![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| От години имам използван разгарям Deluxe Персонал финансите софтуер. Той се е превърнал в част от ежедневието Сега, да намеря себе си, желаещи да използват Linux на базата на пълно работно време Но аз искам да стимулирам с мен. Аз погледнах в Codeweaver-crossofice които аз считам, че е платена версия на виното не съм много доволен или софтуер Аз опитах kmoney, gnumoney, grisbi и останалата част от софтуера, предложени от Linux compatibles В близките е kmoney2 но отнема много зависимостта 'към тичам на GNOME десктоп Всяко предложение за това как ефективно да тичам разгарям от Gnome Desktop ще бъдат готови да опитате нещо веднъж |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| добре tbh, че е много трудно да се използва Windows програма с вино и да го дават 100% и добре, обаче, поради Google финансиране вино, те са се подобрили значително, а сега дори Photoshop може да работи безупречно и по-добре, отколкото може по прозорците
Не знам какъв софтуер се отнасят, както и да не са го употребявали ID кажа, но най-хубавото нещо да направите, е било стик с прозорци и двойствен обувка или намери алтернатива / равностойно прилагане на Linux Моята система: Cewy на чудно macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз не съм сигурен, че разбира "Аз погледнах в Codeweaver-crossofice които аз считам, че е платена версия на виното не съм много доволен или софтуер" - това, което прави погледна в предвид? Защо гледаш платена вино?
| |||
| |||
| Добре, че сте по-добра представа за това какво съм говоря за това време. Аз отидох и погледна какво разгарям е. Разгарям какво тези хора на Intuit направите. Аз действително сте инсталирали разгарям в миналото, но Бих забравил името. Има някои системи, които просто не са си отиваш да се поберат в Linux, докато не решите да го направи, а аз бях и погледнах в Intuit сайт и повярвай ми, тези хора не са най-малката намерението на отдаване под наем на своите клиенти спре използване на "Майкрософт" за своя клиент платформа. Аз бях виждал признаците на други системи и други операционни системи от петнадесет години и изключване, е unmistakeable. Обзалагам се, че "Майкрософт" си голяма част от Intuit, който е бил основната причина за предишни поводи като HP притежават голяма част от Novell беше. Това прави за ужасно управление избори. Вие сте в някоя от тези вертикални областта капани. За да използвате разгарям Вие трябва да имате Microsoft клиента. Дори ако някой хитър чим ластари един от Intuit и bodges начин, за да получите един от продуктите си вървят по виното е един продукт на много - тя може да бъде вашата Deluxe Лични например - и това е, че за една година освобождаване. Той може да работи за разгарям 2016 De Luxe Лични но това няма нищо общо с това дали тя ще продължи да работи за разгарям 2017 De Luxe лични. Вие имате много ограничен набор от възможности за водене на "Майкрософт" клиентът да тече го. Вариант 1 - купя Intuit и чувала копелето, отговорни за този въшлив решение. Вариант 2 - няма вариант 2. |
|
| |||
| |||
| също cedega е насочена към геймърите като има предвид, че виното е кръгла |
|
| |||
| |||
| Здравей Spot Всички статии Аз прочетох за Intuit и Linux разгарям съобщение, са отрицателни, както Вашите. Имам свива ми избор да KMYmoney и Пари Dance Аз инсталиран Пари Dance 2006, докато все още се използват свеж 5,10 и не може да получи подкрепление за отваряне, за да го прочетете. След около 25 конци във форума и многобройни пощата Най-накрая го дадоха. Инсталиран kmymoney за бърз 6,10 последната година тя не е била достатъчно близки до разгарям. Когато се прехвърлят файлове от разгарям да kmmoney те всички са бъркани Отне доста малко работа за преустройвам Последният ми въпрос по тази тема се е една от тези програми, подобрена през последните години и е цената на парите танц го направи по-добър от kmymoney |
|
| |||
| |||
| kmoney е за KDE, така ще работят по-добре за KDE интерфейс, защо да не им дам, опитайте пак след всичко приучавам разходите нищо |
|
| |||
| |||
| Фил, на разгарям на Microsoft разтвор наистина е от съществено значение за много хора. Ако те имат счетоводител, например, това е лудост да свършиш платци допълнително няколко дни професионален консултант път в годината, защото човекът е напълно запознат с разгарям, но не с затъмнявате разтвор сте решили беше достатъчна. Вертикален пазар пакети наистина търсенето тяхната собствена операционна среда, няма да се кръгла това. |
|
| |||
| |||
| Аз тичам разгарям 2008 г. в VMware Server (безплатно) на Fedora 7. Е използвал разгарям 2005 с кръстосано, но ще престанат да разгарям позволява онлайн актуализации в края на този месец. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Диск Partion в Ubuntu Linux | Горан | Linux & Алтернативни OS | 0 | 3 юни 2009 06:44 |
| Ubuntu Linux. купища проблеми и се нуждае от | ashaiba | Linux & Алтернативни OS | 5 | 4 май 2009 г. 22:57 |
| Възможно ли е да си направим безплатна операционна система като Linux Ubuntu с изглед | buckweed90 | Linux & Алтернативни OS | 5 | 4 Декември 2008 05:51 |
| Linux Ubuntu проблеми | ashaiba | Linux & Алтернативни OS | 10 | 3 април 2008 10:34 |
| Linux Ubuntu за Mac, Mac OS X е отишъл? | ashaiba | Linux & Алтернативни OS | 8 | 4 Март 2008 09:30 |
| Нишка Инструменти | |
| |