менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Linux & альтернативних ОС

Register

Linux Ubuntu проблем

Reply

Різьба Інструменти
Old 2 квітня 2008, 18:22
Член групи

Це мій щомісячний перевірити моїй системі Ubuntu, і я хочу дати пару critisizm і компліментами Ubuntu. Якщо ви можете допомогти мені вирішити critisizm, будь ласка, зробіть це. спасибо

Поганий
1. Моя Amarok гравця лага і коли я натискаю на нову пісню гравця замерзає, стає чорно-білим, а потім відтворює пісні приблизно через 5 секунд.
2. Compiz-Fusion ≠ Dual монітори, наприклад, в Windows XP, я просто перетягнути вікно в інший монітор. В Ubuntu, але коли я перетягнути моєму вікні справа (де моя 2 монітора), вона йде Desktop 2 на основному моніторі.
3. Тема досить потворний, я знайшов гавань однієї гідної темою на Ubuntu. Theyre все або занадто громіздкими або скажений і просто потворно. Я з великим темами на моїй Windows XP як в Windows Vista тему, яка виглядає красиво, але все Vista тим я знайшов для Ubuntu некрасиві і виглядати супер Fake
4. Її не так стабільною ... Мій Firefox замерзає, і я повинен кинути сили на Ubuntu просто стільки разів, скільки я роблю на Windows XP.
5. Жоден з моїх робіт, крім мого драйвера відеокарти. Значення, моє TV карти оленяча шкіра робота на всіх, мої Віддалена робота звичай контроль на моїй Ubuntu, моя звукова карта на мій comptuer оленяча шкіра робота на повну можливість, наприклад, я 5,1 гучномовці, але Ubuntu грає тільки 2 з цих ораторів, і я нахиляє контролювати свої сабвуфера, центру і назад ораторів.
6. Adobe Photoshop CS2 doesn't працювати так гладко, як CEW говорить вона. Atleast для мене ...
7. Її не так швидко, як багато хто PPL сказати, що це ... коли я відкриваю "Мій комп'ютер" він займає стільки ж часу, як і на Windows XP, а коли їм пошук файлів.

Компліменти
1. Cool дивлячись наслідків
2. Ні синій екран смерті "... поки
3. Open Source
4. Його вільний

Якщо хтось може вирішити мою critisizm. що б дивно. Якщо ви не можете. Ну, я можу, а просто повернутися до М $...=(. я думаю, хороші хлопці Dont завжди перемагає, І. засмоктувала обряду повернутися в свою машину corperate монополія
Old 3 квітня 2008, 00:40
Донор групи

Якщо я правильно пам'ятаю, то перше, що я ніколи не говорив вам, що ваш вибір програмного забезпечення кроці. Програма передбачає найбільш відповідної операційної системи. Те, що ви намагаєтесь зробити, настільки явно краще всього працює під управлінням операційної системи Microsoft, що я поняття не маю, чому ви не тільки прийняти це як факт.

Операційних системах Microsoft дуже чудово, скористатися ними. Там немає однозначної відповіді, що краще для всього, то краще для конкретних умов. Ваші потреби є серцем Microsoft територія з тієї простої причини, що обраний пакет обчислювальної були написані й випробувані для роботи таким чином. Якщо коли-небудь, ви вирішите для задоволення ваших вимог програм з відкритим кодом ви можете виявити, що це інша ситуація, і ви можете переоцінити.

Моя система: Тім

Процесор (и):
Athlon 64 3500 +
Материнська плата:
Asus A8N-VM CSM
ОЗУ:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Графічна карта (и):
NVidia GeForce 6600 512MB
Звукова карта:
Cherry RS 6000 М клавіатура
Жорсткий диск (и):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / S підтримувати
Оптичний привід (и):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Діло / PSU:
Thermaltake Soprano
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Telewest 2x20Mb/sec
Монітор (и):
SXGA плоскою панеллю
Операційна система (и):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 3 квітня 2008, 01:24
Донор групи

OK добре тут йде
1. Amarok це зроблено для навколишнього середовища KDE не GNOME, проте я знайшов його працював штрафу для мене, використання rythmbox
2.I ніколи не використовували двох моніторів, але через два тижні Харді вийде з кращими моніторами
3. Теми для Ubuntu є видатними, перейдіть до www.gnome-look.org Існує безліч
4.it дуже стабільною ОС Firefox проте хіба і це однаково для всіх дистрибутивів, але сподіваюся, новий Firefox 3 буде краще реалізована
5.ubuntu 'S драйверів запрограмовані на добровільній основі відкритих вихідних кодери, враховуючи всі апаратні avalible на цей момент я думаю, Ubuntu зробив чертовски прекрасну роботу на отримання багато водіїв разом, кожна частина обладнання на моєму ПК працює бездоганно
6.in яким чином воно doesn't працювати гладко, Знову ж таки це не Ubuntu вини, але вино і CodeWeavers, вона буде краще за часом з новим фінансуванням
7. вона може бути не так швидко, для вас, але воно, безумовно, є для мене і для більшості інших користувачів, а для пошуку файлів в залежності від кількості файлів і специфікації PC

одну річ я ненавиджу, коли люди йдуть на GNU / Linux, а потім скаржитися, як його не як Windows, ні його не як Windows, оскільки її не Windows!
(не отримую на вас)

