![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Протягом багатьох років я використовував Quicken Deluxe персоналу Фінанси Software. Вона стала частиною мого повсякденного життя Зараз я перебуваю, що бажають використовувати Linux на основі повного часу Але я хочу звернути Quicken зі мною. Я подивився в Codeweaver-crossofice який я вважаю платну версію Вино я не дуже задоволений яке програмне забезпечення Я спробував kmoney, gnumoney, Grisbi і все інше програмне забезпечення запропонованих сумісних Linux Найближчий kmoney2 але це забирає багато залежностей балотуватися на робочий стіл GNOME Будь-яке припущення про те, як ефективніше працювати з Quicken Gnome Desktop я буду готова до Try Anything Once |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ТБХ а це дуже важко використовувати Windows програми за допомогою вин і запустити його 100% і добре, однак через Google фінансування вино вони значно покращився, і тепер навіть Photoshop може працювати бездоганно і краще, ніж він може в Windows
Я не знаю, яке програмне забезпечення ви маєте на увазі, як я ніколи не використовували його, але ID сказати краще за все робити це або палиця з вікнами і подвійний завантаження або знайти альтернативу / еквівалентно додатків на Linux Моя система: Wonder's машинного Cewy
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я не впевнений, я зрозумів, "Я подивився в Codeweaver-crossofice який я вважаю платну версію Вино я не дуже задоволений яке програмне забезпечення", - що подивився на увазі? Чому ти так дивишся на платну Вино?
| |||
| |||
| Гаразд, я краще зрозуміти, що я говорив про цей час. Я пішов і подивився на те, що це Quicken. Quicken те, що ці люди роблять на Intuit. Я насправді встановлена Quicken в минулому, але я забув назву. Є кілька систем, які просто не коли-небудь вписуються в Linux, поки не вирішите це зробити, і я був і подивився на сайтi Intuit, і повірте мені, ці люди не мають ні найменшого наміру, щоб показати своїм клієнтам зупинитися Використання Microsoft в якості клієнтської платформи. Я бачив знаки на інших систем та інших операційних систем, протягом п'ятнадцяти років і вимикається, це безпомилково. Б'юся об заклад, Microsoft власний великий шматок Intuit, яке було основною причиною і в попередніх випадках, як HP володіє великий шматок Novell було. Це робить для жахливого вибору управління. Ви в одному з цих пасток вертикального поля. Для того, щоб використовувати Quicken ви повинні мати клієнт Microsoft. Навіть якщо деякі хитрі СОД ковзає по одному над Intuit і bodges спосіб отримати одну з своїх продуктів, що працюють під вино це продукт одного з багатьох - це може і не бути вашої особистої Deluxe для прикладу - і це для цього випуску на один рік. Вона могла б працювати для Quicken 2016 De Luxe особистою, але це не має нічого спільного з будь то будемо продовжувати працювати для Quicken 2017 De Luxe Personal. У вас дуже обмежений набір альтернатив з підтримки клієнт Microsoft запустити його. Варіант 1 - купити Intuit і мішок Bastard відповідальність за цю паршиву рішення. Варіант 2 - ні Варіант 2. |
|
| |||
| |||
| Cedega також націлена на геймерів у той час як вина колом |
|
| |||
| |||
| Привіт Spot Всі статті про які я читав і Intuit Quicken реліз Linux є негативними, як ваша. Я звузив мій вибір KMyMoney і гроші танцю Я встановив Money Dance 2006, при цьому використовуючи Breezy 5,10 і не можуть отримати резервну копію відкритою, щоб я міг читати. Після приблизно 25 тем у форумі і численних електронною поштою я, нарешті, кинув. Встановлена на KMyMoney Dapper 6,10 в минулому році вона не була досить близька до Quicken. Коли я перейшов файли Quicken на kmmoney вони всі закодовані було потрібно досить багато роботи з реорганізації Мій останній питання на цю тему має небудь із цих програм покращилося за останній рік і вартість грошей Dance зробити це краще, ніж KMyMoney |
|
| |||
| |||
| kmoney для KDE таким буде краще працювати на інтерфейсі KDE, то чому б не дати їм повторити спробу в кінці кінців це звичай всі витрати |
|
| |||
| |||
| Філ, Quicken на вирішенні Microsoft дійсно має важливе значення для багатьох людей. Якщо у них є бухгалтер, наприклад, це безумство, щоб в остаточному підсумку платити додаткову пару днів професійного консультанта час року, тому що хлопець повністю знайомі з Quicken, але не з неясними рішенням, яке ви вирішили було адекватним. Вертикальні ринки пакети дійсно вимагаємо їх власної операційної середовищі, немає обійти це. |
|
| |||
| |||
| Я біжу в Quicken 2008 VMware Server (безкоштовний) на Fedora 7. Використовує Quicken 2005 з кроссовером, але Quicken буде Заборонити оновлення в Інтернеті наприкінці цього місяця. |