![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dobrý deň, som premýšľal, ak jej možné použiť linux server pre Windows siete, zjednodušiť, i súčasnosti sa v oknách siete, každý počítač so systémom XP a IVE udělali linux superpočítač / klastra a chcete, aby sa na server vďaka CodeFreakC |
|
| |||
| |||
| Nazdar Linux môže určite byť použitý pre zdieľanie súborov v sieti Windows. Ale ak bude vystupovať ako server, to naozaj záleží na tom, čo by ste definovať ako "server". Čo váš súčasný systém Windows Server robiť? Má mať aktívny adresár pre ovládanie ďalších počítačov a užívateľov siete? Děkuji Leo |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nejsem linuxové guru, ale viem, že to, čo chcete urobiť, je možné, pretože to je nastavenia sme chatu v poslednom zamestnaní. Verím, že budete musieť spustiť "Samba" Linux na vašom serveri.
| |||
| |||
| I definovať ako server Administration Console pre mnoho počítačov v sieti, je to možné? Vďaka |
|
| |||
| |||
| Nazdar Unfortunetly linux nemôže pôsobiť ako radič domény, ktorý je, čo by ste chceli vzdialene spravovať počítače a užívateľov v sieti. Môžete použiť linux server pre zdieľanie súborov s Windows počítačov pomocou Samby, ale nebudete mať kontrolu máte na počítači so systémom Windows Server. Dúfam, že to pomôže. Děkuji Leo |
|
| |||
| |||
| Aký to chcete kontrolovať?
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Microsoft, MSN, Hotmail a ďalšie servery používať linux serverov založených. Áno, aj keď je zvyknutý sa priznať, že to genran verejnosti. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
MSN je urobiť môj Microsoft OSS a všetky svoje internetové stránky atď, hotmail je aspx tak Windows atď Väčšina toho, čo im je používanie Windows. Myslím si, že pri zadávaní niektorých DNS napriek tomu, že sa dostane klásť na linuxové servery.
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Prechod k systému Windows XP z Linuxu na Netbook | haysey9 | Operačné systémy Windows | 6 | 17. február 2009 16:39 |
| Pomoc! instaling Windows cez Linux! | benst290 | Operačné systémy Windows | 4 | 29. December 2008 06:33 |
| Ako obnoviť súbory z okien pomocou linux live CD | Cew27 | Linux & Alternatívne OS | 7 | 4. apríla 2008 03:38 |
| Linux alebo Windows alebo oboje! | Cew27 | Linux & Alternatívne OS | 3 | 1. februára 2008 19:13 |
| Windows chlap chce používať linux | wolfx28 | Linux & Alternatívne OS | 8 | 27. augusta 2007 01:59 |
| Thread Tools | |
| |