![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Dobrý den, jsem přemýšlel, jestliže její možné použít linux server pro Windows sítě, zjednodušit, i současné době se v oknech sítě, každý počítač se systémem XP a IVE udělali linux superpočítač / clusteru a chcete, aby se na server díky CodeFreakC |
|
| |||
| |||
| Nazdar Linux může určitě být použit pro sdílení souborů v síti Windows. Ale pokud bude vystupovat jako server, to opravdu záleží na tom, co byste definovat jako "server". Co váš současný systém Windows Server dělat? Má mít aktivní adresář pro ovládání dalších počítačů a uživatelů sítě? Děkuji Leo |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nejsem linuxové guru, ale vím, že to, co chcete udělat, je možné, protože to je nastavení jsme chatu v posledním zaměstnání. Věřím, že budete muset spustit "Samba" Linux na vašem serveru.
| |||
| |||
| I definovat jako server Administration Console pro mnoho počítačů v síti, je to možné? Díky |
|
| |||
| |||
| Nazdar Unfortunetly linux nemůže působit jako řadič domény, který je, co byste chtěli vzdáleně spravovat počítače a uživatele v síti. Můžete použít linux server pro sdílení souborů s Windows počítačů pomocí Samby, ale nebudete mít kontrolu máte na počítači se systémem Windows Server. Doufám, že to pomůže. Děkuji Leo |
|
| |||
| |||
| Jaký to chcete kontrolovat?
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Microsoft, MSN, Hotmail a další servery používat linux serverů založených. Ano, i když je zvyklý se přiznat, že to genran veřejnosti. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
MSN je udělat můj Microsoft OSS a všechny své internetové stránky apod., hotmail je ASPX tak Windows atd. Většina toho, co jim je používání Windows. Myslím si, že při zadávání některých DNS přesto, že se dostane kladen na linuxové servery.
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Přechod k systému Windows XP z Linuxu na Netbook | haysey9 | Operační systémy Windows | 6 | 17. únor 2009 16:39 |
| Nápověda! instaling Windows přes Linux! | benst290 | Operační systémy Windows | 4 | 29. Prosinec 2008 06:33 |
| Jak obnovit soubory z oken pomocí linux live CD | Cew27 | Linux & Alternativní OS | 7 | 4. dubna 2008 03:38 |
| Linux nebo Windows nebo obojí! | Cew27 | Linux & Alternativní OS | 3 | 1. února 2008 19:13 |
| Windows chlap chce používat linux | wolfx28 | Linux & Alternativní OS | 8 | 27. srpna 2007 01:59 |
| Thread Nástroje | |
| |