![]() |
|
| |||
| |||
| Για χρόνια έχω χρησιμοποιούνται Quicken Deluxe Προσωπικού Οικονομικών Λογισμικού. Έχει γίνει μέρος της καθημερινότητας μου Τώρα πιάνω τον εαυτό μου να θέλει να χρησιμοποιήσει το Linux με πλήρες ωράριο, αλλά θέλω να Quicken μαζί μου. Έχω εξετάσει Codeweaver-crossofice η οποία θεωρώ ότι είναι μια έκδοση του Κρασιού που καταβάλλεται δεν είμαι πολύ ικανοποιημένος με το λογισμικό είτε Εγώ προσπάθησα kmoney, gnumoney, grisbi και όλα τα υπόλοιπα που προτείνει το λογισμικό Linux συμβατές Το πιο κοντινό είναι kmoney2 αλλά χρειάζεται πολύ εξάρτηση της να τρέχει σε μια επιφάνεια εργασίας gnome Οποιαδήποτε πρόταση για το πώς να λειτουργούν αποτελεσματικά Quicken από Gnome desktop μου θα είναι πρόθυμοι να δοκιμάσουν κάτι μία φορά |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tbh καλά ότι είναι πολύ σκληρά για να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα των Windows χρησιμοποιώντας το κρασί πρέπει να τρέξει και το 100% και καλά, ωστόσο, λόγω του google χρηματοδότηση οίνου έχουν βελτιωθεί σε μεγάλο βαθμό ακόμη και τώρα μπορεί να λειτουργεί άψογα photoshop και καλύτερα από ό, τι μπορεί για τα παράθυρα
i dont ξέρει τι λογισμικό στο οποίο αναφέρεστε, όπως ποτέ δεν το χρησιμοποίησε για id πω, αλλά το καλύτερο πράγμα να κάνει είναι είτε να κολλήσει με τα παράθυρα και διπλή εκκίνηση ή την εξεύρεση μιας εναλλακτικής / ισοδύναμη αίτηση για linux Το σύστημά μου: Cewy της διερωτώμαι macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα "Έχω εξετάσει Codeweaver-crossofice η οποία θεωρώ ότι είναι μια έκδοση του Κρασιού που καταβάλλεται δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος ούτε με το λογισμικό" - τι εξέτασε σημαίνει; Γιατί κοιτάς αμειβόμενη κρασί;
| |||
| |||
| Εντάξει, έχω μια καλύτερη ιδέα για το τι είμαι μιλάμε για αυτή τη φορά. Πήγα και εξέτασαν τι είναι Quicken. Quicken της σε αυτούς τους ανθρώπους τι κάνουν Intuit. Έχω πράγματι εγκατεστημένο το Quicken στο παρελθόν αλλά Είχα ξεχάσει το όνομά του. Υπάρχουν ορισμένα συστήματα που απλώς δεν πρόκειται ποτέ να ενταχθούν στο linux μέχρι να επιλέξετε να κάνετε, και έχω και εξέτασε την Intuit site και πιστέψτε με, αυτά τα άτομα δεν έχουν την παραμικρή πρόθεση να αφήσουμε τους πελάτες τους σταματήσει Η Microsoft χρησιμοποιεί ως πλατφόρμα τους πελάτες τους. Έχω δει τα σημάδια σε άλλα συστήματα και άλλα λειτουργικά συστήματα για δεκαπέντε χρόνια και να σβήνουν, είναι unmistakeable. Σίγουρα η Microsoft δική ένα μεγάλο κομμάτι της Intuit, αυτό ήταν ο κύριος λόγος σε προηγούμενες περιπτώσεις όπως η HP το οποίο κατέχει ένα μεγάλο κομμάτι της Novell ήταν. Είναι φοβερό για τη διαχείριση επιλογών. Είσαι σε μία από αυτές τις κάθετες τομέα παγίδες. Για να χρησιμοποιήσετε Quicken θα πρέπει να έχετε ένα Microsoft πελάτη. Ακόμη κι αν κάποιες μάγκας χλοοτάπητας Κομπινεζόν ένα πάνω στις bodges Intuit και ένας τρόπος για να πάρετε ένα από τα προϊόντα τους που λειτουργεί υπό Οίνος είναι ένα προϊόν από τα πολλά - αλλά δεν