![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Przez lata Użyłem Quicken Deluxe Kadr Finansów Oprogramowania. Ma stać się częścią mojej codziennej rutyny Now I find myself chcących używać Linuksa na pełny etat, ale chcę przynieść Quicken ze mną. Mam zbadać Codeweaver-crossofice, które uważam za wypłacone wersja Wine nie jestem bardzo zadowolona zarówno z oprogramowaniem Mam wypróbowany kmoney, gnumoney, Grisbi i cała reszta tego oprogramowania sugerowane przez Linuksa compatibles Najbliższa jest kmoney2 ale zajmuje sporo zależności's uruchomić na GNOME Wszelkie sugestie na temat tego, jak efektywnie działać Quicken z GNOME będę gotów spróbować coś raz |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tbh również jest bardzo trudne do wykorzystania w systemie Windows za pomocą wina i uruchomić go w 100% i dobrze, jednak ze względu na google finansowania wina mają znacznie lepsze, a teraz nawet photoshop może działać niezawodnie i lepiej niż w systemie Windows można
i dont know what you are oprogramowania odnoszący się do jak i nigdy nie używane, ale id znaczy Najlepiej zrobić to albo trzymać z okien i podwójnego rozruchu lub znalezienia alternatywnej / odpowiednik aplikacji w systemie Linux My System: Cewy to zastanawiam Macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie wiem, zrozumiałem "Mam zbadać Codeweaver-crossofice, które uważam za wypłacone wersja Wine nie jestem bardzo zadowolona zarówno z oprogramowaniem" - co spojrzał na myśli? Why are you looking at płatne Wino?
| |||
| |||
| Dobra, ja już lepiej pomysł what I'm talking about this time. I udał się i spojrzał na to, co jest Quicken. Quicken co tych ludzi na Intuit uczynić. I've faktycznie zainstalowanych Quicken w przeszłości, ale I'd Zapomniane nazwy. Istnieje kilka systemów, które są po prostu nigdy nie będzie pasowała do linux, dopóki nie zdecydujesz się zrobić, a I've been i spojrzał na stronie Intuit i uwierzcie mi, tacy ludzie nie mają najmniejszego zamiaru przestać najmu swoich klientów za pomocą programu Microsoft jako swoich klientów platformy. I've seen znaki na inne systemy i inne systemy operacyjne na piętnaście lat i off, it's unmistakeable. I bet Microsoft posiada duży fragment z Intuit, że to było głównym powodem w sprawie wcześniejszych okazjach, takich jak HP posiada duży kawałek Novell było. To sprawia, że dla awful zarządzania wyborów. Jesteś w jednej z tych pionowych dziedzinie pułapek. W celu wykorzystania Quicken musisz mieć Microsoft klienta. Nawet jeśli niektóre cwaniacki sod zrazy ponad jeden na bodges Intuit i sposobu na zdobycie jednego z ich produktów uruchomiona pod Wine to jeden produkt z wielu - to może nie być Deluxe Osobiste na przykład - i to, że jeden rok wydania. Może pracować dla Quicken 2016 De Luxe osobiste, ale nie ma nic wspólnego z tego, czy będzie kontynuować prace nad Quicken 2017 De Luxe osobiste. Masz bardzo ograniczony zestaw alternatyw dla utrzymania klienta firmy Microsoft, aby uruchomić go. Wariant 1 - kupić Intuit i worki na bastard odpowiedzialne za ten parszywy decyzji. Wariant 2 - nie ma opcji 2. |
|
| |||
| |||
| Cedega również ma na celu graczy podczas gdy wina jest okrągłe |
|
| |||
| |||
| Hi Spot Wszystkie artykuły Znam temat Linuksa i Intuit Quicken prasowa są negatywne, jak twoje. Mam mój wybór zawęził KMYmoney Pieniądze i Tańca Po zainstalowaniu Pieniądze Dance 2006, a jednocześnie przy użyciu Breezy 5,10 i nie można uzyskać kopię zapasową, aby otworzyć tak będę mógł go odczytać. Po około 25 wątków na forum i liczne e-mail I wreszcie dał ją. Zainstalowane na kmymoney dapper 6,10 w zeszłym roku nie był wystarczająco blisko Quicken. Kiedy przeniesione pliki z Quicken do kmmoney były wszystkie kodowane Minęło sporo pracy do reorganizacji Moje ostatnie pytanie na ten temat posiada jeden z tych programów poprawiła w ciągu ostatnich lat i jest koszt pieniądza taniec je lepiej niż kmymoney |
|
| |||
| |||
| kmoney jest dla KDE tak byłoby lepiej w interfejs KDE, dlaczego nie dać im spróbować ponownie po wszystkim wont kosztów niczego |
|
| |||
| |||
| Phil, w Quicken Microsoft rozwiązanie naprawdę jest istotne dla wielu ludzi. Jeśli mają księgowego, na przykład, to szaleństwo do końca płacą dodatkową parę dni zawodowego konsultanta czas w roku, ponieważ facet całkowicie znać Quicken, ale nie z niejasnych rozwiązanie zdecydowałeś był odpowiedni. Pionowe rynku pakietów naprawdę popytu własne środowisko, nie zaczyna, że runda. |
|
| |||
| |||
| Uruchomić Quicken 2008 w VMware Server (bezpłatny) na Fedorze 7. Czy za pomocą Quicken 2005 r. w zwrotnicy, ale Quicken przestanie aktualizacji online pozwalający na koniec tego miesiąca. |
![]() |
|
| Zakładki |