kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Linux és OS Alternatív

Register

Linux Windows

Reply

Téma eszközök
Old Június 11 2008, 01:57
Csoport tagja

Default Linux Windows

Hello, én vagyok kíváncsi, ha lehet használni a Linux kiszolgáló Windows hálózat egyszerűsítése, én jelenleg egy Windows-hálózat, minden számítógépen fut XP és ive egy szuperszámítógép linux / klaszter és azt szeretnék, hogy a szerver , kösz
CodeFreakC
Old Június 11 2008, 10:42
Donor Group

Default Linux Windows

Szia

Linux határozottan kell használni, hogy megosszák a fájlokat a Windows hálózatot.

De amennyire mint a szerver valójában attól függ, hogy mit meg, mint "kiszolgáló".

Mit jelent a jelenlegi Windows Server csinálni? És nem az Active Directory, hogy ellenőrizzék a számítógépek és más hálózati felhasználók?

Köszönet

Leo
Old Június 11 2008, 18:39
Donor Group

Default Linux Windows

Én nem vagyok egy Linux guru, de tudom, hogy mit szeretne tenni azért lehetséges, mert ez a beállítás, amit az im utolsó munkája. Azt hiszem, meg kell futtatni "Samba" a saját Linux szerver.

That's all I know I'm affraid.

Cheers:
Chris

My System: Willy Wonka's Sokszög Factory

Processzor (ok):
Core 2 Duo E8500 2x3.16Ghz 1333GHz
Alaplap:
Gigabyte GA-EP35 DS3R Socket 775
RAM memória:
4GB Micron PC-6400 (800MHz)
Grafikus kártya (k):
XFX 8600GT 256Mb DDR3 540Mhz
Hangkártya:
Fedélzeti 7,1 Sound
Merevlemez (ek):
Samsung 400GB / 36GB Raptor (x2)
Optikai meghajtó (k):
Optiarc AD-7200D 20x DVD-RW (x2)
Case / tápegység:
Cosmos RC-1000 / Arctic 600W tápegység
Hűtés:
Zalman CNPS9700 / Noctura NC-U6
Hálózat / Internet:
Onboard
Monitor (ok):
Samsung 2232BW 22 "(x2)
Operációs rendszer (ek):
Win XP (SP2)
Old Június 13 2008, 22:18
Csoport tagja

Default Linux Windows

Én meg, mint az alkalmazás szerver konzol sok olyan számítógép-hálózat, ez lehetséges?
Köszönöm
Old Június 14 2008, 05:08
Donor Group

Default Linux Windows

Szia

Unfortunetly linux nem tud eljárni a Domain Controller ami azt szeretné számítógépek távoli felügyelete és a felhasználók a hálózaton.

Használhatja a Linux szerver megosztani fájlokat a Windows számítógépeket használó Samba, de nem lesz az ellenőrzés akkor a számítógép a Windows Server.

Remélem, ez segít.

Köszönet

Leo
Old Június 14 2008, 13:40
Donor Group

Default Linux Windows

Milyen dolgokat akarsz elleni?

Old November 11, 2008, 22:31
Csoport tagja

Default Linux Windows

A Microsoft, az MSN, a Hotmail és szerverek használata Linux alapú szerverek. Igen Microsoft bár szokás beismerni, hogy genran nyilvános.
Old November 12, 2008, 15:49
Moderátor Csoport

Default Linux Windows

Idézet:
Originally Posted by pest79456 View Post
A Microsoft, az MSN, a Hotmail és szerverek használata Linux alapú szerverek. Igen Microsoft bár szokás beismerni, hogy genran nyilvános.
Ha nem fogják elismerni azt, akkor senki sem tudja, valójában ...

MSN minden tenni én Microsoft OSS és valamennyi honlapok stb hotmail van aspx így Windows alapú stb

A legtöbb, amit használnak, a Windows alapú. Azt hiszem, kiszervezhetik egyes DNS azonban, hogy kapja be a Linux szerverek.

My System: Eclipse

Processzor (ok):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Alaplap:
Asus P5Q Pro
RAM memória:
OCZ 8GB 800MHz
Grafikus kártya (k):
Saphire Radeon 4850
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
Túlnyomó
Optikai meghajtó (k):
Sony al cheapo egyet.
Case / tápegység:
Antec Háromszáz
Hűtés:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 esetben rajongók.
Hálózat / Internet:
Titan ADSL
Monitor (ok):
Dual 19 "LCD
Operációs rendszer (ek):
XP SP3
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Váltás a Windows XP a Linux Netbook haysey9 A Windows operációs rendszerek 6 17. február 2009 16:39
Segítség! instaling Windows over Linux! benst290 A Windows operációs rendszerek 4 29. december 2008 06:33
Hogyan lehet visszaállítani fájlokat a Windows segítségével linux live cd Cew27 Linux és OS Alternatív 7 4. április 2008 03:38
Linux vagy Windows, vagy mindkettő! Cew27 Linux és OS Alternatív 3 1. február 2008 19:13
Windows srác akarja használni a Linux wolfx28 Linux és OS Alternatív 8 27. augusztus 2007 01:59
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.