manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Linux OS i alternativna

Register

Linux Ubuntu i ubrzati

Reply

Thread Tools
Old 5. ožujak 2008, 15:09
Member Group

Godinama sam se oživiti Deluxe Personal Finance softver.
Ona je postala dio moje svakodnevne rutinske

Sada ću pronaći sebe žele koristiti Linux na puno radno vrijeme temelju Ali želim donijeti ubrzati sa mnom.

Ja sam gledao u Codeweaver-crossofice što smatram da je plaćena verzija Vinarna nisam jako zadovoljna ili softvera

Pokušao sam kmoney, gnumoney, grisbi i svi ostali softver predlaže Linux compatibles
Najbliži je kmoney2 ali uzima puno ovisnost se izvoditi na gnome desktop

Bilo koji sugestija o tome kako pokrenuti ubrzati efikasno sa Gnome desktop ću biti spremni probati nešto jednom
Old 5. ožujak 2008, 15:18
Donatorska Grupa

tbh i vrlo je teško koristiti Windows programa pomoću vina i pokrenite ga i 100% dobro, međutim, zbog google financiranje vina su uveliko poboljšalo i sada čak photoshop može izvoditi flawlessly i bolje nego što mogu na prozorima
ja dont znati što softvera koji se odnosi na što sam ga, ali nikad ne koristi id reći najbolja stvar za učiniti je bilo stick sa prozora i dual boot ili pronaći alternativni / ekvivalentan program na Linuxu

My System: Cewy je čudo macine

Procesor (i):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Matične ploče:
ASUS p5q deluxe
RAM memorija:
4 čeze ocz 1066mhz sli
Grafička kartica (e):
nvidia evga 8800 ultra ko
Sound Card:
onboard
Tvrdi disk (i):
750 čeze SEAGATE, 32meg cache
Optički pogon (e):
3 ASUS DVD piscima, lightscribe
Case / PSU:
armoursuite-lian li pc-p60
Hlađenje:
tuniq toranj
Network / Internet:
dual Gigabit LAN portovi
Monitor (e):
24 "Dell 2408wfp
Operacijski sustav (e):
winfail vidik 64 | Ubuntu / arch linux
Old 5. ožujak 2008, 16:29
Donatorska Grupa

Im 'ne siguran sam razumio "sam gledao u Codeweaver-crossofice što smatram da je plaćena verzija Vinarna nisam jako zadovoljna ni softver" - što ne pogledah u mean? Zašto si obličje at plaćeni vino?

Jeste li zaista pokušao ubrzati trčanje na Linux / vino box? Što se dogodilo?

My System: Tim

Procesor (i):
Athlon 64 3500 +
Matične ploče:
Asus A8N-VM CSM
RAM memorija:
Gusar PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Grafička kartica (e):
nVidia Geforce 6600 512MB
Sound Card:
Cherry RS 6000 m tipkovnici
Tvrdi disk (i):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s održavati
Optički pogon (e):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake sopran
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (e):
SXGA Flat Panel
Operacijski sustav (e):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 5. ožujak 2008, 17:09
Donatorska Grupa

Eto, ja sam bolji ideja što sam se govori o tom vremenu. JA je otišao i pogledao što se ubrzati. Ubrzati's what one na Intuit napraviti. Ja sam zapravo instalirana ubrzati u prošlosti, ali ja bih zaboravio ime.

Postoje neki sistemi koji jednostavno nisu uvijek će stati na Linux dok ne odlučite učiniti ga, a sam i gledao u Intuit stranica i vjerujte mi, one nemaju namjeru najmanji Najam svojim klijentima stop koristeći Microsoft kao njihov klijent platformi. Sam vidio znakove na drugim sustavima i drugim operativnim sustavima za petnaest godina i isključivanje, to je unmistakeable. Kladim Microsoft vlastiti veliki komad od Intuit, koji je bio glavni razlog zašto na prethodnu prigodama kao što su HP posjedovanje velik komad od Novellu bilo. To čini strašno za upravljanje izbore.

Ti si jedan od onih u vertikalnom polju zamke. Kako biste koristili ubrzati morate imati Microsoft klijenta. Čak i ako neki lukav busenje listića prepiti Intuit i bodges na način da se jedan od njihovih proizvoda izvodi pod Vino je jedan proizvod iz mnogo - to nije dobro svibanj biti vaše Deluxe Osobne na primjer - a to je da je jedan za godinu release. To bi moglo ubrzati rad za 2016 De Luxe Osobni ali to nema nikakve veze sa bilo da ćemo nastaviti raditi za ubrzati De Luxe Osobni 2017.

Imate vrlo ograničen skup alternativa za čuvanje Microsoftov klijentski da ga on.

Opcija 1 - Intuit kupiti i vreća za kopile ušljiv odgovorni za ovu odluku.

Opcija 2 - nema Option 2.
Old 6. ožujka 2008, 00:58
Donatorska Grupa

cedega također je namijenjen igračima, dok je vino svestrani
Old 6. ožujka 2008, 11:11
Member Group

Hi Spot

Sve članke sam čitati o Intuit i ubrzati Linux release su kao negativne kao tvoj.

Imam moj izbor suziti na KMYmoney Novac i ples

JA instaliran Money Dance 2006 dok je još svjež 5,10 koristite i ne može dobiti rezervnu otvoriti tako da sam mogao čitati. Nakon otprilike 25 Teme u forumu i brojne e-mail I napokon ga je dao gore.

Instalirani kmymoney na kicoški 6,10 prošle godine nije bio dovoljno blizu da se ubrzati. Kad sam prenesene datoteke iz ubrzati na kmmoney su sve izokrenut Bilo je sasvim malo raditi reorganizaciju

Moj zadnji pitanje na ovoj temi ima je bilo koji od ovih programa poboljšana tijekom protekle godine te je cijena novca plesa čine ga boljim nego kmymoney
Old 6. ožujka 2008, 11:18
Donatorska Grupa

kmoney je za kde pa će raditi bolje na kde sučelje, zašto ne dati im pokušajte ponovo nakon svih troškova što je običaj
Old 6. ožujka 2008, 11:26
Donatorska Grupa

Phil je ubrzati rješenje na Microsoft stvarno neophodno je za puno ljudi. Ako oni imaju knjigovođa, na primjer, to je ludost za završiti plaćajući dodatni par dana profesionalni konzultant vrijeme od godinu dana jer momak je u potpunosti upoznat s ubrzati, ali ne i sa zatamnjivati rješenje vam odlučila je adekvatna. Vertikalna tržišta paketa zaista napraviti vlastiti zahtjev operativnom okruženju, nema da dobivanje okrugle.
Old 5. travanj 2008, 12:52
Novi član grupe

JA trčanje ubrzati 2008 u VMware Poslužitelj (besplatno) na Fedora 7. Bio koristeći oživiti 2005 Crossover, ali će prestati ubrzati online dopuštajući ažuriranja na kraju ovog mjeseca.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.