![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте, аз съм се чудех, ако му е възможно да се използва Linux сървър за Windows мрежа, за да се опрости, аз в момента имат прозорци мрежата, всеки компютър работещ под XP, и Айв направи Linux supercomputer / клъстер и искате да го направите на сървъра , благодаря CodeFreakC |
|
| |||
| |||
| Здрасти Linux може категорично да се използва за споделяне на файлове за Windows мрежа. Но доколкото действа като сървър, наистина зависи от това какво се определи като "сървър". С какво се занимава вашата текущата Windows Server направя? Има активна директория за контрол на други компютри и мрежови потребители? Много благодаря Лео |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз не съм Линукс гуру, но аз знам, че това, което искате да направите, е възможно, защото това е настройката бяхме в Im последната работа. Вярвам, че вие трябва да пуснете "Samba" на вашия Linux сървър.
| |||
| |||
| Аз служа дефинира като администрацията конзолата за много компютри в мрежа, възможно ли е това?? Благодарности |
|
| |||
| |||
| Здрасти Unfortunetly Линукс не може да действа като домейн контролер, който е какво ще искат за дистанционно администриране на компютри и потребители на мрежата. Можете да използвате Linux сървър за споделяне на файлове с Windows компютри използват Samba, но вие няма да имате контрол над имате компютрите с Windows сървъра. Надявам се това да помогне. Много благодаря Лео |
|
| |||
| |||
| Какъв правя нещата, които искате да контролирате?
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| "Майкрософт", MSN, Hotmail и повече сървъри използват Linux базирани сървъри. Да Microsoft, въпреки че там свикнал съм да го призная genran общественост. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
MSN е направено моето Microsoft OSS и всички на своите интернет страници и т.н., Hotmail е ASPX така Windows базирани др По-голямата част от това, което се използва Windows базирани. Мисля, че те изнесете някои DNS макар че получава, пуснати на Linux сървъри.
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Смяна на Windows XP от Линукс за Netbook | haysey9 | Windows операционни системи | 6 | 17 Feb 2009 16:39 |
| Помощ! instaling Windows върху Linux! | benst290 | Windows операционни системи | 4 | 29 Дек 2008 06:33 |
| Как да възстановите файлове от Windows, използвайки Linux Live CD | Cew27 | Linux & Алтернативни OS | 7 | 4 април 2008 03:38 |
| Linux или Windows или и двете! | Cew27 | Linux & Алтернативни OS | 3 | 1-во Фев 2008 19:13 |
| Windows човек иска да използва Linux | wolfx28 | Linux & Алтернативни OS | 8 | 27 Авг 2007 01:59 |
| Нишка Инструменти | |
| |