μπορεί να σας ΝτεΛουξ Προσωπικά για παράδειγμα - και ότι πρόκειται για ένα έτος απελευθέρωση. Μπορεί να λειτουργήσει για Quicken 2016 De Luxe Προσωπικά όμως δεν έχει να κάνει με το αν θα συνεχίσει να εργάζεται για Quicken 2017 De Luxe Προσωπικά. Έχετε ένα πολύ περιορισμένο σύνολο εναλλακτικών λύσεων για τη διατήρηση της Microsoft πελάτη να το τρέξετε. Επιλογή 1 - αγοράζουν Intuit απολύσει το κάθαρμα και υπεύθυνος για αυτό το άθλιο απόφαση. Επιλογή 2 - δεν υπάρχει επιλογή 2. |
|
| |||
| |||
| Επίσης, έχει ως στόχο την cedega gamers ότι το κρασί είναι για όλους |
|
| |||
| |||
| Hi Spot Όλα τα άρθρα που έχω διαβάσει για Intuit Quicken και το Linux είναι ως αρνητική θέση με τα δικά σας. Έχω την επιλογή μου να μειωθεί και το Money KMYmoney Χορός Εγκατέστησα Money Dance 2006 ενώ εξακολουθούν να χρησιμοποιούν δροσερός 5,10 και δεν θα μπορούσε να πάρετε ένα αντίγραφο ασφαλείας για να ανοίξει έτσι θα μπορούσα να το διαβάσετε. Μετά από περίπου 25 μηνυματοσειρές στο forum και πολλά e-mail που έδωσε τελικά το. Εγκατεστημένο σε kmymoney τσαχπίνης 6,10 τελευταία χρόνια δεν ήταν αρκετά κοντά για να Quicken. Όταν μεταφέρονται αρχεία από το Quicken kmmoney να ήταν όλα κωδικοποιημένα Χρειάστηκε αρκετή δουλειά για την αναδιοργάνωση Η τελευταία μου ερώτηση για το θέμα αυτό έχει ένα από αυτά τα προγράμματα βελτιώθηκε κατά τα τελευταία χρόνια και είναι το κόστος του χρήματος χορού κάνει καλύτερα από ό, τι kmymoney |
|
| |||
| |||
| kmoney είναι για kde ώστε να λειτουργούν καλύτερα για το kde interface, γιατί να μην τους δώσουμε ένα προσπαθήστε ξανά μετά από όλα, συνηθίζει κοστίζει τίποτα |
|
| |||
| |||
| Phil, η λύση της Microsoft για το Quicken πραγματικά είναι απαραίτητη για πολλούς ανθρώπους. Εάν έχουν λογιστή, για παράδειγμα, είναι μια τρέλα για να πληρώσουν ένα επιπλέον ζευγάρι των ημερών επαγγελματική σύμβουλος φορά το χρόνο, διότι ο τύπος της πλήρως εξοικειωμένοι με το Quicken, αλλά δεν με την ασαφή λύση που αποφασίστηκε ήταν επαρκής. Κάθετη αγορά πακέτα πραγματικά ζήτηση δικό τους λειτουργικό περιβάλλον, δεν υπάρχει που να παρακαμφθεί. |
|
| |||
| |||
| I run Quicken 2008 στην VMware Server (δωρεάν) για το Fedora 7. Ήταν το 2005, με τη χρήση Quicken διασταύρωσης, αλλά θα σταματήσουν να επιτρέπουν Quicken online ενημερώσεις στο τέλος αυτού του μήνα. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Disk Partion στο Ubuntu Linux | Goran | Linux & Εναλλακτικές OS | 0 | 3η Ιουν 2009 06:44 |
| Ubuntu Linux. φορτία των προβλημάτων και των αναγκών | ashaiba | Linux & Εναλλακτικές OS | 5 | 4η Μαΐου 2009 22:57 |
| Είναι δυνατόν για να εκτελεστεί ένα δωρεάν λειτουργικό σύστημα όπως το linux ubuntu με vista | buckweed90 | Linux & Εναλλακτικές OS | 5 | 4 Δεκ 2008 05:51 |
| Ubuntu Linux προβλήματα | ashaiba | Linux & Εναλλακτικές OS | 10 | 3 Απρ 2008 10:34 |
| Ubuntu Linux σε Mac, Mac OS X έχει πάει; | ashaiba | Linux & Εναλλακτικές OS | 8 | 4η Μαρ 2008 09:30 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |