mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Linux & Alternative OS

Register

Linux Ubuntu ir pagreitina

Reply

Temos įrankiai
Old Kovas 5, 2008, 15:09
Narys

Default Linux Ubuntu ir pagreitina

Daugelį metų aš naudoju Quicken Deluxe Personalo Finansai įranga.
Jis tapo mano kasdienybės dalis

Dabar galiu rasti sau nori naudoti Linux, visą laiką, bet noriu pareikšti Quicken su manimi.

Aš pažvelgė į Codeweaver-crossofice kuris, mano nuomone, turi būti mokama versija Vyno nesu labai patenkintas arba programinė įranga

Mėginau kmoney, gnumoney, grisbi ir visos programinės įrangos poilsio pasiūlė Linux compatibles
Artimiausias yra kmoney2 bet mano priklausomybė's skaičiuoti GNOME aikštelė

Bet apie tai, kaip efektyviai vykdyti Quicken nuo GNOME būsiu pasiruošęs išbandyti ką nors kartą pasiūlymas
Old Kovas 5, 2008, 15:18
Donorų grupės

gerai TBH labai sunku naudoti "Windows" programą, naudodami vyną ir jį paleisti 100% ir gerai, tačiau dėl finansavimo "Google" vyno, kurį jie labai pagerėjo ir dabar net photoshop gali veikti nepriekaištingai ir geriau, negu jis gali apie Windows
I dont know what programinė įranga, kurią turi galvoje, kaip aš niekada nebuvo naudojamas, tačiau id pasakyti, geriausia, ką reikia padaryti, tai arba klijuoti langus bei dvigubos įkrovos arba rasti alternatyvių / lygiaverčiai taikyti Linux

Mano sistema: Cewy's stebuklas Macine

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Pagrindinė plokštė:
Asus p5q Deluxe
RAM atmintis:
4 koncertą OCZ 1066MHz SLI
Graphics Card (-ai):
NVIDIA EVGA 8800 Ultra ko
Garso plokštė:
laive
Kietasis diskas (-ai):
750 koncertą Seagate, 32meg talpyklos
Optical Drive (s):
3 Asus DVD rašytojų, LightScribe
Case / PSU:
Lian-Li armoursuite PC-P60
Aušinimas:
tuniq bokštas
Tinklas / Internetas:
dvigubas Gigabit LAN ports
Monitorius (-ai):
24 "Dell 2408wfp
Operacinė sistema (-os):
winfail Vista 64 | Ubuntu / Arch Linux
Old Kovas 5, 2008, 16:29
Donorų grupės

Nežinau, aš supratau: "Aš užsukę į Codeweaver-crossofice kuris, mano nuomone, turi būti mokama versija Vyno nesu labai patenkintas arba programinė įranga" - ką pažvelgė į tai? Kodėl jūs žiūrite mokama Wine?

Ar jūs iš tikrųjų bandė paleisti Quicken apie Linux / wine box? Kas atsitiko?

Mano sistema: Timas

Procesorius (-iai):
Athlon 64 3500 +
Pagrindinė plokštė:
Asus A8N-VM CSM
RAM atmintis:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 6600 512MB
Garso plokštė:
Vyšnių RS 6000 m klaviatūra
Kietasis diskas (-ai):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s palaikyti
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake Soprano
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitorius (-ai):
SXGA plokščiasis
Operacinė sistema (-os):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old Kovas 5, 2008, 17:09
Donorų grupės

Gerai, aš geriau suprasti, ką aš kalbu apie šį laiko. Nuėjau ir pamačiau, kas yra Quicken. Quicken ką kokios Intuit žmonių padaryti. Aš tikrai įdiegta Quicken į praeitį, bet aš Pamiršai pavadinimas.

Yra keletas sistemų, kurios paprasčiausiai nėra kada vyksta, kad tilptų į "Linux", kol jie nuspręs tai padaryti, ir aš, ir pažvelgė Intuit svetainės ir patikėk, tų žmonių, kurie ne menkiausio ketinimo nuvilia savo klientams nutraukti naudojant "Microsoft" savo kliento programą. Mačiau kitų sistemų ir kitų operacinių sistemų požymiai penkiolika metų ir išjungti, tai Ekspresyvi. I bet "Microsoft" savo Didžioji dalis Intuit, tai buvo pagrindinė priežastis, dėl ankstesnių kartų kaip HP, kuriai priklauso Didžioji dalis Novell buvo. Jame dėl baisu valdymo sprendimus.

