мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Линукс ОС и алтернативна

Register

Линукс Убунту и убрзати

Reply

Тхреад Тоолс
Old 5. Јун 2008, 15:09
Мембер Гроуп

Default Линукс Убунту и убрзати

Годинама сам се оживити Делуксе Персонал Финанце софтвер.
Она је постала део моје свакодневне рутинске

Сада ћу пронаћи себе желе да користе Линукс на пуно радно време основу Али желим да донесе убрзати са мном.

Ја сам гледао у Цодеуеавер-цроссофице што сматрам да је плаћена верзија Винарна нисам јако задовољна или софтвера

Покушао сам кмонеы, гнумонеы, грисби и сви остали софтвер предлаже Линукс цомпатиблес
Најближи је кмонеы2 али узима пуно зависност се изводити на гноме десктоп

Било који сугестија о томе како покренути убрзати ефикасно са Гноме десктоп ћу бити спремни пробати нешто једном
Old 5. Јун 2008, 15:18
Донаторска Група

тбх и врло је тешко користити Уиндоус програма помоћу вина и покрените га и 100% добро, међутим, због гоогле финансирање вина су увелико побољшало и сада чак Пхотосхоп може изводити флаулесслы и боље него што могу на прозорима
ја донт кноткле шта софтвера који се односи на што сам га, али никад не користи ид рећи најбоља ствар за учинити је било стицк са прозора и дуал боот или пронаћи алтернативни / еквивалентан програм на Линукс

Мы Сыстем: Цеуы је чудо мацине

Процесор (и):
Интел Цоре 2 Куад к6600@3.2Гхз
Матичне плоче:
Асус п5к заварати
РАМ меморија:
4 чезе оцз 1066мхз сли
Графичка картица (е):
НВИДИА евга 8800 ултра ко
Соунд Цард:
онбоард
Тврди диск (и):
750 чезе СЕАГАТЕ, 32мег цацхе
Оптички погон (е):
3 Асус ДВД писцима, лигхтсцрибе
Цасе / псу:
армоурсуите-лиан ли пц-п60
Хлађење:
туник торањ
Нетуорк / Интернет:
дуал Гигабит ЛАН портови
Монитор (е):
24 "Делл 2408уфп
Оперативни систем (е):
уинфаил видик 64 | Убунту / АРЦХ Линукс
Old 5. Јун 2008, 16:29
Донаторска Група

Им 'не сигуран сам разумео "сам гледао у Цодеуеавер-цроссофице што сматрам да је плаћена верзија Винарна нисам јако задовољна ни софтвер" - што не погледах у меан? Зашто си хандсоме код плаћени вино?

Јесте ли заиста покушао убрзати трчање на Линукс / вино бокс? Шта се догодило?

Мы Сыстем: Тим

Процесор (и):
Атхлон 64 3500 +
Матичне плоче:
Асус А8Н-ВМ ЦСМ
РАМ меморија:
Гусар ПЦ3200 ЦЛ2 ДДР-400 2ГБ
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 6600 512МБ
Соунд Цард:
Цхерры РС 6000 м тастатури
Тврди диск (и):
Баррацуда.7 + 2кс200ГБ 58МБ / с одржавати
Оптички погон (е):
Самсунг ДВД-РОМ ТС-Х352
Цасе / псу:
Тхермалтаке сопран
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
Телеуест 2кс20Мб/сец
Монитор (е):
СКСГА Флат Панел
Оперативни систем (е):
Слацкуаре (2.6.27.7) (Флуксбокс)
Old 5. Јун 2008, 17:09
Донаторска Група

Ето, ја сам бољи идеја што сам се говори о том времену. ЈА је отишао и погледао шта се убрзати. Убрзати'с ухат оне на Интуит направити. Ја сам заправо инсталирана убрзати у прошлости, али ја бих заборавио име.

Постоје неки системи који једноставно нису увек ће стати на Линукс док не одлучите да учини га, а сам и гледао у Интуит сајт и верујте ми, оне немају намеру најмањи Најам својим клијентима стоп помоћу Мицрософт као њихов клијент платформи. Сам видео знакове на другим системима и другим оперативним системима за петнаест година и искључивање, то је унмистакеабле. Кладим Мицрософт сопствени велики комад од Интуит, који је био главни разлог зашто на претходну приликама као што су ХП посједовање велик комад од Новелл било. То чини страшно за управљање изборе.

Ти си један од оних у вертикалном пољу замке. Да бисте користили убрзати морате имати Мицрософт клијента. Чак и ако неки лукав бусење листића препити Интуит и бодгес на начин да се један од њихових производа изводи под Вино је један производ из много - то није добро мај бити ваше Делуксе Личне на пример - а то је да је један за годину релеасе. То би могло убрзати рад за 2016 Де Луксе Лични али то нема никакве везе са било да ћемо наставити да раде за убрзати Де Луксе Лични 2017.

Имате врло ограничен скуп алтернатива за чување Мицрософтов клијент да га он.

Опција 1 - Интуит купити и врећа за копиле ушљив одговорни за ову одлуку.

Опција 2 - нема Оптион 2.
Old 6. Јул 2008, 00:58
Донаторска Група

цедега такође је намењен играчима, док је вино свестрани
Old 6. Јул 2008, 11:11
Мембер Гроуп

Бок Спот

Све чланке сам читати о Интуит и убрзати Линукс релеасе су као негативне као твој.

Имам мој избор сузити на КМЫмонеы Новац и плес

ЈА инсталиран Монеы Данце 2006 док је још хладан 5,10 користите и не може добити резервну отворити тако да сам могао читати. Након отприлике 25 Теме у форуму и бројне е-маил И напокон га је дао горе.

Инсталирани кмымонеы на кицошки 6,10 прошле године није био довољно близу да се убрзати. Кад сам пренесене датотеке из убрзати на кммонеы су све изокренут Било је сасвим мало да раде реорганизацију

Мој последњи питање на овој теми има је било који од ових програма побољшана током протекле године те је цена новца плеса чине га бољим него кмымонеы
Old 6. Јул 2008, 11:18
Донаторска Група

кмонеы је за кде па ће радити боље на кде интерфејс, зашто не дати им покушајте поново након свих трошкова што је обичај
Old 6. Јул 2008, 11:26
Донаторска Група

Пхил је убрзати решење на Мицрософт стварно неопходно је за пуно људи. Ако они имају књиговођа, на пример, то је лудост за завршити плаћајући додатни пар дана професионални консултант време од годину дана јер момак је у потпуности упознат са убрзати, али не и са затамњивати решење вам одлучила је адекватна. Вертикална тржишта пакета заиста направити сопствени захтев оперативном окружењу, нема да добијање округле.
Old 5. април 2008, 12:52
Нови члан групе

ЈА трчање убрзати 2008 у ВМуаре сервер (бесплатно) на Федора 7. Био помоћу оживити 2005 Цроссовер, али ће престати убрзати онлине допуштајући исправке на крају овог месеца.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Диск Партион у Убунту Линукс Горан Линукс ОС и алтернативна 0 3. јуна 2009 06:44
Линукс Убунту. хрпе проблема и потреба асхаиба Линукс ОС и алтернативна 5 4 мај 2009 22:57
Да ли је могуће покренути фрееуаре Линукс Убунту ОС сличан са видик буцкуеед90 Линукс ОС и алтернативна 5 4 децембар 2008 05:51
Линукс Убунту проблем асхаиба Линукс ОС и алтернативна 10 3 април 2008 10:34
Линукс Убунту на Мац, Мац ОС Кс је отишао? асхаиба Линукс ОС и алтернативна 8 4 март 2008 09:30
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц