menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Linux & Alternativní OS

Register

Linux Ubuntu a oživnout

Reply

Thread Nástroje
Old 5.března 2008, 15:09
Člen Skupina

Default Linux Ubuntu a oživnout

Po celá léta jsem se používá Quicken Deluxe Personální Finance Software.
Se stala součástí mého každodenního života

Teď jsem se chtějí používat Linux na plný úvazek Ale chci, aby Quicken se mnou.

Jsem se podíval do Codeweaver-crossofice kterou jsem považují placené verzi Víno Nejsem velmi potěšen buď software

Jsem se pokusil kmoney, gnumoney, grisbi a všechny ostatní software navrhoval Linux compatibles
Nejbližší je kmoney2 ale hodně závislost to spustit na desktopu GNOME

Jakékoli návrhy na to, jak efektivně provozovat Quicken od Gnome desktopu budu ochoten zkusit cokoli, jakmile
Old 5.března 2008, 15:18
Dárce Skupina

tbh dobře, že je velmi obtížné používat okna programu pomocí vína a nechat běžet 100% a tak se však díky google financování vína mají výrazně zlepšila a nyní dokonce i Photoshop může běžet bezchybně a lépe, než se může na okna
i dont vědět, co jste software odkazující jako jsem nikdy nepoužíval, ale id říkají, že nejlepší věc, kterou musíte udělat, je buď držet s okny a duální boot, nebo najít alternativní / rovnocenné uplatnění na linux

Můj systém: Cewy se divit Macine

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Základní deska:
ASUS p5q deluxe
Paměť RAM:
4 harpuna OCZ 1066MHz SLI
Grafické karty (s):
nvidia evga 8800 ultra ko
Zvuková karta:
palubě
Pevný disk (y):
750 harpuna Seagate, 32meg cache
Optická mechanika (s):
3 asus dvd spisovatelé, LightScribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-P60
Chlazení:
tuniq věž
Síť / Internet:
Duální Gigabit LAN porty
Monitor (s):
24 "dell 2408wfp
Operační systém (y):
winfail průhled 64 | ubuntu / arch linux
Old 5.března 2008, 16:29
Dárce Skupina

Nejsem si jistý jsem pochopil, "podíval jsem se do Codeweaver-crossofice kterou jsem považují placené verzi Víno Nejsem velmi potěšen buď software" - co vypadalo na mysli? Proč jste se dívají na placené víno?

Už jste vyzkoušeli skutečně běží Quicken na linux / víno box? Co se stalo?

Můj systém: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Základní deska:
Asus A8N-VM CSM
Paměť RAM:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Grafické karty (s):
nVidia Geforce 6600 512 mb
Zvuková karta:
Cherry RS 6000 M klávesnice
Pevný disk (y):
Barracuda.7 + 2x200GB 58 MB / s udržení
Optická mechanika (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake soprán
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (s):
SXGA plochý
Operační systém (y):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 5.března 2008, 17:09
Dárce Skupina

Dobře, jsem si lepší představu o tom, co jsem mluvili o té době. Šel jsem a díval se na to, co je Quicken. Quicken to, co ty lidi na Intuit učinit. Jsem skutečně instalován Quicken v minulosti, ale já bych zapomněl na jméno.

Existuje několik systémů, které prostě nejsou nikdy zapadají do linux až do okamžiku, kdy si to, a já jsem se a podíval se na stránky Intuit a věřte mi, lidé, kteří nemají sebemenší úmysl nechat své zákazníky stop pomocí Microsoft jako svého klienta platformu. Jsem viděl známky na jiné systémy a jiné operační systémy na patnáct let, tu a tam, je to neklamné. Vsadím se, že Microsoft vlastní velkou část Intuit, že to byl hlavní důvod, o příležitostech, jako je HP vlastnící velkou část Novell byl. To přispívá k hrozné řízení volby.

Vy jste v jednom z těchto vertikálních poli pasti. Za účelem použití Quicken musíte mít Microsoft klienta. Dokonce i když některé chytrácký drnu skluzů přes Intuit a bodges na způsob, jak dostat své výrobky pod tekoucí Víno je to jeden výrobek z mnoha - to nemusí být váš Deluxe Osobní například - a je to, že za jeden rok uvolnit. Mohlo by to fungovat pro Quicken 2016 De Luxe osobní, ale že nemá nic společného se, zda budete pokračovat v práci pro Quicken 2017 De Luxe Osobní.

Ty mají velmi omezené množství alternativ k udržení klienta Microsoft spustit jej.

Varianta 1 - kupovat Intuit a pytel toho bastarda za to zodpovědný všivý rozhodnutí.

Varianta 2 - neexistuje žádná varianta 2.
Old 6.března 2008, 00:58
Dárce Skupina

i Cedega je zaměřen na hráče, že víno je kulaté
Old 6.března 2008, 11:11
Člen Skupina

Ahoj Spot

Všechny články jsem četl asi Intuit Quicken a Linux verze jsou negativní jako Vy.

Mám můj výběr zúžil na KMYmoney a Money Dance

Nainstaloval jsem Money Dance 2006, zatímco ještě pomocí Breezy 5.10 a nemohla dostat zálohu otevřít, abych mohl číst. Po asi 25 závity na fórum a četné e-mail jsem konečně dal ji nahoru.

Instalovaný kmymoney na dapper 6,10 minulý rok to nebylo dostatečně blízko Quicken. Když jsem se převádí soubory z Quicken kmmoney aby všichni byli míchaná Trvalo docela trochu práce, aby reorganizoval

Moje poslední otázka na toto téma se má některý z těchto programů, se zvýšila během uplynulého roku a náklady na praní tanec je lepší než kmymoney
Old 6.března 2008, 11:18
Dárce Skupina

kmoney je pro KDE tak by lépe pracovat na rozhraní KDE, proč dát jim zkuste to znovu po všem je zvyklý cenu cokoli
Old 6.března 2008, 11:26
Dárce Skupina

Phil se Quicken o řešení Microsoft je opravdu důležité pro mnoho lidí. Pokud mají účetní, například, je to šílenství, aby nakonec zaplatí navíc pár dní profesionální poradce době jednoho roku, protože ten chlap je úplně obeznámeni s Quicken, ale ne s obskurní řešení jste byl adekvátní. Vertikální trhu balíčky opravdu poptávky vlastní operační prostředí, není kolo, které dostává.
Old 5. dubna 2008, 12:52
Nový člen skupiny

Vedu Quicken 2008 ve VMware Server (zdarma) na Fedora 7. Byl pomocí Quicken 2005 s Crossover, ale Quicken se zastaví umožňující on-line aktualizace na konci tohoto měsíce.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Disk Partion v Ubuntu Linux Goran Linux & Alternativní OS 0 3. června 2009 06:44
Linux Ubuntu. spoustu problémů a potřeb ashaiba Linux & Alternativní OS 5 4. května 2009 22:57
Je možné spustit freeware OS jako je linux ubuntu s průhled buckweed90 Linux & Alternativní OS 5 4. prosince 2008 05:51
Linux Ubuntu problémy ashaiba Linux & Alternativní OS 10 3. duben 2008 10:34
Ubuntu Linux na Mac, Mac OS X je pryč? ashaiba Linux & Alternativní OS 8 4. březen 2008 09:30
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.