kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Linux és OS Alternatív

Register

Ubuntu Linux és a gyorsulás

Reply

Téma eszközök
Old Március 5, 2008, 15:09
Csoport tagja

Default Ubuntu Linux és a gyorsulás

Az év során felhasznált Quicken Deluxe Személyzeti Finance szoftver.
Mára egy része a napi rutin

Most találtam magam akarják használni a Linux a teljes munkaidőben, De szeretném, hogy a Quicken velem.

Én néztem Codeweaver-crossofice amit figyelembe kell fizetni változata Bor én nem vagyok nagyon elégedett vagy szoftver

Megpróbáltam kmoney, gnumoney, grisbi és az összes többi a szoftver által javasolt Linux compatibles
A legközelebb a kmoney2 hanem sok függőséget's futtathatnak a Gnome

Minden javaslatot arról, hogyan lehet hatékonyan működtetett Quicken a Gnome asztali leszek hajlandó kipróbálni valami egyszer
Old Március 5, 2008, 15:18
Donor Group

tbh is, hogy nagyon nehéz használni a Windows program segítségével a bor, és úgy fut, és 100%-ban is, de mivel a Google finanszírozás bor jelentősen javult, és most még a Photoshop is hibátlanul fut, és jobban, mint hogy a Windows
I dont know what you are szoftver hivatkozva, ahogy még soha nem használt, de id mondják, a legjobb dolog, vagy marad a Windows és a dual boot vagy talál egy alternatív / egyenértékű alkalmazás linux

My System: Cewy a csoda macine

Processzor (ok):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Alaplap:
asus p5q deluxe
RAM memória:
4 koncert OCZ 1066MHz SLI
Grafikus kártya (k):
nVidia 8800 Ultra evga ko
Hangkártya:
fedélzeten
Merevlemez (ek):
750 koncert Seagate, 32meg cache
Optikai meghajtó (k):
3 asus dvd író, LightScribe
Case / tápegység:
Lian-li armoursuite pc-P60
Hűtés:
tuniq torony
Hálózat / Internet:
Két Gigabit LAN portok
Monitor (ok):
24 "Dell 2408wfp
Operációs rendszer (ek):
winfail Vista 64 | ubuntu / linux arch
Old Március 5, 2008, 16:29
Donor Group

Nem vagyok benne biztos, megértettem "én néztem Codeweaver-crossofice amit figyelembe kell fizetni változata Bor én nem vagyok nagyon elégedett vagy szoftver" - mit nézett a jelent? Miért keresi a kifizetett bor?

Hát valóban próbált futás Quicken egy linux / bor doboz? Mi történt?

My System: Tim

Processzor (ok):
Athlon 64 3500 +
Alaplap:
Asus A8N-VM CSM
RAM memória:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Grafikus kártya (k):
nVidia GeForce 6600 512MB
Hangkártya:
Cherry RS 6000 M billentyű
Merevlemez (ek):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s fenntartása
Optikai meghajtó (k):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / tápegység:
Thermaltake Soprano
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (ok):
SXGA panel
Operációs rendszer (ek):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old Március 5, 2008, 17:09
Donor Group

Oké, én is egy jobb ötlete, hogy mit beszélek ebben az időben. Elmentem, s milyen Quicken van. Quicken az, amit ezek az emberek az Intuit tenni. Én valóban telepítve Quicken a múltban, de azt elfelejtette a nevét.

Vannak olyan rendszerek, amelyek egyszerűen nem mindig megy fér bele a linux-ig ki kell csinálni, és én voltam, és úgy nézett az Intuit helyén és higgye el, ezek az emberek nem a legcsekélyebb szándéka bérbeadása ügyfeleik stop a Microsoft, mint az ügyfél platformon. Én láttam a jeleket más rendszerek és egyéb operációs rendszerek tizenöt éven be-és kikapcsolása, ez unmistakeable. Lefogadom, a Microsoft saját nagy darab Intuit, ez volt a fő oka a korábbi alkalmakkor, mint a HP tulajdonló egy nagy darab Novell volt. Ez lehetővé teszi a rettenetes irányítás választást.

Te vagy az egyik ilyen terület függőleges csapdákat. Ahhoz, hogy a Quicken kell egy Microsoft ügyfél. Még akkor is, ha néhány ravasz pasi egy slips át Intuit és bodges olyan módon, hogy valamely termék fut Wine alatt csak egy termék a sok - akkor nem is lesz a Deluxe Személyes például - és ez az, hogy egy év release. Lehet, hogy munkát Quicken 2016 De Luxe Személyes hanem hogy semmi köze, hogy majd folytatja a munkát a Quicken 2017 De Luxe Personal.

Van egy nagyon korlátozott számú alternatíva ahhoz, hogy a Microsoft ügyfél fut be.

1. választási lehetőség - buy Intuit és zsák szemetet a felelős a tetves határozatot.

A 2. lehetőség - nincs 2. lehetőség.
Old Március 6, 2008, 00:58
Donor Group

Cedega is a célja, hogy a játékosok mivel a bor körül
Old Március 6, 2008, 11:11
Csoport tagja

Hi Spot

A cikkeket elolvastam kb Intuit és Quicken Linux kiadás a negatív, mint a tiéd.

Van szűkült az én választásom, hogy KMYmoney és Pénz Dance

Telepítettem Money Dance 2006, miközben továbbra is használja Breezy 5,10 és nem kap egy biztonsági mentést, hogy megnyitja így olvasni. Körülbelül 25 szálat a fórumban, és több e-mail Végre adta fel.

Telepített kmymoney a dapper 6,10 elmúlt év nem volt elég közel a Quicken. Amikor át fájlokat a Quicken kmmoney mind torzított telt egészen egy kis munka átszervezhesse

Az utolsó kérdés ebben a témában is van a fenti programok javították az elmúlt évben, és ez a költség a pénz a tánc, hogy jobb, mint kmymoney
Old Március 6, 2008, 11:18
Donor Group

kmoney van kde így jobban működjön a KDE felületet, miért nem ad nekik, próbálja újra, hogy mindezek után szokás költsége semmit
Old Március 6, 2008, 11:26
Donor Group

Phil, a Quicken Microsoft megoldás valóban elengedhetetlen egy csomó embert. Ha van egy könyvelő, például, az őrület, hogy ki fizet egy extra pár nap szakmai tanácsadó ideje egy év, mert a pasi teljesen ismeri a Quicken, de nem a zavaros oldatot meg határozott volt megfelelő. Vertikális piaci csomag tényleg kereslet saját működési környezet, nem kapok, hogy kerek.
Old Április 5 2008, 12:52
Új tag Csoport

Én vezetem Quicken 2008 VMware Server (ingyenes) a Fedora 7. Volt használva Quicken 2005 keresztcsiga, de Quicken fog állni, hogy az online frissítések végén ebben a hónapban.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.