![]() |
|
| |||
| |||
| Ilgus gadus esmu izmanto Quicken Deluxe Personnel financé Software. Tas ir kļuvis par daļu no manas ikdienas rutīnas Tagad es varu atrast sev vēlas izmantot Linux uz pilnu slodzi Bet es gribu, lai Quicken ar mani. Es esmu pētījusi Codeweaver-crossofice ko es uzskatu par samaksājis versiju Vīna es neesmu ļoti apmierināta nedz ar programmatūru Esmu mēģinājis kmoney, gnumoney, grisbi un visa pārējā programmatūra ierosināto Linux compatibles Tuvākais ir kmoney2 bet ņem daudz atkarība ir, lai darbotos ar gnome desktop Jebkuru priekšlikumu par to, kā efektīvi vadīt Quicken no Gnome darbvirsmas man būs gatavs izmēģināt kaut reizi |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| labi TBH tas ir ļoti grūti lietot Windows programmas, lietojot vīnu, un to "palaist 100% un labi, tomēr, ņemot vērā google finansējumu vīna tie ir ievērojami uzlabojusies un tagad pat photoshop nevar darboties nevainojami un labāk, nekā to var Windows
Nezinu, kāda programmatūra jums ir domāta, kā man nekad nav izmantots, bet id teikt, vislabāk to darīt, ir vai nu stick logiem un dual boot vai atrast alternatīvus / vienādu piemērošanu par linux Mana sistēma: Cewy's brīnīties macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es neesmu pārliecināts, es sapratu: "Es esmu pētījusi Codeweaver-crossofice, ko es uzskatu par samaksājis versiju Vīna es neesmu ļoti apmierināta nedz ar programmatūru" - ko pētījusi nozīmē? Kāpēc tu meklē maksā Wine?
| |||
| |||
| Labi, es esmu labāku priekšstatu par to, ko es runāju par šo laiku. Man aizgāja un paskatījās, kas Quicken ir. Quicken's what tiem, kuriem Intuit cilvēki veido. Man tiešām uzstādītas Quicken kas agrāk, bet man aizmirsis nosaukumu. Ir dažas sistēmas, vienkārši nav vēl gatavojas iederas linux kamēr tās izvēlas to darīt, un es esmu bijis un paskatījās Intuit vietā un ticiet man, šiem cilvēkiem ir ne mazāko nodomu izīrēšanas klientu stop izmantojot Microsoft kā savu klientu platformu. Esmu redzējis uz citām sistēmām un citām operētājsistēmām zīmēm piecpadsmit gadus un izslēgt, tas nepārprotamajām. I bet Microsoft savā lielu gabalu no Intuit, ka ir bijis galvenais iemesls, kādēļ iepriekšējās reizēs kā HP, kam pieder liela rieciens Novell bija. Tas padara šausmīgs pārvaldes lēmumu pieņemšanu. Tu esi vienā no tās vertikālās lauka slazdus. Lai izmantotu Quicken Jums ir jābūt Microsoft klientu. Pat ja daži veikls velēna izslīd viens vairāk par Intuit un bodges veids, kā iegūt vienu no saviem ražojumiem darbojas saskaņā ar Vīna tas ir viens produkts no daudziem - tā var arī nebūt Jūsu Deluxe Personal piemēram - un tas, ka viens gads atbrīvošanu. Tas var strādāt Quicken 2.016 De Luxe Personal taču nav nekāda sakara ar to, vai tā būs arī turpmāk strādāt Quicken 2.017 De Luxe Personal. Jums ir ļoti ierobežots alternatīvu saglabāt Microsoft klientu palaist to. Variants 1 - pērku Intuit un maisu bastards atbildīga par šo utains lēmumu. Variants 2 - nav Option 2. |
|
| |||
| |||
| arī cedega ir vērsta Gamers bet vīns ir viss ap |
|
| |||
| |||
| Hi Spot Visi raksti esmu lasījusi Intuit un Linux Quicken presei ir negatīva, jo jūsu. Man ir samazinājušās manu izvēli KMYmoney un naudas Dance Es instal Money Dance 2.006 vienlaikus izmantojot vējains 5,10 un nevar saņemt rezerves atvērt, lai es varētu izlasīt. Pēc aptuveni 25 vītnes forumā, un vairākiem e-pastu es beidzot deva to. Installed kmymoney par kustīgs 6,10 pagājušajā gadā nebija pietiekami tuvs Quicken. Kad es pārvietot failus no Quicken līdz kmmoney tie visi scrambled Pagāja diezgan mazliet darba reorganizēt Manu pēdējo jautājumu par šo tematu ir vai nu šīs programmas uzlabojās vairāk nekā pagājušajā gadā, un naudas vērtību deju padarīt labāk nekā kmymoney |
|
| |||
| |||
| kmoney ir kde tā darbosies labāk kde interfeisu, kāpēc nedod tās atkal mēģināt galu galā tas paradis izmaksas kaut |
|
| |||
| |||
| Phil, Quicken par Microsoft risinājumu patiešām ir būtiska, daudz cilvēku. Ja tie ir grāmatvedis, piemēram, tas trakums pārtraukt maksāt papildus pāris dienām profesionālo konsultants reizi gadā, jo puisis ir pilnībā iepazinies ar Quicken bet ne ar aizēnot risinājums jūsu lēmumu bija pietiekami. Vertikālais tirgus paketes tiešām pieprasījums savu darbības vidi, par to nav kļūst ap to. |
|
| |||
| |||
| Es darbosies VMware Server 2008 Quicken (free) par 7 Fedora. Bija, izmantojot Quicken 2005 Crossover, bet Quicken pārtrauks ļauj tiešsaistē atjauninājumus pie šā mēneša beigās. |