менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Linux & альтернативних ОС

Register

Linux Ubuntu і прискорити

Reply

Різьба Інструменти
Old 5 березня 2008, 15:09
Член групи

Default Linux Ubuntu і прискорити

Протягом багатьох років я використовував Quicken Deluxe персоналу Фінанси Software.
Вона стала частиною мого повсякденного життя

Зараз я перебуваю, що бажають використовувати Linux на основі повного часу Але я хочу звернути Quicken зі мною.

Я подивився в Codeweaver-crossofice який я вважаю платну версію Вино я не дуже задоволений яке програмне забезпечення

Я спробував kmoney, gnumoney, Grisbi і все інше програмне забезпечення запропонованих сумісних Linux
Найближчий kmoney2 але це забирає багато залежностей балотуватися на робочий стіл GNOME

Будь-яке припущення про те, як ефективніше працювати з Quicken Gnome Desktop я буду готова до Try Anything Once
Old 5 березня 2008, 15:18
Донор групи

ТБХ а це дуже важко використовувати Windows програми за допомогою вин і запустити його 100% і добре, однак через Google фінансування вино вони значно покращився, і тепер навіть Photoshop може працювати бездоганно і краще, ніж він може в Windows
Я не знаю, яке програмне забезпечення ви маєте на увазі, як я ніколи не використовували його, але ID сказати краще за все робити це або палиця з вікнами і подвійний завантаження або знайти альтернативу / еквівалентно додатків на Linux

Моя система: Wonder's машинного Cewy

Процесор (и):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Материнська плата:
ASUS P5Q Deluxe
ОЗУ:
4 концерту OCZ 1066MHz SLI
Графічна карта (и):
EVGA NVIDIA 8800 Ultra KO
Звукова карта:
бортові
Жорсткий диск (и):
750 концерту Seagate, 32meg кеш
Оптичний привід (и):
3 ASUS DVD письменники, LightScribe
Діло / PSU:
Lian-Li armoursuite PC-P60
Охолодження:
Tuniq Tower
Мережі / Інтернет:
Dual Gigabit LAN портів
Монітор (и):
24 "Dell 2408WFP
Операційна система (и):
winfail Vista 64 | Ubuntu / Arch Linux
Old 5 березня 2008, 16:29
Донор групи

Я не впевнений, я зрозумів, "Я подивився в Codeweaver-crossofice який я вважаю платну версію Вино я не дуже задоволений яке програмне забезпечення", - що подивився на увазі? Чому ти так дивишся на платну Вино?

Ви дійсно намагалися Quicken працює на Linux / винний скриньку? Що сталося?

Моя система: Тім

Процесор (и):
Athlon 64 3500 +
Материнська плата:
Asus A8N-VM CSM
ОЗУ:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Графічна карта (и):
NVidia GeForce 6600 512MB
Звукова карта:
Cherry RS 6000 М клавіатура
Жорсткий диск (и):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / S підтримувати
Оптичний привід (и):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Діло / PSU:
Thermaltake Soprano
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Telewest 2x20Mb/sec
Монітор (и):
SXGA плоскою панеллю
Операційна система (и):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 5 березня 2008, 17:09
Донор групи

Гаразд, я краще зрозуміти, що я говорив про цей час. Я пішов і подивився на те, що це Quicken. Quicken те, що ці люди роблять на Intuit. Я насправді встановлена Quicken в минулому, але я забув назву.

Є кілька систем, які просто не коли-небудь вписуються в Linux, поки не вирішите це зробити, і я був і подивився на сайтi Intuit, і повірте мені, ці люди не мають ні найменшого наміру, щоб показати своїм клієнтам зупинитися Використання Microsoft в якості клієнтської платформи. Я бачив знаки на інших систем та інших операційних систем, протягом п'ятнадцяти років і вимикається, це безпомилково. Б'юся об заклад, Microsoft власний великий шматок Intuit, яке було основною причиною і в попередніх випадках, як HP володіє великий шматок Novell було. Це робить для жахливого вибору управління.

Ви в одному з цих пасток вертикального поля. Для того, щоб використовувати Quicken ви повинні мати клієнт Microsoft. Навіть якщо деякі хитрі СОД ковзає по одному над Intuit і bodges спосіб отримати одну з своїх продуктів, що працюють під вино це продукт одного з багатьох - це може і не бути вашої особистої Deluxe для прикладу - і це для цього випуску на один рік. Вона могла б працювати для Quicken 2016 De Luxe особистою, але це не має нічого спільного з будь то будемо продовжувати працювати для Quicken 2017 De Luxe Personal.

У вас дуже обмежений набір альтернатив з підтримки клієнт Microsoft запустити його.

Варіант 1 - купити Intuit і мішок Bastard відповідальність за цю паршиву рішення.

Варіант 2 - ні Варіант 2.
Old 6 березня 2008, 00:58
Донор групи

Cedega також націлена на геймерів у той час як вина колом
Old 6 березня 2008, 11:11
Член групи

Привіт Spot

Всі статті про які я читав і Intuit Quicken реліз Linux є негативними, як ваша.

Я звузив мій вибір KMyMoney і гроші танцю

Я встановив Money Dance 2006, при цьому використовуючи Breezy 5,10 і не можуть отримати резервну копію відкритою, щоб я міг читати. Після приблизно 25 тем у форумі і численних електронною поштою я, нарешті, кинув.

Встановлена на KMyMoney Dapper 6,10 в минулому році вона не була досить близька до Quicken. Коли я перейшов файли Quicken на kmmoney вони всі закодовані було потрібно досить багато роботи з реорганізації

Мій останній питання на цю тему має небудь із цих програм покращилося за останній рік і вартість грошей Dance зробити це краще, ніж KMyMoney
Old 6 березня 2008, 11:18
Донор групи

kmoney для KDE таким буде краще працювати на інтерфейсі KDE, то чому б не дати їм повторити спробу в кінці кінців це звичай всі витрати
Old 6 березня 2008, 11:26
Донор групи

Філ, Quicken на вирішенні Microsoft дійсно має важливе значення для багатьох людей. Якщо у них є бухгалтер, наприклад, це безумство, щоб в остаточному підсумку платити додаткову пару днів професійного консультанта час року, тому що хлопець повністю знайомі з Quicken, але не з неясними рішенням, яке ви вирішили було адекватним. Вертикальні ринки пакети дійсно вимагаємо їх власної операційної середовищі, немає обійти це.
Old 5 квітня 2008, 12:52
Нові члени групи

Я біжу в Quicken 2008 VMware Server (безкоштовний) на Fedora 7. Використовує Quicken 2005 з кроссовером, але Quicken буде Заборонити оновлення в Інтернеті наприкінці цього місяця.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.