menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Linux & Alternatívne OS

Register

Linux Ubuntu a oživnout

Reply

Thread Tools
Old 5.března 2008, 15:09
Člen Skupina

Default Linux Ubuntu a oživnout

Po celé roky som sa používa Quicken Deluxe Personálna Financie Software.
Sa stala súčasťou môjho každodenného života

Teď jsem se chcú používať Linux na plný úväzok Ale chcem, aby Quicken so mnou.

Som sa pozrel do Codeweaver-crossofice ktorú som považujú platenej verzii Víno Nejsem veľmi potešený buď softvér

Som sa pokúsil kmoney, gnumoney, grisbi a všetky ostatné softvér navrhoval Linux compatibles
Najbližšie je kmoney2 ale hodně závislosť to spustit na desktopu GNOME

Akékoľvek návrhy na to, ako efektívne prevádzkovať Quicken od Gnome desktopu budu ochotný skúsiť čokoľvek, akonáhle
Old 5.března 2008, 15:18
Darcu Skupina

tbh dobre, že je veľmi ťažké používať okna programu pomocou vína a nechať plynúť 100% a tak sa však vďaka google financovanie vína majú výrazne zlepšila a teraz dokonca aj Photoshop môže bežať bezchybne a lepšie, než sa môže na okná
i dont vedieť, čo ste softvér odkazujúce ako som nikdy nepoužíval, ale id hovoria, že najlepšia vec, ktorú musíte urobiť, je buď držať s oknami a duální boot, alebo nájsť alternatívne / rovnocenné uplatnenie na linux

Môj systém: Cewy sa diviť Macina

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Základná doska:
ASUS p5q deluxe
Pamäť RAM:
4 harpúna OCZ 1066MHz SLI
Grafické karty (s):
nvidia evga 8800 ultra ko
Zvuková karta:
palube
Pevný disk (y):
750 harpúna Seagate, 32meg cache
Optická mechanika (s):
3 asus dvd spisovatelia, LightScribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-P60
Chladenie:
tuniq veža
Sieť / Internet:
Duální Gigabit LAN porty
Monitor (s):
24 "dell 2408wfp
Operačný systém (y):
winfail priehľad 64 | ubuntu / arch linux
Old 5.března 2008, 16:29
Darcu Skupina

Nie som si istý som pochopil, "pozrel som sa do Codeweaver-crossofice ktorú som považujú platenej verzii Víno Nejsem veľmi potešený buď softvér" - čo vyzeralo na mysli? Prečo ste sa dívajú na platené víno?

Už ste vyskúšali skutočne beží Quicken na linux / víno box? Čo sa stalo?

Môj systém: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Základná doska:
Asus A8N-VM CSM
Pamäť RAM:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Grafické karty (s):
nVidia Geforce 6600 512 mb
Zvuková karta:
Cherry RS 6000 M klávesnice
Pevný disk (y):
Barracuda.7 + 2x200GB 58 MB / s udržanie
Optická mechanika (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake soprán
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (s):
SXGA plochý
Operačný systém (y):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 5.března 2008, 17:09
Darcu Skupina

Dobre, som si lepšiu predstavu o tom, čo sme hovorili o tom čase. Išiel som a díval sa na to, čo je Quicken. Quicken to, co ty lidi na Intuit urobiť. Som skutočne inštalovaný Quicken v minulosti, ale já bych zabudli na meno.

Existuje niekoľko systémov, ktoré jednoducho nie sú nikdy zapadajú do linux až do okamihu, kedy si to, a ja som sa a pozrel sa na stránky Intuit a verte mi, ľudia, ktorí nemajú sebemenší úmysel nechať svojich zákazníkov stop pomocou Microsoft ako svojho klienta platformu. Jsem viděl známky na iné systémy a iné operačné systémy na pätnásť rokov, tu a tam, je to neklamné. Stavím sa, že Microsoft vlastní veľkú časť Intuit, že to bol hlavný dôvod, o príležitostiach, ako je HP vlastniacu veľkú časť Novell bol. To prispieva k hrozné konania voľby.

Vy ste v jednom z týchto vertikálnych poli pasce. Za účelom použitia Quicken musíte mať Microsoft klienta. Dokonca aj keď niektoré chytrácký mačiny sklzov napriek Intuit a bodges na spôsob, ako dostať svoje výrobky pod tečúcou Víno je to jeden výrobok z mnohých - to nemusí byť váš Deluxe Osobné napríklad - a je to, že za jeden rok uvoľniť. Mohlo by to fungovať pre Quicken 2016 De Luxe osobné, ale že nemá nič spoločného sa, či budete pokračovať v práci pre Quicken 2017 De Luxe Osobné.

Tie majú veľmi obmedzené množstvo alternatív na udržanie klienta Microsoft spustiť ho.

Variant 1 - kupovať Intuit a vrece toho bastarda za to zodpovedný všivý rozhodnutia.

Variant 2 - neexistuje žiadna varianta 2.
Old 6.března 2008, 00:58
Darcu Skupina

i Cedega je zameraný na hráčov, že víno je guľaté
Old 6.března 2008, 11:11
Člen Skupina

Ahoj Spot

Všetky články som čítal asi Intuit Quicken a Linux verzie sú negatívne ako Vy.

Mám môj výber zúžil na KMYmoney a Money Dance

Nainstaloval jsem Money Dance 2006, zatiaľ čo ešte pomocou Breezy 5.10 a nemohla dostať preddavok otvoriť, aby som mohol čítať. Po asi 25 závitmi na fórum a početné e-mail som konečne dal ju hore.

Inštalovaný kmymoney na dapper 6,10 minulý rok to nebolo dostatočne blízko Quicken. Keď som sa prevádza súbory z Quicken kmmoney aby všetci boli míchaná Trvalo docela trochu práce, aby reorganizoval

Moja posledná otázka na túto tému sa má niektorý z týchto programov, sa zvýšila počas uplynulého roka a náklady na pranie tanec je lepšia ako kmymoney
Old 6.března 2008, 11:18
Darcu Skupina

kmoney je pre KDE tak by lepšie pracovať na rozhranie KDE, prečo dať im skúste to znova po všetkom je zvyknutý cenu čokoľvek
Old 6.března 2008, 11:26
Darcu Skupina

Phil sa Quicken o riešení Microsoft je naozaj dôležité pre mnoho ľudí. Ak majú účtovné, napríklad, je to šialenstvo, aby nakoniec zaplatí navyše pár dní profesionálny poradca čase jedného roka, pretože ten chlap je úplne oboznámení s Quicken, ale nie s obskurní riešenie ste bol adekvátny. Vertikálne trhu balíčky naozaj dopytu vlastné operačné prostredie, nie je kolo, ktoré dostáva.
Old 5. apríla 2008, 12:52
Nový člen skupiny

Vedu Quicken 2008 vo VMware Server (zadarmo) na Fedora 7. Bol pomocou Quicken 2005 s Crossover, ale Quicken sa zastaví umožňujúce on-line aktualizácie na konci tohto mesiaca.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.