![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello, én vagyok kíváncsi, ha lehet használni a Linux kiszolgáló Windows hálózat egyszerűsítése, én jelenleg egy Windows-hálózat, minden számítógépen fut XP és ive egy szuperszámítógép linux / klaszter és azt szeretnék, hogy a szerver , kösz CodeFreakC |
|
| |||
| |||
| Szia Linux határozottan kell használni, hogy megosszák a fájlokat a Windows hálózatot. De amennyire mint a szerver valójában attól függ, hogy mit meg, mint "kiszolgáló". Mit jelent a jelenlegi Windows Server csinálni? És nem az Active Directory, hogy ellenőrizzék a számítógépek és más hálózati felhasználók? Köszönet Leo |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én nem vagyok egy Linux guru, de tudom, hogy mit szeretne tenni azért lehetséges, mert ez a beállítás, amit az im utolsó munkája. Azt hiszem, meg kell futtatni "Samba" a saját Linux szerver.
| |||
| |||
| Én meg, mint az alkalmazás szerver konzol sok olyan számítógép-hálózat, ez lehetséges? Köszönöm |
|
| |||
| |||
| Szia Unfortunetly linux nem tud eljárni a Domain Controller ami azt szeretné számítógépek távoli felügyelete és a felhasználók a hálózaton. Használhatja a Linux szerver megosztani fájlokat a Windows számítógépeket használó Samba, de nem lesz az ellenőrzés akkor a számítógép a Windows Server. Remélem, ez segít. Köszönet Leo |
|
| |||
| |||
| Milyen dolgokat akarsz elleni?
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||
| |||
| A Microsoft, az MSN, a Hotmail és szerverek használata Linux alapú szerverek. Igen Microsoft bár szokás beismerni, hogy genran nyilvános. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
MSN minden tenni én Microsoft OSS és valamennyi honlapok stb hotmail van aspx így Windows alapú stb A legtöbb, amit használnak, a Windows alapú. Azt hiszem, kiszervezhetik egyes DNS azonban, hogy kapja be a Linux szerverek.
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Váltás a Windows XP a Linux Netbook | haysey9 | A Windows operációs rendszerek | 6 | 17. február 2009 16:39 |
| Segítség! instaling Windows over Linux! | benst290 | A Windows operációs rendszerek | 4 | 29. december 2008 06:33 |
| Hogyan lehet visszaállítani fájlokat a Windows segítségével linux live cd | Cew27 | Linux és OS Alternatív | 7 | 4. április 2008 03:38 |
| Linux vagy Windows, vagy mindkettő! | Cew27 | Linux és OS Alternatív | 3 | 1. február 2008 19:13 |
| Windows srác akarja használni a Linux | wolfx28 | Linux és OS Alternatív | 8 | 27. augusztus 2007 01:59 |
| Téma eszközök | |
| |