![]() |
|
| |||
| |||
| Hello, I'm wondering, ja tās var izmantot linux servera logiem tīklu, lai vienkāršotu, man pašlaik ir logi tīkls, katram datoram darbojas XP un IVE kas linux superdatoru / kopas un vēlas, lai tā servera , paldies CodeFreakC |
|
| |||
| |||
| Čau Linux noteikti var izmantot, lai dalītos failus Windows tīklam. Bet cik darbojas kā serveris tiešām ir atkarīgs, ko tu definē kā "serveris". Kāda ir Jūsu pašreizējā Windows Server do? Vai tas ir Active Directory, lai kontrolētu citiem datoriem un tīkla lietotāji? Many thanks Leo |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es neesmu Linux guru, bet es zinu, ka tas, ko vēlaties darīt, ir iespējams, jo tas ir setup mums bija im pēdējā darbā. Es uzskatu, ka ir nepieciešams skaitīt "Samba" par savu Linux serveri.
| |||
| |||
| I define serveri administrācija konsole vairākus datorus tīklā, tas ir iespējams? Pateicība |
|
| |||
| |||
| Čau Unfortunetly linux nevar darboties kā domēna kontrolieri, kas ir tas, ko jūs vēlētos, lai attālināti vadīt datoru un lietotājiem jūsu tīklā. Jūs varat izmantot Linux serveri, dalīties ar failiem ar Windows datoriem, izmantojot Samba, bet jums nebūs jums pieder kontrole pār ar Windows Server datoriem. I hope this helps. Many thanks Leo |
|
| |||
| |||
| Kādas lietas kārtot jūs vēlaties kontrolēt?
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| |||
| |||
| microsoft, MSN, Hotmail un serveri izmanto linux balstās serveriem. jā microsoft kaut arī paradums uzņemt to genran sabiedrībai. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
MSN ir viss darīts manas Microsoft operētājsistēmu un visu to tīmekļa vietnēs uc, Hotmail ir viss aspx tik Windows bāzes uc Vairākumu, ko tie izmanto, ir Windows pamatā. Es domāju, ka viņi ārpakalpojumu sniedzējiem atsevišķas DNS kaut kas izpaužas likts uz Linux serveriem.