![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, ја сам задивљен ако њени могуће користити Линукс сервер за Уиндоус мреже, поједноставити, ја тренутно имају прозоре мреже, свако рачунар је трчање КСП и Иве направио Линукс велерачунало / кластера и желите да буде сервер , хвала ЦодеФреакЦ |
|
| |||
| |||
| Бок Линукс дефинитивно може се користити за размену датотека за Уиндоус мреже. Али, колико делује као сервер то заиста зависи о томе што сте дефинисали као "сервер". Шта значи ваш тренутни Уиндоус Сервер учинити? Да ли имате активни директоријум за контролу других рачунара и мрежне кориснике? Много Хвала Лео |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Нисам линукс гуру али знам да оно што желите да урадите, јер је могуће да је то сетуп смо у последња им посао. Вјерујем да вам је потребна за покретање "Самба" на ваш Линукс сервер.
| |||
| |||
| Ја дефинисати као помоћник администрације конзоле за многе рачунара на мрежи, је ли то могуће? Хвала |
|
| |||
| |||
| Бок Унфортунетлы Линукс не може да делује као контролер домена који је оно што би желели даљински управљати рачунарима и корисницима на мрежи. Можете користити Линукс сервер удео картотека са Уиндоус рачунара користећи Самба, али нећете имати имате контролу над рачунарима са системом Уиндоус Сервер. Надам се да ово помаже. Много Хвала Лео |
|
| |||
| |||
| Коју врсту ствари желиш контроле?
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
| Мицрософт, МСН, Хотмаил и више сервера да користе Линукс базиран серверима. Да Мицрософт иако постоји навика признати да генран јавности. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
МСН мој је све учинио и Мицрософт осс све своје уеб странице и сл, Хотмаил је све тако аспкс Уиндоус базиран итд Већина онога што су коришћење Уиндоус заснива. Мислим да су неке оутсоурце ДНС иако који добије ставити на Линукс серверима.
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Мијењање система Уиндоус КСП са Линукс на Нетбоок | хаысеы9 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 6 | 17 фебруар 2009 16:39 |
| Помоћ! инсталинг преко Уиндоус Линукс! | бенст290 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 4 | 29 децембар 2008 06:33 |
| Како да вратим фајлове из Уиндоуси помоћу Линукс ливе цд | Цеу27 | Линукс ОС и алтернативна | 7 | 4 април 2008 03:38 |
| Линукс или Уиндоус или обоје! | Цеу27 | Линукс ОС и алтернативна | 3 | 1 фебруар 2008 19:13 |
| Уиндоус момак жели да користи Линукс | уолфкс28 | Линукс ОС и алтернативна | 8 | 27 аугуст 2007 01:59 |
| Тхреад Тоолс | |
| |