Моя система: Wonder's машинного Cewy

Процесор (и):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Материнська плата:
ASUS P5Q Deluxe
ОЗУ:
4 концерту OCZ 1066MHz SLI
Графічна карта (и):
EVGA NVIDIA 8800 Ultra KO
Звукова карта:
бортові
Жорсткий диск (и):
750 концерту Seagate, 32meg кеш
Оптичний привід (и):
3 ASUS DVD письменники, LightScribe
Діло / PSU:
Lian-Li armoursuite PC-P60
Охолодження:
Tuniq Tower
Мережі / Інтернет:
Dual Gigabit LAN портів
Монітор (и):
24 "Dell 2408WFP
Операційна система (и):
winfail Vista 64 | Ubuntu / Arch Linux
Old 3 квітня 2008, 01:27
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав місце View Post
Якщо я правильно пам'ятаю, то перше, що я ніколи не говорив вам, що ваш вибір програмного забезпечення кроці. Програма передбачає найбільш відповідної операційної системи. Те, що ви намагаєтесь зробити, настільки явно краще всього працює під управлінням операційної системи Microsoft, що я поняття не маю, чому ви не тільки прийняти це як факт.

Операційних системах Microsoft дуже чудово, скористатися ними. Там немає однозначної відповіді, що краще для всього, то краще для конкретних умов. Ваші потреби є серцем Microsoft територія з тієї простої причини, що обраний пакет обчислювальної були написані й випробувані для роботи таким чином. Якщо коли-небудь, ви вирішите для задоволення ваших вимог програм з відкритим кодом ви можете виявити, що це інша ситуація, і ви можете переоцінити.
Я знайшов місце вище заявою трохи нерозумно, причина, чому люди переїжджають в Linux це на швидкість, вид і безпека поряд з великою інтернет-спільнота. і для загального використання Linux краще вірити цьому чи ні
deafault як вона приходить з
ISO та програм диска горіння
Посланець, який займається усіма клієнтами
гідний музичний плеєр (Windows Media смокче)
безкоштовний клієнт офісу, який можна відкрити і зберегти всі Microsofts форматів, а також відкриті формати
гідний клієнт електронної пошти
і кращу продуктивність, коли я натискаю ок вона відкриває протягом однієї секунди не 5
Old 3 квітня 2008, 02:36
Донор групи

Cewy, у мене немає проблем з ентузіазмом, але "Вибір програмного забезпечення кроку" є неминучим. Деякі люди просто необоротних необхідно запустити цей пакет і всі ентузіазм у світі не збирається його запустити, якщо вона не буде працювати на існуючій емуляторів. Це не дурні поради, це, як кажуть Богу він отримав десять заповідей неправильним, це неминучий наслідок життя, всесвіту і всього іншого.

І коли ви в короткий список всіх операційних систем, здатних виконанні програм у вас немає вибору більше, то ви можете вибрати обладнання.
Old 3 квітня 2008, 02:56
Донор групи

Якщо ви маєте на увазі Photoshop, звичайно, працює на microsfts програмне забезпечення, але її народ, як я, які прив'язкою до справи люди бачать іншого світу, більшість людей думають, є тільки дві операційні системи там, тим більше людей використовують Linux, тим краще отримаєте, тим більше людей, що відмахнутися від нього більшого диктатора судна, яке стає Windows
Old 3 квітня 2008, 03:21
Донор групи

Те, що я насправді мав на увазі Adobe Premiere Pro CS3, і кожен працює, що, швидше за все, використовує Mac OSX, а не один з продуктів Редмонда. Там дійсно люди, чия робота залежить від пакета, що працювати без перешкод. За всіх засобів радять людям і показати їм переваги, але не можна переоцінювати. Ніхто не хоче розчарування клієнта.
Old 3 квітня 2008, 03:25
Донор групи

Thats не є дійсним аргументу. Якщо хтось хоче платити за таке програмне забезпечення то для Богів запустити його рідний
Old 3 квітня 2008, 09:46
Член групи

Цитата:
Спочатку Написав Cew27 View Post
OK добре тут йде
1. Amarok це зроблено для навколишнього середовища KDE не GNOME, проте я знайшов його працював штрафу для мене, використання rythmbox
2.I ніколи не використовували двох моніторів, але через два тижні Харді вийде з кращими моніторами
3. Теми для Ubuntu є видатними, перейдіть до www.gnome-look.org Існує безліч
4.it дуже стабільною ОС Firefox проте хіба і це однаково для всіх дистрибутивів, але сподіваюся, новий Firefox 3 буде краще реалізована
5.ubuntu 'S драйверів запрограмовані на добровільній основі відкритих вихідних кодери, враховуючи всі апаратні avalible на цей момент я думаю, Ubuntu зробив чертовски прекрасну роботу на отримання багато водіїв разом, кожна частина обладнання на моєму ПК працює бездоганно
6.in яким чином воно doesn't працювати гладко, Знову ж таки це не Ubuntu вини, але вино і CodeWeavers, вона буде краще за часом з новим фінансуванням
7. вона може бути не так швидко, для вас, але воно, безумовно, є для мене і для більшості інших користувачів, а для пошуку файлів в залежності від кількості файлів і специфікації PC

одну річ я ненавиджу, коли люди йдуть на GNU / Linux, а потім скаржитися, як його не як Windows, ні його не як Windows, оскільки її не Windows!
(не отримую на вас)
Я не люблю rythembox багато ... Я використав його і amorok набагато краще, ніж він

Чи є гравці, такі як Winamp. Чи не старий Winamp, але новий з гладким і швидким тему з легкістю ...? або ви рекомендуєте я запускаю Winamp вина ...
Old 3 квітня 2008, 09:55
Донор групи

Whats не подобається rythmbox?
Відразу також для додавання / видалення та пошуку музики є багато гравців

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.