsiz Birisi benim critisizm çözebilir. Bu harika olurdu. Eğer cant. iyi ben de geri E geçmek olabilir $...=(. iyi çocuklar tahmin her zaman, bu corperate tekel makine için Sohbet olma sucked ayin geri kazanır dont |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer doğru hatırlıyorum, ben hiç size ilk şey söyledi seçerek yazılım adım olanı. Yazılım, en uygun işletim sistemi anlamına gelir. Yapmak ne çalıştığınız kadar blatantly iyi bir Microsoft işletim sistemi üzerinde neden sadece bir gerçek olarak kabul etmiyoruz hiçbir fikrim yok çalıştırarak mevcuttur.
Microsoft işletim sistemleri çok faydalanabilmek onların harika vardır. There is no tek cevap da her şey için iyi, orada en özel durumlar için's. Kişisel bilgisayar ihtiyacı olan basit nedeni seçtiğiniz bilgi paketleri yazılı ve bu şekilde çalıştırmak için test edilirken kâlbi Microsoft bölge vardır. Eğer, bir gün, bir açık kaynak uygulamaları ile gereksinimleri için bu farklı bir durum ve yeniden değerlendirmeniz bulabilirsiniz etmek için karar verir. Benim Sistemi: Tim
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tamam da buraya gelecektir
1. amaroK KDE ortamı için GNOME değil yapılır, ancak i iyi benim için kullanmak rythmbox çalıştı bulundu 2.i iki hafta zaman Hardy daha iyi monitör desteği ile olacak, çift monitör kullanan hiç 3. Ubuntu için temalar, gitmek bekleyen vardır www.gnome-look.org Orada bol olan 4.it çok bir bütün olarak ancak ateş isnt kararlı olduğunu ve tüm dağıtım ama umarım yeni Firefox 3 daha iyi uygulanabilmesi için aynı 5.ubuntu 'sürücüleri var gönüllü tarafından, tüm donanım olarak an I at avalible düşündüğünü açık kaynak Coders programlanmş olan Ubuntu birlikte sürücülerin almak çok üzerinde bir lanet iyi iş olduğunu düşünüyorum, benim PC çalıştığını donanımın her parçası kusursuz 's Ubuntu değil 6.in ne şekilde sorunsuz çalıştırmak doesnt, tekrar bu suçu ama şarap ve codeweavers, bu yeni finansman zaman daha iyi olacaktır 7. bu olamaz gibi hızlı sizin için ama bu kesinlikle benim için ve diğer birçok kullanıcıları için bu dosya ve bilgisayar miktarına bağlıdır özellikleri arama dosya bir şey nefret insanlar GNU / Linux ve daha sonra şikayet git hakkında nasıl pencereler onun değil gibi gibi değil pencereler, hayır çünkü Windows! (size) almıyorsanız Benim Sistemi: Cewy's merak macine
|
|
| |||
| |||
| Alıntı:
olarak ile deafault geliyor ISO ve disk yazma uygulamaları gönderilmiş tüm müşterileri ile ilgilidir bir müzik çalar (Windows Media) berbat Bu ücretsiz bir ofis istemci açabilir ve yanı sıra açık biçimleri tüm microsofts biçimlerinin kaydetmek bir e-posta istemcisi ve daha iyi performans, ne zaman i tıklayın app bir saniye içinde değil açılır 5 |
|
| |||
| |||
| Kaçınılmaz Cewy, ben ancak "Yazılımınızın seçilmesi, coşku ile bir sorunum yok ise bir adım" dedi. Bazı insanlar sadece eğer mevcut emülatörlerine üzerinde çalışmıyor çalıştırmak için gitmiyorum bir ciro gereken ve dünyadaki tüm heyecan bir paketi çalıştırmak gerekir. Bu saçma değil tavsiye, bu onun on emir yanlış var Tanrı söylüyorum gibi, bu hayatın bir kaçınılmaz sonucu's, evren ve her şey. Ve kısa zaman sonra, o zaman donanım seçebilirsiniz tüm işletim sistemleri için üzerinde hiçbir seçeneğiniz vardır programları çalışan yetenekli listelenir. |
|
| |||
| |||
| Bu durum bu microsfts yazılım ama benim gibi olan insanlar insanlar diğer ışık görmek için tying için taşıdık Photoshop atıfta olması, çoğu insan var orada sadece iki işletim sistemi olduğunu düşünüyorsanız, daha fazla insan daha iyi Linux kullanın , o kadar çok kişi, bu kenara fırça bu pencerelerini diktatöre gemi daha büyük olacaktır olur |
|
| |||
| |||
| Aslında kafanızda ne vardı, Adobe Premiere Pro CS3, ve herkesin büyük olasılıkla çalışan bir Redmond ürünlerinin yerine Mac OSX kullanıyor olması gereklidir. Gerçekten, kimin işleri bu paketi mükemmel çalışan bağlı insanlar. Tarafından her insan tavsiye ve yararlarını gösterir ama oversell yok. Kimse hayal kırıklığına müşteri istiyor. |
|
| |||
| |||
| geçerli bir argüman şu. eğer kimse bu tür yazılımlar için daha sonra ödemek istediği tanrı aşkına yerel çalıştırın |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Orada Winamp gibi bir oyuncu. değil, eski Winamp ancak kolaylıkla zarif ve hızlı bir tema ile yeni bir ...? veya şarap Winamp çalıştırmak Benim tavsiye ederiz ... |
|
| |||
| |||
| Whats rythmbox hakkında gibi değil? ekleme gitmek / kaldırma ve arama müzik orada çok oyuncu var |
![]() |
|
| Bookmarks |