פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי

Register

לינוקס Ubuntu ו לזרז

Reply

שרשרת כלים
Old 5 מרס 2008, 15:09
חבר קבוצת

במשך שנים אני השתמשו אנשי האוצר להאיץ Deluxe התוכנה.
זה הפך חלק שגרת היומיום שלי

עכשיו אני מוצא את עצמי המבקשים להשתמש לינוקס על בסיס כל הזמן, אבל אני רוצה להביא איתי למהר.

יש לי הסתכל לתוך Codeweaver-crossofice שאותה אני מחשיב להיות משולם הגירסה של יין אני לא מאוד מרוצה או תוכנה

ניסיתי kmoney, gnumoney, grisbi וכל שאר התוכנות המוצעות על ידי לינוקס compatibles
קרוב kmoney2 אבל הוא לוקח הרבה תלות של לרוץ על שולחן העבודה GNOME

כל הצעה כיצד לפעול ביעילות לזרז מתוך שולחן העבודה GNOME אני יהיה מוכן לנסות כל דבר פעם אחת
Old 5 מרס 2008, 15:18
קבוצת תורמים

ובכן tbh זה מאוד קשה להשתמש ב-Windows באמצעות תוכנית יין ויש לך להריץ את זה טוב ו 100%, אולם עקב המימון Google יין הם השתפרה מאוד ועכשיו גם יכול להריץ Photoshop היו ללא רבב וטוב יותר ממה שהוא יכול ב-Windows
אני יודע מה התוכנה dont אתה מתכוון גם אני מעולם לא השתמשתי בה אלא מזהה אומר הדבר הטוב ביותר לעשות הוא גם מקל עם חלונות אתחול כפול או למצוא חלופה / יישום מקביל ב-Linux

המערכת שלי: Cewy של פלא macine

מעבד (ים):
Intel Core 2 מרובע q6600@3.2Ghz
לוח האם:
ASUS p5q Deluxe
זיכרון RAM:
4 חלטורה OCZ SLI 1066mhz
כרטיס מסך (S):
evga Nvidia 8800 Ultra ko
כרטיס קול:
onboard
Hard Drive (s):
750 חלטורה seagate, 32meg המטמון
כונן אופטי (S):
3 ASUS DVD סופרים, lightscribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-p60
Cooling:
tuniq מגדל
רשת / אינטרנט:
dual gigabit יאן יציאות
צג (S):
24 "Dell 2408wfp
מערכת הפעלה (S):
winfail Vista 64 | Ubuntu / Linux קשת
Old 5 מרס 2008, 16:29
קבוצת תורמים

אני לא בטוח שאני מבין "יש לי נראה לתוך Codeweaver-crossofice שאותה אני מחשיב להיות משולם גירסה יין אני לא מאוד מרוצה או תוכנה" - מה נראה לתוך מתכוון? למה אתה מסתכל על שילם יין?

האם באמת ניסו להחיות לפעול על לינוקס / יין התיבה? מה קרה?

המערכת שלי: טים

מעבד (ים):
Athlon 64 3500 +
לוח האם:
ASUS A8N-VM CSM
זיכרון RAM:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
כרטיס מסך (S):
nvidia Geforce 6600 512MB
כרטיס קול:
דובדבן RS 6000 ז מקלדת
Hard Drive (s):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s לתמוך
כונן אופטי (S):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake סופרן
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
Telewest 2x20Mb/sec
צג (S):
SXGA לוח שטוח
מערכת הפעלה (S):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 5 מרס 2008, 17:09
קבוצת תורמים

בסדר, אני כבר רעיון טוב יותר על מה אני מדבר על זה פעם. הלכתי הסתכל מה היא להאיץ. להחיות מה האנשים האלה עושים בבית Intuit. אני למעשה כבר מותקן לזרז בעבר אבל אני מעוניין שכחת את שם.

