![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σας, είμαι αναρωτιούνται αν είναι δυνατόν με τη χρήση ενός Linux server για ένα δίκτυο παράθυρα, για την απλούστευση, και επί του παρόντος έχει παράθυρα δίκτυο, κάθε υπολογιστής εκτελεί XP, και προέβη σε IVE linux υπερυπολογιστής / συμπλέγματος και θέλουν να καταστήσουν το διακομιστή , χάρη CodeFreakC |
|
| |||
| |||
| Γεια σου Linux σίγουρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κοινή χρήση αρχείων των Windows για ένα δίκτυο. Όμως, στο βαθμό που ενεργεί ως διακομιστής θα εξαρτάται στην πραγματικότητα από ό, τι ορίζουν ως "server". Τι σας κάνει Windows Server; Έχει ενεργό κατάλογο για τον έλεγχο των ηλεκτρονικών υπολογιστών και άλλοι χρήστες του δικτύου; Many Thanks Leo |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| «Δεν είμαι γκουρού του Linux, αλλά ξέρω ότι αυτό που θέλετε να κάνετε είναι δυνατή λόγω του ότι η οργάνωση που είχαμε στο τελευταίο im δουλειά. Πιστεύω ότι θα πρέπει να τρέχει "Samba" με το Linux server.
| |||
| |||
| Θα καθορίσει διακομιστή ως κονσόλα διαχείρισης για πολλούς υπολογιστές σε δίκτυο, είναι αυτό δυνατό;; Ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
| Γεια σου Unfortunetly linux δεν μπορεί να ενεργεί ως ελεγκτής τομέα που είναι αυτό που θέλετε για την απομακρυσμένη διαχείριση υπολογιστών και των χρηστών του δικτύου σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα linux server να μοιραστείτε αρχεία με τους υπολογιστές που χρησιμοποιούν Windows Samba?, Αλλά δεν θα έχετε τον έλεγχο που έχετε πάνω από τους υπολογιστές με Windows Server. Ελπίζω ότι αυτό βοηθά. Many Thanks Leo |
|
| |||
| |||
| Ποια είναι τα πράγματα που θέλετε να κάνετε έλεγχο;
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| Microsoft, MSN, Hotmail και περισσότερο χρήση του Linux servers που βασίζονται διακομιστές. ναι η Microsoft αν και συνηθίζει να το παραδεχτεί genran κοινό. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
MSN είναι όλες μου γίνει Microsoft OSS και όλους τους δικτυακούς τόπους, κ.λπ., hotmail είναι όλα τόσο aspx Windows βασίζεται κλπ. Η πλειοψηφία αυτών που χρησιμοποιούν τα Windows είναι βασισμένη. Νομίζω ότι αν αναθέτουν ορισμένες DNS που παίρνει θέσει σε Linux servers.