Esate vienas iš tų vertikalių srityje spąstus. Norint naudotis Quicken turite "Microsoft" klientų. Net jeigu kai klastingas SOD lapeliai viena perimtų Intuit ir bodges būdas gauti vieno iš jų produktai veikia pagal vyno tai vienas produktas iš daugelio - tai gali būti jūsų Deluxe Asmeninis pavyzdžiui - ir tai, kad už vienerių metų išleidimo. Jis gali dirbti Quicken 2.016 De Luxe Asmeninis bet tai neturi nieko bendro su, ar jis bus toliau dirbti Quicken 2.017 De Luxe Personal.

Jūs turite labai ribotą alternatyvų palaikymo "Microsoft" klientų paleisti jį.

1 variantas - pirkti Intuit ir maišą Bastard atsakingas už šio Wszawy sprendimas.

2 variantas - nėra 2 variantas.
Old Kovas 6, 2008, 00:58
Donorų grupės

pat Cedega siekiama žaidėjai kadangi vynas yra visų pusių
Old Kovas 6, 2008, 11:11
Narys

Hi Spot

Visi straipsniai turiu skaityti apie Intuit "ir" Linux "Quicken spaudai yra neigiamas, kaip tavo.

Turiu sumažėjo mano pasirinkimas KMYmoney pinigus ir šokis

Įdiegiau Money Dance 2006, o dar naudojate Breezy 5,10 ir negalėjo gauti atsarginę kopiją norite atidaryti, kad galėčiau jį perskaityti. Po maždaug 25 Temos forume ir daug e-mail Aš pagaliau davė jį.

Įdiegta kmymoney dėl dapper 6,10 Pernai ji nebuvo pakankamai arti, kad Quicken. Kai aš perkelti failus iš Quicken į kmmoney jie visi buvo plakta Prireikė nemažai darbo tiek pertvarkyti

Mano paskutinis klausimas šia tema buvo viena iš šios programos pagerėjo per pastaruosius metus ir yra pinigų Dance kaina padaryti geriau nei kmymoney
Old Kovas 6, 2008, 11:18
Donorų grupės

kmoney skirtas KDE, tai geriau veiktų su KDE sąsaja, kodėl negali jiems duoti pabandyti juk jis įpratęs nekainuoja
Old Kovas 6, 2008, 11:26
Donorų grupės

Phil, "Microsoft" sprendimas Quicken tikrai yra būtina daug žmonių. Jei jie buhalteris, pavyzdžiui, tai beprotybė pabaigos mokėti papildomai porą dienų Profesionalaus konsultanto metu metais, nes vaikinas yra visiškai susipažinę su Quicken, o ne su neaiškus sprendimas Jūs nusprendėte buvo tinkamas. Vertikalus rinkos paketai tikrai paklausa jų veiklos aplinką, nėra gauti turas kad.
Old 5 balandis 2008, 12:52
Naujas Narys

Aš paleisti VMware Server 2008 "Quicken (nemokamai) į Fedora 7. Naudoju Quicken 2005 m. visureigis, bet Quicken bus Nebeleisti internete atnaujinimus šio mėnesio pabaigoje.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Diskas Partion Ubuntu Linux Goran Linux & Alternative OS 0 3 birželis 2009 06:44
Linux Ubuntu. apkrovų problemas ir poreikius ashaiba Linux & Alternative OS 5 4 gegužė 2009 22:57
Ar įmanoma paleisti nemokama OS kaip linux ubuntu vista buckweed90 Linux & Alternative OS 5 Gruodis 4, 2008 05:51
Linux Ubuntu problemos ashaiba Linux & Alternative OS 10 3 balandis 2008 10:34
Linux Ubuntu Mac, Mac OS X is gone? ashaiba Linux & Alternative OS 8 4 kovas 2008 09:30
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.