![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Az év során felhasznált Quicken Deluxe Személyzeti Finance szoftver. Mára egy része a napi rutin Most találtam magam akarják használni a Linux a teljes munkaidőben, De szeretném, hogy a Quicken velem. Én néztem Codeweaver-crossofice amit figyelembe kell fizetni változata Bor én nem vagyok nagyon elégedett vagy szoftver Megpróbáltam kmoney, gnumoney, grisbi és az összes többi a szoftver által javasolt Linux compatibles A legközelebb a kmoney2 hanem sok függőséget's futtathatnak a Gnome Minden javaslatot arról, hogyan lehet hatékonyan működtetett Quicken a Gnome asztali leszek hajlandó kipróbálni valami egyszer |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tbh is, hogy nagyon nehéz használni a Windows program segítségével a bor, és úgy fut, és 100%-ban is, de mivel a Google finanszírozás bor jelentősen javult, és most még a Photoshop is hibátlanul fut, és jobban, mint hogy a Windows
I dont know what you are szoftver hivatkozva, ahogy még soha nem használt, de id mondják, a legjobb dolog, vagy marad a Windows és a dual boot vagy talál egy alternatív / egyenértékű alkalmazás linux My System: Cewy a csoda macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem vagyok benne biztos, megértettem "én néztem Codeweaver-crossofice amit figyelembe kell fizetni változata Bor én nem vagyok nagyon elégedett vagy szoftver" - mit nézett a jelent? Miért keresi a kifizetett bor?
| |||
| |||
| Oké, én is egy jobb ötlete, hogy mit beszélek ebben az időben. Elmentem, s milyen Quicken van. Quicken az, amit ezek az emberek az Intuit tenni. Én valóban telepítve Quicken a múltban, de azt elfelejtette a nevét. Vannak olyan rendszerek, amelyek egyszerűen nem mindig megy fér bele a linux-ig ki kell csinálni, és én voltam, és úgy nézett az Intuit helyén és higgye el, ezek az emberek nem a legcsekélyebb szándéka bérbeadása ügyfeleik stop a Microsoft, mint az ügyfél platformon. Én láttam a jeleket más rendszerek és egyéb operációs rendszerek tizenöt éven be-és kikapcsolása, ez unmistakeable. Lefogadom, a Microsoft saját nagy darab Intuit, ez volt a fő oka a korábbi alkalmakkor, mint a HP tulajdonló egy nagy darab Novell volt. Ez lehetővé teszi a rettenetes irányítás választást. Te vagy az egyik ilyen terület függőleges csapdákat. Ahhoz, hogy a Quicken kell egy Microsoft ügyfél. Még akkor is, ha néhány ravasz pasi egy slips át Intuit és bodges olyan módon, hogy valamely termék fut Wine alatt csak egy termék a sok - akkor nem is lesz a Deluxe Személyes például - és ez az, hogy egy év release. Lehet, hogy munkát Quicken 2016 De Luxe Személyes hanem hogy semmi köze, hogy majd folytatja a munkát a Quicken 2017 De Luxe Personal. Van egy nagyon korlátozott számú alternatíva ahhoz, hogy a Microsoft ügyfél fut be. 1. választási lehetőség - buy Intuit és zsák szemetet a felelős a tetves határozatot. A 2. lehetőség - nincs 2. lehetőség. |
|
| |||
| |||
| Cedega is a célja, hogy a játékosok mivel a bor körül |
|
| |||
| |||
| Hi Spot A cikkeket elolvastam kb Intuit és Quicken Linux kiadás a negatív, mint a tiéd. Van szűkült az én választásom, hogy KMYmoney és Pénz Dance Telepítettem Money Dance 2006, miközben továbbra is használja Breezy 5,10 és nem kap egy biztonsági mentést, hogy megnyitja így olvasni. Körülbelül 25 szálat a fórumban, és több e-mail Végre adta fel. Telepített kmymoney a dapper 6,10 elmúlt év nem volt elég közel a Quicken. Amikor át fájlokat a Quicken kmmoney mind torzított telt egészen egy kis munka átszervezhesse Az utolsó kérdés ebben a témában is van a fenti programok javították az elmúlt évben, és ez a költség a pénz a tánc, hogy jobb, mint kmymoney |
|
| |||
| |||
| kmoney van kde így jobban működjön a KDE felületet, miért nem ad nekik, próbálja újra, hogy mindezek után szokás költsége semmit |
|
| |||
| |||
| Phil, a Quicken Microsoft megoldás valóban elengedhetetlen egy csomó embert. Ha van egy könyvelő, például, az őrület, hogy ki fizet egy extra pár nap szakmai tanácsadó ideje egy év, mert a pasi teljesen ismeri a Quicken, de nem a zavaros oldatot meg határozott volt megfelelő. Vertikális piaci csomag tényleg kereslet saját működési környezet, nem kapok, hogy kerek. |
|
| |||
| |||
| Én vezetem Quicken 2008 VMware Server (ingyenes) a Fedora 7. Volt használva Quicken 2005 keresztcsiga, de Quicken fog állni, hogy az online frissítések végén ebben a hónapban. |