![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravo, ja sam zadivljen ako njezini moguće koristiti Linux poslužitelj za Windows mreže, pojednostaviti, ja trenutno imaju prozore mreže, svako računalo je trčanje XP i Ive napravio linux veleračunalo / klastera i želite da bude poslužitelj , hvala CodeFreakC |
|
| |||
| |||
| Bok Linux definitivno može se koristiti za razmjenu datoteka za Windows mreže. Ali, koliko djeluje kao poslužitelj to zaista ovisi o tome što ste definirali kao "server". Što znači vaš trenutni Windows Server učiniti? Da li imate aktivni direktorij za kontrolu drugih računala i mrežne korisnike? Mnogo Hvala Leo |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nisam Linux guru ali znam da ono što želite učiniti, jer je moguće da je to setup smo u posljednja im posao. Vjerujem da vam je potrebna za pokretanje "Samba" na vaš Linux poslužitelj.
| |||
| |||
| Ja definirati kao poslužitelj administracije konzole za mnoge računala na mreži, je li to moguće? Hvala |
|
| |||
| |||
| Bok Unfortunetly linux ne može djelovati kao kontroler domene koji je ono što bi željeli daljinski upravljati računalima i korisnicima na mreži. Možete koristiti linux server udio kartoteka sa Windows računala koristeći Samba, ali nećete imati imate kontrolu nad računalima sa sustavom Windows Server. Nadam se da ovo pomaže. Mnogo Hvala Leo |
|
| |||
| |||
| Koju vrstu stvari želiš kontrole?
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| Microsoft, MSN, Hotmail i više poslužitelja koristiti linux baziran poslužiteljima. Da Microsoft iako postoji navika priznati da genran javnosti. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
MSN moj je sve učinio i Microsoft OSS sve svoje web stranice i sl., Hotmail je sve tako aspx Windows temeljen itd. Većina onoga što su korištenje Windows temelji. Mislim da su neke outsource DNS iako koji dobije staviti na Linux serverima.