ישנן כמה מערכות, פשוט כי הם מעולם לא הולך להתאים Linux עד שהם בוחרים לעשות את זה, ואני כבר והסתכלתי על Intuit אתר תאמין לי, אלה לא אנשים שיש להם את slightest כוונה לתת ללקוחותיהם להפסיק בתור משתמש ב-Microsoft פלטפורמת לקוח שלהם. אני ראיתי את השלטים על אחרים ומערכות הפעלה אחרות מערכות חמש עשרה שנים לסירוגין, זה unmistakeable. אני בטוח מיקרוסופט יש נתח גדול של Intuit, זה היה הסיבה העיקרית על מקרים קודמים של HP כמו owning נתח גדול של נובל היה. זה נורא עבור ניהול הבחירות.

אתה אחד מאותם אנכי שדה המלכודות. על מנת לזרז את השימוש חייב להיות לקוח של מיקרוסופט. גם חלק ברנש ערמומי slips אחד על פני Intuit ו bodges דרך לקבל את אחד המוצרים שלהם לפעול תחת יין זה מוצר אחד מתוך רבים - זה עשוי להיות טוב לא אישי שלך Deluxe למשל - וזה בשביל זה משנה של המהדורה. זה אולי עובד למהר 2016 דה לוקס אישי אבל אין שום קשר בין אם הוא מתכוון להמשיך לעבוד למהר 2017 דה לוקס אישי.

יש לך מוגבל מאוד של חלופות בחר כדי לשמור על הלקוחות של מיקרוסופט להתקין אותה.

אפשרות 1 - לקנות את השק ו Intuit ממזר אחראית מפורעש החלטה זו.

אפשרות 2 - אין אפשרות 2.
Old 6 מרס 2008, 00:58
קבוצת תורמים

גם הוא cedega שנועדו Gamers ואילו היין הוא כל סיבוב
Old 6 מרס 2008, 11:11
חבר קבוצת

היי ספוט

כל המאמרים קראתי אודות Intuit ו-Linux למהר לשחרר הן שליליות כמו שלך.

אני צריך לצמצם את הבחירה כדי KMYmoney וכסף ריקודים

התקנתי כסף ריקודים 2006, תוך שימוש מאורר 5.10 ולא יכולתי לקבל גיבוי לפתוח אז אני יכול לקרוא אותו. אחרי בערך 25 פתילים בפורום ומספר רב של דואר אלקטרוני, אני סוף סוף נתן את זה.

מותקנים על kmymoney נאה 6.10 אשתקד זה לא היה מספיק קרוב כדי למהר. כשאני העביר קבצים כדי לזרז kmmoney הם היו כל טרוף לקח די קצת עבודה כדי לארגן מחדש

השאלה האחרונה שלי בנושא זה הוא אחד משני אלה יש תוכניות שיפרה בשנה האחרונה והיא עלות הכסף לרקוד לעשות זאת טוב יותר מאשר kmymoney
Old 6 מרס 2008, 11:18
קבוצת תורמים

kmoney עבור kde כך הוא יעבוד טוב יותר על ממשק kde, למה לא לתת להם לנסות שוב, אחרי הכל זה דבר רגיל עלות
Old 6 מרס 2008, 11:26
קבוצת תורמים

פיל, לזרז את הפתרון ב-Microsoft באמת חיוני עבור הרבה אנשים. אם יש להם חשבון על, לדוגמה, זה טירוף כדי לשלם תוספת של כמה ימים יועץ מקצועי פעם בשנה, כי הבחור של לגמרי מכיר אבל לא למהר עם לעמום החלטת היה פתרון הולם. אנכי שוק חבילות באמת הדרישה שלהם סביבת ההפעלה, לא מקבל את זה עגול.
Old 5 אפריל 2008, 12:52
קבוצת חברות חדשות

אני מפעיל לזרז ב VMware Server 2008 (ללא תשלום) ב Fedora 7. היה משתמש לזרז 2005 עם Crossover, אבל להחיות יפסיקו מקוון המאפשר עדכוני בסוף החודש.
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.