![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| De ani de zile am folosit însufleţi Deluxe Personal Finance Software. Aceasta a devenit o parte din rutina zilnică meu Acum, eu personal care doresc să folosească Linux pe un full time baza Dar vreau sa aduc însufleţi cu mine. Am căutat în Codeweaver-crossofice care eu consider a fi o versiune de plătit de vin eu nu sunt foarte mulţumiţi cu software-ul, fie Am încercat kmoney, gnumoney, grisbi şi tot ce a software-ului Linux a sugerat compatibile Cel mai aproape kmoney2 dar este nevoie de o mulţime de dependenţă de care să ruleze pe un desktopul GNOME Orice sugestie privind modul de a rula eficient accelera de la un desktopul GNOME I va fi dispus să încercaţi ceva, o dată |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tbh bine, este foarte greu să folosiţi un program care utilizează Windows vin şi să-l rulaţi de 100% şi de bine, cu toate acestea, datorită Google finanţare de vin pe care le-au îmbunătăţit foarte mult şi acum, chiar şi Photoshop poate rula flawlessly şi mai bine decât se poate pe windows
i dont know ce software-ul pe care îl face referire la aşa cum nu am mai folosit-o spun, dar ID-ul cel mai bun lucru de făcut este să fie stick cu Windows şi dual boot sau a găsi o alternativă / echivalent aplicarea pe Linux Sistemul meu: Cewy de mirare macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu sunt sigur că am înţeles "Am căutat în Codeweaver-crossofice ce eu consider a fi o versiune de plătit de vin eu nu sunt foarte mulţumiţi cu software-ul, fie" - ceea ce nu a examinat în spui? De ce te uiţi la un plătite de vin?
| |||
| |||
| Ok, am o idee mai buna a ceea ce am vorbit despre acest moment. M-am dus şi sa uitat la ceea ce se excita. Accelera din ce in ce acei oameni la Intuit face. De fapt l-am instalat accelera în trecut, dar Aş uitat numele. Există câteva sisteme care sunt pur şi simplu nu mai merge pentru a se potrivi cu Linux, până când le vor alege pentru a face acest lucru, şi am fost căutat şi la Intuit site-ului si crede-ma, aceste persoane nu au cea mai mică intenţie de clienţii lor lăsându-stop utilizând Microsoft ca platforma lor client. Am vazut semnele de pe alte sisteme şi alte sisteme de operare pe timp de cincisprezece ani şi în afara acestuia, este unmistakeable. Pun pariu Microsoft propriu-o mare bucată de Intuit, care a fost motivul principal pe ocazii ca HP care deţine o mare bucată de Novell a fost. Este îngrozitor de management pentru alegerile. Sunteţi într-una din cele verticale domeniul capcane. În scopul de a impulsiona utilizarea trebuie să aveţi un client Microsoft. Chiar dacă unele păcălească gazon aluneca una peste pe Intuit bodges şi o modalitate de a obţine unul dintre produsele lor să fie difuzate sub Vinul este un produs din mai multe - poate nu-ţi fie de bine Deluxe personale, de exemplu - şi este pentru că un an de eliberare. S-ar putea accelera munca pentru 2016 De Luxe personale, dar că nu are nimic de-a face cu ea, dacă vom continua să lucreze pentru accelera 2017 De Luxe personale. Ai un set foarte limitat de alternative pentru a păstra un client Microsoft pentru a rula pe acesta. Opţiunea 1 - Intuit cumpăra şi sac pe nenorocit responsabil pentru această decizie prost. Opţiunea 2 - nu există opţiunea 2. |
|
| |||
| |||
| cedega este de asemenea, cu scopul de joc întrucât toate vinul este rotund |
|
| |||
| |||
| Max Spot Toate articolele Am citit despre Intuit şi o versiune de Linux zori sunt la fel de negativ ca a ta. Am redus, alegerea mea de a KMYmoney şi Money Dance Am instalat Money Dans 2006 în timp ce încă mai folosiţi atmosferizat 5.10 şi nu au putut primi o copie de rezervă pentru a deschide, aşa că am putut citi. După aproximativ 25 fire în forum şi numeroase e-mail în final, am dat-o. Instalat pe kmymoney Dapper 6.10 Este ultimul an nu a fost destul de aproape de a accelera. Când m-am transferat de la imagini pentru a accelera kmmoney toate acestea au fost amestecate A durat destul de putin de lucru pentru a se reorganiza Ultima mea întrebare cu privire la acest subiect este sa fie din aceste programe îmbunătăţit în ultimii ani şi este costul de bani de dans al face mai bine decât kmymoney |
|
| |||
| |||
| kmoney este pentru kde astfel de lucru ar fi mai bine pe kde interfata, de ce nu le va da o să încercaţi din nou după tot ce obiceiul costă nimic |
|
| |||
| |||
| Phil, în zori pe Microsoft soluţie cu adevărat este esenţială pentru o multime de oameni. Dacă au un contabil, de exemplu, este nebunie pentru a ajunge să plătiţi o extra cateva zile profesional consultant timp de un an, pentru că tipul de complet familiarizaţi cu zori, dar nu cu obscur te-ai decis soluţie a fost adecvat. Verticale de piaţă pachete Chiar cererii propriile lor mediu de operare, nu este obtinerea runda asta. |
|
| |||
| |||
| I 2008, în zori rula VMware Server (gratuit) pe Fedora 7. A fost cu ajutorul anima 2005 cu Crossover, dar se va opri însufleţi permiţând actualizări online de la sfârşitul acestei luni. |