![]() |
|
| |||
| |||
| Her bilgisayar, XP çalıştıran eğer onun bir Windows ağı için Linux sunucu kullanmak mümkün Merhaba, ben, basitleştirmek için merak ediyorum, ben şu anda bir Windows ağı ve ive Linux süper / küme yapılan ve sunucu yapmak istiyorum , teşekkürler CodeFreakC |
|
| |||
| |||
| Merhaba Linux kesinlikle dosyaları paylaşmak için bir Windows ağı için kullanılabilir. Ama bildiğim kadarıyla, gerçekten bir "sunucu olarak tanımlamak bağlı bir sunucu gibi" hareket. Ne geçerli Windows Server ne yapar? Bu diğer bilgisayarları ve ağ kullanıcıları kontrolü için etkin bir dizin var mı? Pek çok teşekkürler Leo |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Çünkü biz sohbet son iş bulunan kurulum's Bir Linux uzmanı değilim ama ne yapmak istiyorsun biliyorum mümkündür. Sana "çalıştırmak gerekir inanıyorum Samba" Linux sunucu üzerinde.
| |||
| |||
| Olarak yönetim bir ağ üzerinde çok bilgisayarlar için konsol Ben, bu mümkün sunucusu tanımlamak? Teşekkürler |
|
| |||
| |||
| Merhaba Bir Etki Alanı Denetleyicisi olamaz Unfortunetly Linux size uzaktan ağınızdaki bilgisayarları ve kullanıcıları yönetmek için ne istiyor would. Paylaşmak dosyaları Windows bilgisayarlar Samba ile Linux sunucu kullanabilirsiniz; ancak bir Windows Server ile bilgisayarlar üzerinde kontrol olmayacaktır. I hope this helps. Pek çok teşekkürler Leo |
|
| |||
| |||
| Şeyler ne tür kontrol etmek istiyorsun?
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| |||
| |||
| Microsoft, MSN, Hotmail ve diğer sunucular linux tabanlı sunucuları kullanın. Evet Microsoft bile orada kamu genran kabul alışkanlık. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
MSN tüm Microsoft ÖSS ve tüm web siteleri vs yapılır, hotmail tüm aspx bu vb tabanlı Windows Ne kullanım çoğunluğu Windows tabanlı. Ben de dışarıdan bazı DNS bu olsa Linux sunucuları giymek alır düşünüyorum.
![]() |
|
| Bookmarks |