![]() |
|
| |||
| |||
| שלום, אני תוהה אם שלה ניתן להשתמש ב-Linux-Windows Server עבור רשת, על מנת לפשט, אני כרגע יש חלונות רשת, כל מחשב פועל XP ו ive made a Linux supercomputer / אשכול ורוצים לעשות את זה בשרת , תודה CodeFreakC |
|
| |||
| |||
| הי לינוקס בהחלט יכול לשמש כדי לשתף קבצים ברשת של Windows. אבל ככל שהוא פועל כשרת זה באמת תלוי מה אתה מגדיר כ "שרת". מה עושה את הנוכחית של Windows Server לעשות? זה חייב של Active Directory כדי להשתלט על מחשבים אחרים ברשת או המשתמשים? Many thanks ליאו |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני לא גורו של לינוקס, אבל אני יודע מה אתה רוצה לעשות זה אפשרי, כי זה היה לנו את תוכנית ההתקנה ב-IM האחרון עבודה. אני מאמין שאתה צריך להפעיל "Samba" על שרת לינוקס.
| |||
| |||
| אני מגדיר את השרת כ קונסולת ניהול עבור מחשבים רבים ברשת, זה אפשרי?? תודה |
|
| |||
| |||
| הי Unfortunetly לינוקס לא יכול לפעול כפי בקר תחום שבו היא מה אתה רוצה לנהל מרחוק מחשבים ומשתמשים ברשת. אתה יכול להשתמש ב-Linux Server כדי לשתף קבצים עם מחשבי חלונות בעזרת Samba, אבל לא תהיה לך שליטה יש לך על מחשבים עם Windows Server. אני מקווה שזה עוזר. Many thanks ליאו |
|
| |||
| |||
| איזה סוג של דברים אתה רוצה לשלוט?
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
| מיקרוסופט, MSN, Hotmail ועוד שרתים המבוססים על שרתי Linux להשתמש. כן Microsoft למרות הרגל יש להודות בכך genran הציבור. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
MSN הוא עשה את כל OSs מיקרוסופט ואת כל אתרי האינטרנט שלהם וכו ', Hotmail הוא כל כך aspx מבוסס Windows וכו' רוב מה הם משתמשים ב-Windows הוא מבוסס. אני חושב שהם למיקור חוץ כ-DNS למרות שמקבל לשים לינוקס על שרתים.