![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Здравствуйте, я цікава, якщо її можна використовувати Linux-сервера для мереж Windows, щоб спростити, і в даний час мають Windows мережу, кожен комп'ютер працює під XP, та Ів зробив суперкомп'ютер Linux / кластер і хочете зробити це на сервері , завдяки CodeFreakC |
|
| |||
| |||
| Привіт Linux, звичайно, можуть використовуватися для обміну файлами в мережі Windows. Але, наскільки діюча як сервер все залежить від того, що ви визначаєте як "сервер". Що робить ваш поточний сервер Windows робити? Чи є у Active Directory для керування комп'ютерами та іншим користувачам мережі? Many Thanks Болгарський твердий лев |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я не гуру Linux, але я знаю, що ви хочете зробити це можливим, тому що це установка ми їм в останнє завдання. Я вважаю, вам потрібно запустити "Самба" на вашому сервері Linux.
| |||
| |||
| Я визначаю сервер Administration Console для багатьох комп'ютерів в мережі, чи можливо це? Спасибо |
|
| |||
| |||
| Привіт На жаль; Linux не може діяти як контролер домену, який, що б ви хочете для віддаленого адміністрування комп'ютерів і користувачів в мережі. Ви можете використовувати Linux Server для обміну файлами з Windows комп'ютерах за допомогою Samba, але у вас не буде у вас є контроль над комп'ютерами з сервера Windows. Я сподіваюся, це допоможе. Many Thanks Болгарський твердий лев |
|
| |||
| |||
| Які речі ви хочете контролювати?
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Microsoft, MSN, Hotmail і більше сервери використовують Linux серверів. Так Microsoft, хоча є звичай зізнатися genran громадськості. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
MSN все зробили мої операційні системи від Microsoft і всі їх веб-сайти і т.д., Hotmail все ASPX таких вікон на основі т.д. Більшість того, що вони використовуються Windows основі. Я думаю, вони перенесуть, хоча деяким DNS, яка отримує покласти на серверах Linux.
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Перехід на Windows XP з Linux на Netbook | haysey9 | Операційні системи Windows | 6 | 17 лютого 2009 16:39 |
| Допомога! instaling Windows замість Linux! | benst290 | Операційні системи Windows | 4 | 29 грудня 2008 06:33 |
| Як відновити файли з Windows за допомогою Linux Live CD | Cew27 | Linux & альтернативних ОС | 7 | 4 квітня 2008 03:38 |
| Linux або Windows або обидва! | Cew27 | Linux & альтернативних ОС | 3 | 1 лютого 2008 19:13 |
| Windows хлопець хоче використовувати Linux | wolfx28 | Linux & альтернативних ОС | 8 | 27 серпня 2007 01:59 |
| Різьба Інструменти | |
| |