![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Sveiki, Man įdomu, jei galima naudotis Linux serveryje Windows tinkle, siekiant supaprastinti, aš šiuo metu Windows tinkle, kas kompiuteryje yra XP, ir IVE padaryta Linux superkompiuteris / Kasetiniai ir norime serverio dėka CodeFreakC |
|
| |||
| |||
| Labas Linux tikrai gali būti naudojama bendrai naudoti failus su Windows tinklu. Bet kiek susipažinęs su serveriu tai tikrai priklauso nuo to, ką apibrėžti, kaip "Serveris". Kokia jūsų dabartinę Windows Server daryti? Ar ji turi Active Directory kontroliuoti kitų kompiuterių ir tinklo vartotojai? Ačiū Liūtas |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš nesu Linux guru, bet aš žinau, kad tai, ką norite daryti yra įmanoma dėl to, kad yra setup buvome IM paskutinėje darbovietėje. Manau, reikia paleisti "Samba" savo "Linux" serveryje.
| |||
| |||
| Aš apibrėžti, kaip serverio valdymo skydelis daugeliui kompiuterių tinklas, tai įmanoma? Ačiū |
|
| |||
| |||
| Labas Unfortunetly linux negali veikti kaip domeno valdiklio, kuris ką jūs norėtumėte nuotoliniu būdu administruoti kompiuterių ir vartotojų tinklą. Jūs galite naudoti Linux serverio failus su Windows kompiuterius naudojant Samba, bet jūs neturite kontrolės turite daugiau nei su Windows Server kompiuterių. I hope this helps. Ačiū Liūtas |
|
| |||
| |||
| Kokius daiktus jūs norite kontroliuoti?
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| Microsoft, MSN, Hotmail ir daugiau serverių naudoti Linux serverių. Taip Microsoft nors įpratęs leisti jį genran visuomenei. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
MSN yra viskas padaryta mano "Microsoft" OS ir visų jų svetaines ir tt, Hotmail visi ASPX tiek Windows-ir tt Ką jie naudoja dauguma Windows pagrįstas. Manau, kad jie užsako tam DNS, nors jis pasireiškia, kad įdėti Linux serveriai.
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Keitimas į Windows XP, Linux, Netbook | haysey9 | Windows "operacinės sistemos | 6 | 17 vasaris 2009 16:39 |
| Padėti! instaling per Windows Linux! | benst290 | Windows "operacinės sistemos | 4 | 29 gruodis 2008 06:33 |
| Kaip atkurti failus iš Windows naudojant Linux Live CD | Cew27 | Linux & Alternative OS | 7 | 4 balandis 2008 03:38 |
| Linux ar Windows ar abu! | Cew27 | Linux & Alternative OS | 3 | 1 vasaris 2008 19:13 |
| Windows vaikinas nori naudoti Linux | wolfx28 | Linux & Alternative OS | 8 | Rugpjūtis 27, 2007 01:59 |
| Temos įrankiai | |
| |