az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Linux ve Alternatif işletim sistemi

Register

Linux Windows

Reply

Konu Araçları
Old 11 Haziran 2008, 01:57
Üye Grubu

Default Linux Windows

Her bilgisayar, XP çalıştıran eğer onun bir Windows ağı için Linux sunucu kullanmak mümkün Merhaba, ben, basitleştirmek için merak ediyorum, ben şu anda bir Windows ağı ve ive Linux süper / küme yapılan ve sunucu yapmak istiyorum , teşekkürler
CodeFreakC
Old 11 Haziran 2008, 10:42
Bağış Grubu

Default Linux Windows

Merhaba

Linux kesinlikle dosyaları paylaşmak için bir Windows ağı için kullanılabilir.

Ama bildiğim kadarıyla, gerçekten bir "sunucu olarak tanımlamak bağlı bir sunucu gibi" hareket.

Ne geçerli Windows Server ne yapar? Bu diğer bilgisayarları ve ağ kullanıcıları kontrolü için etkin bir dizin var mı?

Pek çok teşekkürler

Leo
Old 11 Haziran 2008, 18:39
Bağış Grubu

Default Linux Windows

Çünkü biz sohbet son iş bulunan kurulum's Bir Linux uzmanı değilim ama ne yapmak istiyorsun biliyorum mümkündür. Sana "çalıştırmak gerekir inanıyorum Samba" Linux sunucu üzerinde.

Hepsi I affraid yaşıyorum biliyor's.

Şerefe:
Chris

Benim Sistemi: Willy Wonka's Poligon Fabrika

İşlemci (ler):
Core 2 Duo E8500 2x3.16Ghz 1333GHz
Anakart:
Gigabyte GA-EP35 DS3R Soket 775
RAM hafıza:
4GB Micron PC-6400 (800Mhz)
Grafik Kartı (ler):
XFX 8600GT 256MB DDR3 540Mhz
Ses Kartı:
Onboard 7,1 Ses
Sabit Disk (ler):
400GB Samsung / 36GB Raptor (x2)
Optik Sürücü (ler):
Optiarc AD-7200D 20x DVD-RW (x2)
Case / PSU:
Cosmos RC-1000 / Arctic 600W PSU
Soğutma:
Zalman CNPS9700 / Noctura NC-U6
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Onboard
Monitör (ler):
Samsung 2232BW 22 "(x2)
İşletim Sistemi (ler):
Win XP (SP2)
Old 13 Haziran 2008, 22:18
Üye Grubu

Default Linux Windows

Olarak yönetim bir ağ üzerinde çok bilgisayarlar için konsol Ben, bu mümkün sunucusu tanımlamak?
Teşekkürler
Old 14 Haziran 2008, 05:08
Bağış Grubu

Default Linux Windows

Merhaba

Bir Etki Alanı Denetleyicisi olamaz Unfortunetly Linux size uzaktan ağınızdaki bilgisayarları ve kullanıcıları yönetmek için ne istiyor would.

Paylaşmak dosyaları Windows bilgisayarlar Samba ile Linux sunucu kullanabilirsiniz; ancak bir Windows Server ile bilgisayarlar üzerinde kontrol olmayacaktır.

I hope this helps.

Pek çok teşekkürler

Leo
Old 14 Haziran 2008, 13:40
Bağış Grubu

Default Linux Windows

Şeyler ne tür kontrol etmek istiyorsun?

Old 11 Kasım 2008, 22:31
Üye Grubu

Default Linux Windows

Microsoft, MSN, Hotmail ve diğer sunucular linux tabanlı sunucuları kullanın. Evet Microsoft bile orada kamu genran kabul alışkanlık.
Old 12 Kasım 2008, 15:49
Moderatör Grubu

Default Linux Windows

Alıntı:
Originally Posted by pest79456 View Post
Microsoft, MSN, Hotmail ve diğer sunucular linux tabanlı sunucuları kullanın. Evet Microsoft bile orada kamu genran kabul alışkanlık.
Eğer, daha sonra gerçekten bilen kimse itiraf won't ...

MSN tüm Microsoft ÖSS ve tüm web siteleri vs yapılır, hotmail tüm aspx bu vb tabanlı Windows

Ne kullanım çoğunluğu Windows tabanlı. Ben de dışarıdan bazı DNS bu olsa Linux sunucuları giymek alır düşünüyorum.

Benim Sistemi: Eclipse

İşlemci (ler):
Intel C2D E7200 OC'd 3.6Ghz @
Anakart:
Asus P5Q Pro
RAM hafıza:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafik Kartı (ler):
Saphire Radeon 4850
Ses Kartı:
Onboard
Sabit Disk (ler):